Every day seems like any other day'

Jadu, vet inte riktigt vad jag ska skriva utan meningen med det här inlägget är mest att visa higlightsen från Valencias match mot Sevilla igår. Är ganska trött faktiskt, la ju mig runt 00.40 eftersom jag tittade på Sagan om Konungens Återkomst som slutade vid 01.10. Kunde inte va uppe så länge eftersom jag annars hade fått panik över att det är skola imorgon & sedan skulle jag inte kunna sova.. Den sista halvtimmen av filmen håller jag på att fixa iallafall, måste ju se slutet trots att jag har gjort det, ja, ett antal gånger :)

Som sagt, Valencias match mot Sevilla, njut av det fina spelel & de vackra målen! Ni som inte gillar fotboll eller inte kan något om fotboll kan ju åtminstone försöka iallfall tycker jag, för min skull..? (a) :)

- Cuongphan -

Dagliga Valencia-nyheter hittar du på min nya favoritsida: http://www.loco4losche.com

Tråkig måndag'

Sitter här i skolan nu, slutade för nästan två timmar sen men aron är tvungen att vänta på bussen som går vid halv fyra så väntar med honom & spelar lite spel m.m. & lyssnar på musik innan jag sticker hem och.. Sover? Känner mig verkligen helt seg just nu & vill verkligen gå & lägga mig. Har inga läxor direkt utan det är bara enkla spanska glosor tills imorgon & sedan franska-glosor tills torsdag & engelska glosor tills på fredag så det är ganska lugnt ändå. Har endast haft tre lektionern idag men det har ändå varit ganska segt.. Ska gå hem snart också, jättekul & det kommer säkert att regna, skulle inte förvåna mig. Har även ont i ryggen fortfarande men får väl hoppas att det går över innan fredag (klubbmästerskap) för jag kan ju skippa träningarn & gympa i veckan om det skulle bli så att det fortfarande känns i ryggen.

Någon som har haft en kul måndag? ;)

- Cuongphan -

Switchfoot - Only Hope, även musiken från A Walk To Remember :)

2-0!

Ja, så slutade premiärmatchen för Valencia i årets La Liga mot Sevilla, underbart!! Att slå ett av lagen som kommer kämpa för en av Champions League platserna är ännu underbarare. Målen gjordes av Juan Manuel Mata & Pablo Hernández i andra halvlek. Sevilla fick Kanouté utvisad i slutminuten av första halvlek så Valencia dominerade andra halvlek & hade mängder av chanser. Lägger antagligen in higlightsen från matchen imorgon för de som är intresserade av fotboll så var med då. Tre extremt sköna poäng mot ett svårslaget lag iallafall & en perfekt avslutning på helgen :)

Ska iväg till tv:n nu & titta på Sagan om Konungens Återkomst på 3:an, har ju sett de andra nu i helgen så kan ju inte missa den sista, den bästa. Ska även käka lite mat nu också. Skola imorgon, segt men tre lektioner är ju ingenting! Sovmorgon är det bästa som finns, eller?

Vi hörs imorgon, hoppas ni har haft en skön & slapp helg :)

- Cuongphan -




Kvällens målskyttar, även framtidens storspelare! :)

Aj aj aj

Kan knappt böja på mig, aj aj aj! Spelade ju match innan & precis innan matchen skulle starta på uppvärmningen så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen men dum som jag är & kämpargalen som jag även är så skiter jag i det & spelar ändå. Det slutade med att mitt spel sög, jag förlorade med 1-6 0-6 (utklassning, jag vet..) & det gjorde mer ont i ryggen. Vet inte hur jag fick ont i ryggen men på något vis har den väl sträckts till så jag hoppas att det går över snabbt, gärna över natten tack, är ju för övrigt klubbmästerskap nästa helg så vill helst vara skadefri för en gångs skull. Jag har en tendens att alltid skada mig någonstans inför tävlingar m.m. Antingen är det i skolan eller så rycker det bara till i knät på träningar ibland, tur att man har knäskydd så att det dämpar smärtan iallafall..

Nu är det mat som gäller, är fan hungrig.. :/ Därefter blir det matteplugg & lite, lite språkplugg.

- Cuongphan -


ouch!

Match

Sitter här lite vid datorn nu & äter risgrynsgröt & dricker Kaffe Latté innan jag drar iväg till stationen. Får ju skjuts till Anderstorp av den jag ska spela med (bussarna går inte såhär tidigt, hatar det!).. Ska lägga in några nya låtar på mobilen med innan jag sticker. Jaja, vi hörs senare iallafall, önska mig lycka till :)


- Cuongphan -


Federer, spelaren längst upp :) (L)

No regrets'

Sitter här vid datorn nu & pratar med lite människor som man knappt aldrig pratar med längre. Lyssnar även på musik & tittar på Sagan om de två tornen på 3:an, såg ju den första igår.. Lägger mig nog vid 12 idag så ska nog inte kolla klart på hela filmen eller vi får se. Ska upp runt 8.40-8.50 imorgon, har ju seniormatch så får skjuts från stationen vid halv 10 eller 10, kommer inte ihåg vad han nu sa men jag är där vid halv 10 iallafall.. Ska bli skönt att spela match igen, hoppas bara det inte regnar, igen.. Vädret idag har ju varit vädligt.. Konstigt. Först regnade det, sen öppnade himmelen upp sig & det blev blå himmel & sol, sedan började det ösregna igen, lite sol igen & så kom regnet igen.. Man tycker ju att Tor borde kunna bestämma sig, eller? ;)

Hursomhelst.. Har suttit & tänkt lite på vad som har hänt under detta & förra året & allt som har hänt har bara gjort mig starkare, mer öppnare & självsäkrare. Förra året var ju helt katastrofalt. Först Frankrike, sen Stuff, sen kärleksproblem, sen skolproblem, huvudvärksproblem & ja, finns en hel del saker som inte gick min väg, liksom, jag ville inte vara kvar i den här världen kände jag, jag hade nått den absoluta botten, jag kunde välja mellan två vägar & som tur är valde jag rätt väg & idag är jag lycklig igen, över att trots ha varit med om allt detta så ryckte jag upp mig, började tänka mer på nutiden & framtiden & försökte titta tillbaks så lite som möjligt på det förflutna. Allt händer för en orsak, allt har ett öde, man kan inte undkomma sitt öde, hur man än gör & hur mycket man än försöker. Jag har länge tänkt över om jag ångrar någonting i mitt liv & såklart så finns det saker som man velat kunna göra annorlunda men ändå så ska man inte ångra något, det har jag lärt mig. Det enda som betyder något är just nu.
Nu ska jag borsta tänderna innan jag packar tennisväskan så jag är redo för match. Sedan väntar tv:n & sängen.

Wish me good luck, godnatt! :)
- Cuongphan -



Cry'

"Cry by James Blunt"

I have seen peace. I have seen pain,
Resting on the shoulders of your name.
Do you see the truth through all their lies?
Do you see the world through troubled eyes?
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend.

I have seen birth. I have seen death.
Lived to see a lover's final breath.
Do you see my guilt? Should I feel fright?
Is the fire of hesitation burning bright?
And if you want to talk about it once again,
On you I depend. I'll cry on your shoulder.
You're a friend.

You and I have lived through many things.
I'll hold on to your heart.
I wouldn't cry for anything,
But don't go tearing your life apart.

I have seen fear. I have seen faith.
Seen the look of anger on your face.
And if you want to talk about what will be,
Come and sit with me, and cry on my shoulder,
I'm a friend.
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
Once again.
Cry on my shoulder,
I'm a friend.

Den här låten har väckt så många känslor hos mig de senaste åren. Kan inte komma ihåg hur många gånger jag har gråtit till denna & känt att livet inte är värt att leva.. Den är verkligen underbar & har hjälp mig genom en hel del svåra tider.. :'/

Music makes you fly, sky high'

Jag älskar verkligen allt som har med musik att göra, spela något instrument kan jag inte men det spelar ju ingen roll då man kan lyssna på all underbar musik som finns i världen. Ändrade lite i musikspelaren här till höger nyss så lyssna gärna igenom den, den innehåller i nuläget 27 låtar men jag kommer säkert ändra den igen när jag hittat fler underbara låtar. Kommentera gärna min musiksmak också, skulle vara kul & se vad ni läsare tycker! :)

Nu är det plugget som väntar, & maaat, vi hörs ikväll :)
- Cuongphan -



Back to plugg'


Jahopp, då sitter man här & kollar ut lite & ser att det börjat regna.. Igen! Nu kommer hösten & de sega dagarna.. Vaknade för övrigt för ca. en timma sedan så God Morgon förresten! Har ingen aning om vad som händer idag egentligen, eller jo på dagen men inte på kvällen. Blir till att räkna matte, lägga in glosor på franska & spanska & sedan lite film. Har match imorgon på morgonen så vet inte riktigt om jag ska göra något vettigt ikväll eller bara ta det lugnt igen & låta träningsvärken vila lite till, haha ;)

Är klubbmästerskap i tennis snart också, den 3:e-14:e september tror jag det är (de två första veckorna i Sept iaf) så det ska bli kul, den här gången ska jag ta mig fan vinna allt haha (a), men det blir lite svårt att vinna exempelvis herrsingel-klassen men man kan ju alltid försöka, inget är omöjligt..
Regn, regn & regn som sagt, match ute imorgon på grus, lycka till med det, blir väl antagligen inne istället. Nu ska jag ta & äta lite majskolvar som syrran hade med sig hit i veckan när dem (hon+killen) hälsade på.

Vad händer annars idag då? :)

- Cuongphan -


Något fel med blogg.se i nuläget, så kan inte centrera bilden. Massa andra saker som
har cpat sig också, som nytt stycke m.m. Det är därför jag kör med linjerna ist.. :P

Sova, äntligen'

Jadå då har dagen närmat sig sitt slut eller ja, fredagen är redan slut, lördagen har kommit. Ska titta klart på High School Musical 3 innan jag lägger mig, har ca. en timma kvar av filmen men vet inte om jag orkar titta klart på den idag eller om jag tar det sista imorgon. Alla har ju typ redan sett High School Musical så jag var bara tvungen att ladda hem alla tre & titta på dem & jag måste säga att jag faktiskt gillar dem :)

Hursomhelst, nu är det sängen som väntar, orkar inte sitta & titta på filmen, det blir bara drygt. Hoppas bara jag inte somnar till filmen :P

Sov gott alla bloggläsare'.

- Cuongphan -



Dare You To Move

Upptäckte det kristna bandet Switchfoot för några dagar sen genom mina klasskamrater & jag måste säga att jag fastande direkt. De har några låtar som jag tycker om väldigt mycket, lugna & fina låtar. Detta är en av dessa låtar men lyssna även på de andra på Spotify eller youtube, dem är riktigt najs! :)

Fastande för denna direkt, underbar.. (L)

Äntligen helg!

Nej nu är det fan dags att börja skriva lite mer tycker jag. Istället för att köra på långa, sega inlägg blir det istället korta inlägg lite då & då (fick idén från Cindy) så jag kör på det nu. Blir bättre eller?

Skolan har ju börjat som sagt & jag är typ redan skoltrött, eller ja man känner iallafall att skolan har börjat igen, speciellt på en fredagskväll som nu. Träning har det blivit mycket också av den senaste tiden. Har ju oturen att ha idrott sista lektionen på tisdagar nu i 2:an. Inte alls bra då jag även har tennisträning vid 6-8 på kvällen (slutar skolan vid 16.00 & bussen går vid 17.25 för övrigt) så stressigt är det allt men ändå ganska skönt. Känner att träningsvärken kommer komma varje tisdag då vi endast har idott en gång i veckan med. Blev även träning förra helgen också med grabbarna på gymmet & även tennis nu igår också så jag har hållit igång som bara den, känner mig riktigt stolt :)

Skolan, tennisen & musiken är det som gäller nuförtiden som sagt, har knappt tid med något annat ju haha, eller jo kompisarna såklart! :) Vad händer i era liv annars då?

Nej nu orkar jag inte skriva mer för tillfället, nu blir det mat & Sagen om Ringen på 3:an, är för trött för att hitta på något idag men det är skönt att slappa lite ibland, inget fel med det! :D

Ciao! <3

- Cuongphan -

Bloggen, skolan & livet.

Skolan har ju börjar igen & känner mig helt slut i nuläget. Har ingen aning om jag orkar fortsätta blogga, känns som om jag aldrig kommer ha tiden eller orken till det, speciellt nu när mangår i 2:an & allt kommer på en gång. Det var kul att umgås lite med de nya ettorna på NV idag, fanns en del fina brudar också, haha ;) Man kände ju även en del så det är ett plus också :) Annars så händer det inte så mycket i mitt liv precis, nu får man börja rycka upp sig & verkligen plugga på känns det som. Trots allt, jag vill ju ändå bli något?

Vad vill jag bli då? Hur många gånger har jag inte fått den frågan.. Kan inte hålla koll på antalet gånger men svaret däremot har alltid blivit detsamma.. Jag vet inte, jag har ingen aning. Att hjälpa människor eller arbeta inom sport, språk eller matte skulle vara något jag skulle vilja göra men i nuläget vill jag bara tänka på att klara mig i skolan med läxor, prov & allt. Resten tar jag när man är "tvungen" att veta vad man vill bli. Jag går ju ändå på Naturvetenskap här i Gnosjö med inriktning på matte/data & jag läser engelska, franska & spanska (& svenska såklart..) så jag får ju ändå göra/läsa det jag tycker är kul. Vill kunna franska, engelska & spanska flytande en dag, skulle vara så kul.. I nuläget känner jag att engelskan är rätt okej & franskan förstår jag ganska bra medan spanskan är något man verkligen får sätta sig in i nu..

Annars då, hur går det i livet för er? :)

- Cuongphan -

Älskar låtar som verkligen får en att tänka på alla minnen man har, alla saker man gjort, alla vänner man haft.. Den här låten är en av dem.. (L)

9 Crimes

Blir inget inlägg just nu, lägger bara in dagens "depplåt" trots att jag inte är på ett deppigt humör, faktiskt längesen jag var det :)

- Cuongphan

Videon är lite.. Annorlunda.. Men låten & rösterna är bra! :)

Breathless

Är tyvärr inte på så pass vidare skrivhumör idag heller så det blir inget långt inlägg idag utan det blir mest om vad som har hänt idag & ja, inte mycket har hänt. Vaknade runt 13.00 idag, sedan blev det att jag steg upp & nördade lite FIFA 09 som jag fixade till datorn igår, tar väl en vecka eller något sådant & jag har tröttnat på det, som vanligt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, laddat en del (~20 filmer) som jag inte sett förut till datorn, varit i affären & nu sitter jag här & lyssnar på lite musik innan nördandet fortsätter (FIFA09) & sedan blir det en film som avslutning på dagen :)

Igår var jag med Aron, Richard & Chau här hemma hos mig & spelade lite spel, kort m.m. Efter det att Aron stuckit satt vi inne på iSketch & målade & gissade lite, tycker faktiskt att det är riktigt kul, men rita är jag knappast bra på, är riktigt dålig på det tyvärr :/ Efter det stack dem hem & jag började nörda FIFA09, trevligt, trevligt ;)

Får se när jag uppdaterar nästa gång, har varit lite seg med det trots att jag försöker med ett inlägg per dag, mer ska jag ju klara! Skulle haft match idag med men kunde inte eftersom de jävla bussarna knappt går på söndagar så jag spelar på tisdag istället, då jag ska ha träning egentligen. Skönt att få spela match nu, trots att jag bara haft två träningar men den senaste i torsdags gick ju så otroligt bra så jag bara längtar efter att få spela match nu! :)

Hursomhelst så hörs vi snart, ha det så bra! :)

- Cuongphan -

  
You leave me breeaathless, I still can't believe that you're mine. Underbar låt! :)

I'm Walking Away


Insomnia ~ Sömnlöshet

Dagarna börjar gå riktigt snabbt nu faktiskt. Med mindre än en vecka kvar tills skolan börjar får man passa på den sista biten av sommarlovet, jagsjälv har haft fullt upp de senaste dagarna. Igår var jag i Gislaved & tittade på Hv71 - Färjestad BK i Nordic Trophy, en rätt så betydelsematch egentligen. Stod med Käller, Haris & Jacob bland Wolfpack-klacken. Matchen blev tyvärr inte så lyckad då Hv var sjukt effektiva medan Färjestad var det motsatta samt även väldigt slarviga i sitt spel. Lägg då till att domaren (måste ha varit) var mutad & siffrorna skrivs till 6-0, man kan inte skylla på något egentligen när siffrorna är så pass stora men pinsamt är det, pinsamt! Tur att det bara var en mindre match & inte någon SM-slutspelsmatch, dit är det långt till.

Efter matchen vandrade jag till en busshållsplats nära Gislerinken & Gärdesskolan. Var visst en fritidsgård där för när jag satte mig ned för att vila lite & vänta på bussen kom det en massa "ungdomar" (där en del även var fulla) & gick in & ut ur fritidsgården. Två stycken frågade t.o.m. vem jag var & vad ska man säga då liksom? Första gången då en tjej skrek på mig så svarade jag inte eftersom jag inte orkade, men sen när hon fortsatte sa jag bara: Jag väntar på bussen.. Hon sa att det inte är något namn & jag tänkte, varför bryr hon sig? Det spelar väl ingen roll vem jag är, fortsätt med ditt bara haha (var lite irriterad på henne för hon hade sin "blatte-kille" bredvid sig. Sedan stack dem in som tur var, ett tag därefter kom det en massa andra ungdomar som skulle dit, en av dem gick fram till mig när jag pratade i telefon med aron & frågade: Vem är du? Jag sa att jag pratade i telefon men hon sa åt mig att jag kunde svara snabbt så jag sa lite snabbt: Jag heter Cuong & jag är från Gnosjö. Sedan frågade hon om jag var asiat & jag sa ja, jag är halvvietnames, hon sa coolt, jag är också vietnames, sedan stack hon till slut.. Därefter åkte jag hem, stack till hg, hade inte lust att gå hem än, såg att de hade utebio, inte lite kallt eller, satt inne i hg & chillade lite, spelade en match mot Torbjörn i pingis & sedan stack jag hem.. Började frysa & klockan började bli mycket..

Skulle upp vid 11 idag för att hänga med Angelicka, Stefan m.m. till High Chaparall & titta på en hästtävling. Hade inget bättre för mig så jag hängde med. Var inte så jättekul utan rätt segt faktiskt, efter det åkte vi hem & nu sitter jag här, har precis ätit & väntar på att aron ska komma, ska vara lite med honom, sen kanske hänga med på ett ungdomsmöte, får se hur jag känner mig.. Kunde verkligen inte sova inatt, har aldrig någonsin sovit såhär dåligt, sov kanske 3, max 4h, förstår inte varför.. Hursomhelst, känner mig rätt seg nu & orkar inte skriva mer i det här långa inlägget.

Ha det bäst, Peace' :)

- Cuongphan -

Skojar du med mig?

Vaknade vid halv 11 idag, mycket ovanligt! Skönt att stiga upp så "tidigt" & se att solen skiner här utanför. Har suttit vid datorn & tv:n sedan dess så det har inte hänt så pass mycket. Idag blir det väl till att softa lite med polarna, kanske ska till Hg för en gångs skull & checka läget, får se hur det blir.

Hahahaha, var inne på någons blogg som jag hittade genom Fb & hittade det här, ja vad ska man kalla det för haha, klippet från Y-tube på en otroligt dum blondin som videobloggar, seriöst säger jag bara.. Vad tänker hon med egentligen? Inte är det då hjärnan.. Checka klippet & var beredd på att skratta.. Mycket.. Hahahaha xD

- Cuongphan -

mmhm.. hahahaha^^

Fall For You


Tennis är verkligen min grej

Hade världens bästa träningspass innan. Spelade så jävla bra, längesen jag spelade så bra & ändå var detta mitt andra träningspass sedan semestern så jag är riktigt nöjd. Kul att komma i form så snabbt nu när det kanske är seriematch till helgen & sedan Ute-KM de två första helgerna i September. Allting funkade verkligen idag, jag servade stenhårt, servarna gick in, backhanden satt klockrent, forehanden var stabil som vanligt & framförallt, jag kända att jag hade all världens energi i mig & kunde springa efter varenda boll oavsett om den var 10m ifrån mig eller 1m, jag bara skulle ta den (som vanligt då..). T.o.m. backhandspasseringarna gick in, mycket ovanligt. Vet inte varför jag spelade såhär bra idag, koncentrerade mig verkligen på att göra det bästa & spela för att jag älskar att spela tennis, det är min grej, det är min passion.

Nu ska jag äta lite innan tv:n väntar, Jonas håller på & fixa min header lite också så det blir en liten ändring på den, men det behövs.

Hur har eran dag varit annars? :)

- Cuongphan -


Harry Potter & Halvblodsprinsen

Var ju på bio igår så jag måste ju självklart skriva en kort recension av filmen som jag såg, Harry Potter & Halvblodsprinsen. Filmen var faktiskt ganska bra måste jag säga, inte ovanligt för att vara en Harry Potter-film. Denna handlade mestadels om kärlek i hela filmen förutom i slutet då det började hända lite grejer, äntligen! Men ändå blev jag lite besviken över att det inte var lite mer spänning, liksom jag ville att något skulle hända, något stort men det hände aldrig förutom en sak i slutet men annars inte. Sakerna som händer i filmen var ganska väntade, men ändå visste man aldrig riktigt vad som ska hända härnäst om man nu ska sammanfatta det så. Kärlek & liiiite spänning är två mycket bra punkter för att sammanfatta hela filmen. När jag säger liiiite spänning så menar jag att jag ville ha mer action, lite mer fight & lite mer wow, ooohh men det kom liksom aldrig förutom i några delar av filmen varav en då jag + många fler i bio-salen hoppade till. 

- Jag hade längtat efter mer, det kom aldrig.

Måste även tillägga att jag inte tycker att detta var den bästa Harry Potter filmen utan De Vises Sten var bättre för då var det mer spänning i filmen & det fanns liksom ett tydligt slut. Nu måste man vänta ett år+ eller vad det är för nästa film, dödsrelikerna (som kommer göras till två filmer) & det är ju alltid "lite" surt.

Hursomhelst, filmen rekommenderas självklart för alla som sett de andra Harry Potter-filmerna. Annars tror jag inte att man kommer tycka om denna då man, som i många filmer som baserar på fortsättningar, behöver veta vad som har hänt förut. Måste avsluta med att säga att jag alltid har varit ett Harry Potter fan & verkligen älskar filmerna vare sig dem saknar en del spänning eller inte, dem är grymma ändå! :)

- Cuongphan -


Träningsvärk, usch!

Ja, som rubriken antyder så vaknade jag alltså av en sjuk träningsvärk i ryggen idag, inte nice! Men efter att ha gymmat i förrgår & tränat lite hårt igår på första tennisträningen så är det något man får ta. Är bara lite orolig eftersom jag även har träning imorgon menmen, det är väl bara att kämpa på. Vaknade annars idag vid hm.. 9, men var såklart tvungen att somna om eftersom jag hade svårt för att sova igår, på något vis. Vaknade igen vid 13.15, alltså för ca. 50min sen, lagom tid att vakna eller hur? ;)

Så på 50min har jag hunnit lägga in en låt på bloggen (Nickelback - Far Away), sorterat alla musikklipp i kategorin Musik, spanat in lite bloggar (även min egen lite & kollat igenom gårdagens lista som jag skrev om mig själv, missa inte den) & nu sitter jag här & äter medan jag skriver detta inlägg. Blir blåbärskaka (Ja, kaka, inte paj) med glass till efterrätt, gott! :)

Vid 4 ska jag iväg till Lina & sedan ska vi på bio som jag nog har nämnt "några" gånger. harry Potter & Halvblodsprinsen väntar härnäst, härligt! Har inte varit på bio på ett tag men när det kommer en sådan här pass bra film så kan man bara inte missa den.

Nej, nu ska jag & min träningsvärk äta vidare, lite mat kanske gör susen för ryggen, vem vet? ;)

- Cuongphan -


'Lär dig känna Cuong Phan'


DIVERSE:
Namn: Cuong Phan
Födelsedag: 12 December :)
Ålder: 16
Född: 1992
Första bostad: Lägenhet i Furuhall
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Brun (Fast brunt med blonda slingor nu)
Längd: 172-173cm?
Höger/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skytt, såklart!
Sko stl: Beror ju egentligen på skomärket.. 42-45 ;)
Är dina föräldrar skilda: Jao
Din svaghet: Bli deprimerad för enkelt..
Mest använda fras på msn: Ehh, ingen aning xD
Det första du tänker på när du vaknar: Vad är klockan, hur länge har jag sovit? Haha

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Jadå, eller ah, någon gång om dagen
Skrika: När jag missar en boll i tennis & blir besviken? JA! Annars inte..
Sova: Ofc
Ha ångest: Ibland
Skada dig själv med flit: Nejnej, inget för mig.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Inte längre :)
Drömma mardrömmar: Händer inte så pass ofta
Ta droger: NEJ
Försöka vara annorlunda: Varför?
Klä dig i svart: Brukar & brukar..
Gå i skolan: Obligatoriskt? ;/
Lita på folk: Ja, men bara på de närmsta vännerna som jag Verkligen litar på.

VEM:
pussa dig sist: Lina :)
Vill du prata med: Många
Vill du vara som: Migsjälv?
Gjorde dig riktigt glad senast: Don't remember
Fick du sms från senast: Richard
Ringde dig senast: Min tränare
Är vackrast på jorden: Haha ;D

HAR DU:
För många vänner: Hur kan man ha för många vänner?
Tvångstankar: Nej, okej ibland.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Ah, i knäna :(
Färgat håret: Ajjemen, alldeles nyss :)
Brutit några ben: Nepp
Några piercing: No
Egen dator: Räknas skoldatorn som egen? Annars nej ;D
Bra självförtroende: Jadå, det tycker jag :)
kysst någon : Men ja!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte idag, inte.
Varit kär: Jadå, har väl alla varit?
Lämnat landet: Frankrike (L)
Gjort något olagligt: Ah

HUR:
Går du: Softish-style
Svarar du i telefonen: Ah, det är Cuong? Man svarar ju lite olika ibland..
Fördriver du tiden: Musik & tankar
Tjänar du pengar: Studiebidrag, vill ha jobb!
Ofta diskar du: En del faktiskt.
Ofta städar du: -||-
Många stör du dig på: Finns en del men inte alltför många
Ofta träffar du din familj: Jadu, rätt ofta, haha :P

FAVORIT:
Färg: RÖD, svart, orange?
Mat: Ingen favorit direkt, bara det är gott så! :)
Djur: Definitivt katt
Glass: Sandwich, mmm
Godis: Don't eat candy menmen choklad, klubba?
Sallad: Ingen aning haha
Fotbollsspelare: David Villa, David Silva, Pablo César Aimar, Éver Banega :)
Låt: Många, många..
Nummer: 21
Tuggummi: Jadu, jag är tuggummi-beroende så det är svårt att svara på för det finns flera som är goda.. Extra Menthol Honey Lemon kanske?
Helgdag: Fredagar & lördagar är båda bra :)
Årstid: Sommar såklart!
Tandkräm: Hahaha, vilken fråga.. Colgate? Vad finns det mer? ;D
Radiostation: Lyssnar inte så mkt på radio, men Nrj? Räknas Spotify? (a)
Doft: ehh, no idea.

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: Ingen aning riktigt än.. Tennis-spelare, hjälpa folk, artist? Finns flera saker jag skulle vilja bli eller göra :)
Hur vill du dö: Hög som ett höghus :)
Vem är högljuddast: Jonas! (a) hahaha xD
Vilka av dina vänner är mest lik dig: Svår fråga, kan inte svara på den tyvärr, haha.
Vem får dig mest att skratta: Mest? Skrattar väldigt mycket när jag är med Aron, haha xD
Vilka har du känt längst: Min familj & sedan vet jag inte riktigt. Beror på hur du menar med "känt längst". Liksom bara känt eller känt & varit bra kompis med? Jag vet inte.
Vem är blygast: Do'no
När grät du mest: Under förra året
Vad är den bästa känslan i världen: Att må bra & känna: THIS IS THE LIFE! :D
Värsta känslan: Att förlora en vän (& sedan tänka på detta senare i livet..)
Vart vill du bo i framtiden: Frankrike eller Spanien, no doubt!
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Inget faktiskt, jag är nöjd med mig själv hur otroligt det än låter :)
Hur länge tror du att du kommer leva: Tills jag blir max 75år.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Men jaaaaaaa!
Blivit dissad: Ja, eller beror på hur du menar med "blivit dissad"?
Dissat någon: Nej
Tänkt på självmord: Ja..
Sovit utomhus: Tält såklart. Vill sova under bar himmel en dag framöver.
Gråtit i skolan: Nej
Spytt i skolan: No
Velat bli modell: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Något finns det säkert, haha.
Sett en död människa: Nej
Druckit alkohol: Japp
Använt droger: NEJ
Rökt: NEJ, USCH!
Ätit sushi: Nej men vill :)

DU:
Svär: Kan du ge dig fan på ;) Nej bara skojar haha, men ja, jag svär då & då :)
Sjunger bra: ingen aning men älskar att sjunga! (a)
Duschar dagligen: Hur orkar man duscha dagligen egentligen? Varannan dag räcker väl gott & väl?
Vill gå på högskola/universitet: Ja det tror jag väl.
Vill gifta dig: Senare i livet ja.
Tror på dig själv: JADÅ!
Kommer överänns med dina föräldrar: Singular, tack. Ja det gör jag men inte alltid..
Gillar åska: Åska är coolt! :D
Spelar något instrument: Nej, men vill.. :/
Äger en iPod:  Nej, onödigt, man har ju mobilen (y) :)
Går till kyrkan: Nej tack. Inget för mig.
Dagbok: Nej
Sjunger i duschen: Faktiskt. Ja..

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: Cola
Mcdonalds/Burger king: Båda
Choklad/Vanilj: Båda
Jordgubbar/blåbär: Mest jordgubbar men blåbärspaj säger man aldrig nej till! ;D
Kött/Veg: Kött (faktiskt varit vegetarian i ett halvår..)
Tv/film: Båda men när man kollar på film så blir allt så "Peaceful".
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Båda
Kinamat/Mexikansk: Chineeese :)
MTV/VH1: MTV
Blind/Döv: Hellre döv. Som döv skulle man ändå kunna se & "prata" med folk genom skrift. Som blind skulle man missa allt som livet har att erbjuda i form av bilder.

KAN DU:
Gå ner i splitt: Nej
Skriva med båda händerna: Nej
Vissla: Nej (a)
Blåsa en bubbla: Nej (a)
Rulla din tunga i en cirkel: Ja, enkelt jue :)
Ha dina ögon i kors: Kan väl alla.. Eller? :P
Nudda näsan med tungan: Nej, svårt!
Äta vad du vill utan att oroa dig: Japp

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: Lina (L)
Du pratade i telefonen med: Min tränare som ringde mig angående träning
Du kramade: Lina (L)
Du skällde på: Kommer inte ihåg
Du sportade med: Hmm.. Idag på tennisträningen, annars igår på gymmet med Jonas & Chau.

/Cuongphan

P.S. Listan hittade jag på Emma-Lee's fina blogg :)


Tennis'

Har precis vaknat, la mig rätt tidigt igår faktiskt, hade ju lovat mig själv det för att vänja kroppen & hjärna nu inför skolstarten. La mig innan 1 igår & har sovit väldigt bra faktiskt, inga sömnproblem för en gångs skull, så vaknade "nyss" vid 11. Känner att jag har lite träningsvärk i armarna efter gymmet igår. Jag, Jonas & Chau var ju där & tränade lite, skönt måste jag säga. Sedan på kvällen var jag med Lina & min tränare ringde mig då & sa att träningen skulle börja idag så jag bara okej.. Förvarning eller vad, en dag innan? Men glad är jag, att äntligen få börja spela på riktigt igen & känna i vilken form man är i (kan väl inte vara så speciellt bra just nu..) samtidigt som det är otroligt skönt att få ställa sig på banan igen & andas in tennisluften. Ja, kalla mig en tennisnörd om du vill, för jag älskar tennis!

Så idag blir det till att åka till Anderstorp vid 15.55, har träning vid 16.30 - 18-00. Annorlunda tider idag eftersom det ska vara gratis inträde till speedway i Anderstorp idag, men 1½h i sträck är ganska skönt ändå så man får komma igång lite under passet.

Nu på kvällen vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med Richard? Kanske ska softa lite med musik? Imorgon blir det iallafall Harry Potter & Halvblodsprinsen, äntligen! Har verkligen längtat efter att få se den, hoppas den kommer leva upp till förväntningarna.

Just det, har även blivit förälskad i låten Adore You av Lil' Rain (som startas i musikspelaren när man kommer in på bloggen). Jonas tipsade mig om den & den är helt klart mer än godkänd, vad tycker ni om den?

Vad händer annars idag? :)

- Cuongphan -

Feels like insomnia!

Changes

The music never dies, neither do you. R.I.P Tupac Amaru Shakur.

Sen söndag, tidig måndag?

Klockan har tickat förbi 00.00 & man har nu stigit in i ännu en måndag. Alltid lika segt att vakna upp på en måndag, då känner man verkligen att skolan närmar sig..

Hursomhelst, vad har jag gjort de senaste dagarna då?

Jo, solen har ju stekt på som bara den & jag har nästan bränt mig för första gången, kliar lite men tror inte att jag har det dock. Sjukt fint väder har det varit som sagt så det har blivit sol&bad i princip varje dag med familjen. Skönt att bara kunna ligga i solen, bada i det ljumma vattnet & bara tänka på hur skönt det är i nuläget utan en massa bekymmer & problem. Lina kom hem i torsdags med så hann träffa henne lite på fredagen innan hennes handbollsträning men annars så är hon sjuk så kan inte träffa henne.. Hoppas helt enkelt att hon blir bättre snart, my darling <3.

Imorgon (idag) åker Syrran m. familj (underbara maken Olle + de underbara döttrarna Melizza + Michelle) hem tidigt klockan 06.00 så då vaknar man antagligen upp utan dem. Regnet ska ju även komma tillbaks nu enligt alla & det tvivlar jag knappast på.. Mr. åska, Mrs. Rain & Lightning Jr. var ju och hälsade på idag (igår), tråkigt, tråkigt men lite skönt ändå, bara solen kommer tillbaks snabbt igen så är jag nöjd men det blir väl inte så utan hösten närmar väl sig med storsteg antar jag, suck.

Idag(igår) har jag chillat & softat till max! Vaknade runt 13.00 & satte mig vid datan & segade lite innan vi åt frukost/middag runt 17.00. Blev pizza & det var riktigt gott måste jag säga, var ett tag sen jag åt det sist. Hade tänkt gå ut & springa vid 7 med Andreas men som sagt, regnet kom ju så vi sket i det, tar det någon annan dag istället.

Fixade lite saker nyss som verkligen behövdes uppdateras. Musikspelaren på bloggen (den tjocka, svarta & klumpiga..) försvann & ersattes med en mindre, stilrenare musikspelare med lite andra låtar + de gamla. Profilbilden fick Jonas ändra åt mig så att det blev en lite nyare bild (med min nya hårfrisyr) istället för den gamla fula. Sen tipsade Jonas mig om Google Chrome så jag avinstallerade Mozilla Firefox & försökte installera Google Chrome men det tog ett tag innan jag såg att jag redan hade det installerat, hade visst fixat det för ett bra tag sen. Chrome är bättre än firefox & mer stilrent så jag är nöjd. Lite ändringar är aldrig fel, eller hur?

Nu är det film som väntar härnäst, började titta på The Notebook för någon timme sen men den pausades så nu ska jag återuppta den, är nog halva filmen skulle jag tro. Trodde inte att jag hade sett den förut men jag känner igen filmen, helt klart.. En annan film som jag bara längtar efter att få se är den nya Harry Potter som äntligen kommit på bio. Ska gå & se den på onsdag tillsammans med Lina på Hammargården, så jag får hoppas på att den är bra, det borde den vara då alla andra Harry Potter-filmer verkligen levt upp till förväntningarna.

Hoppas ni har haft en trevlig vecka, det har jag haft iallfall! :)

- Cuongphan -





Underbara dagar & kvällar då det enda som spelar roll är nuläget.

Nananana...

Desperat försök i att få till en rubrik, haha.

Seriöst, det är verkligen svårt att komma på något att skriva så alltid när jag inleder ett inlägg så lägger jag in ett musikklipp dels för att knna sysselsätta er & dels för att jag verkligen älskar den musiken jag lägger upp. Endast äkta vara säger jag bara! Hursomhelst.. Fattar verkligen inte hur Kenza m.m. kan hålla sin blogg uppdaterad hela tiden, liksom okej, ni är kända p.g.a. era bloggar men hur orkar ni? Att få era ja, 60000 läsare om dagen (mindre eller mer?) intresserade av vad ni skriver, jag är verkligen helt fascinerad av att ni lyckas. Jagsjälv läser ju en del bloggar då & då när jag orkar. Mina vänners bloggar såklart men även Kenzas blogg, de andra bloggarna är så tråkiga enligt mig, eller ja, alla bloggar håller på att bli tråkiga nuförtiden men det blir ju så efter ett tag.

Annars har dagen varit väldigt aktiv faktiskt, började med att jag steg upp vid halv elva (ovanligt tidigt för att vara mig) & sedan blev det frukost & efter det iväg med Syrran, Olle & Melizza (Familjen med stort F) till Välorna. Vilket stekigt väder det har varit idag, seriöst! Så skönt att solen äntligen är tillbaks vare sig det är i några dagar eller längre, skönt är det iallafall! Badade, lekte & solade i Välorna, var ganska kul faktiskt, var inte alls kallt i vattnet heller, ganska varmt faktiskt. Efter Välorna blev det att jag stack hem till Lina, älskling, & var lite med henne, pratade lite m.m. Sedan så gick vi ut & köpte glass & dricka på hemköp. Därefter stack vi hem till mig så Lina fick träffa de andra i familjen, sedan var hon tvungen att sticka iväg på träning :/ Hade lite vattenkrig med Melizza (systerdottern) också, efter det har jag inte gjort så mycket mer idag. Jonas, Chau & Reinolf kom förbi lite innan så chillade lite ute. Kanske ska iväg & fiska snart, vet inte om det blir idag eller imorgon men jag är faktiskt lite sugen på det, får se hur det blir helt enkelt. Ovanligt mycket energi i mig idag, eller hur? ;)

Dagens musik kommer här iallafall, listen n' enjoy :)

- Cuongphan -


Somebody Out There'

Börjar bli lite lat med bloggen har jag märkt, inte orkat skriva fast jag har haft tid över att göra det menmen, ibland känner man liksom inte för det bara.. Annars går dagarna otroligt snabbt, finns inte så mycket att göra ju. Syrran Jenny m. familj kom i måndags & hälsar på en vecka så lite har man att göra iallafall. Lina kommer hem inatt också, har saknat henne :)

Blir väl bio på fredag skulle jag väl tro tsm med Lina, Harry Potter måste man ju såklart se! Annars händer det inte så mycket mer, fotboll härnäst då Valencia gästar United på Old Trafford i en träningsmatch på försäsongen, måste skynda mig nu, matchen börjar strax! :)

- Cuonphan -

Älskar verkligen den här låten! :)

It Ends Tonight

Hur mycket jag än kämpar för att glömma
Kommer det tillbaks, om & om igen.
Kommer jag någonsin sluta drömma,
Eller är drömmen det som ska komma sen?

Man frågar sig själv varje dag
Är det någon som ens vet hur jag mår?
Varför nu & varför jag?
Finns det någon därute som ens förstår?

Men livet går vidare då man börjar inse
Att det finns andra saker som är mer viktiga
Som att hjälpa & ge
Till sina vänner som jämfört med drömmar är riktiga.

Utan mina vänner hade jag antagligen inte funnits
Ni är mitt liv, ni är mitt allt
Ni har hjälpt mig med allt som har övervunnits
Utan er, hade mitt hjärta antagligen varit kallt.

Så jag hoppas att ni förstår
Att jag behöver er mer är något annat
För trots allt, det är ni som vet hur jag egentligen mår
& det är ni som verkligen kan få mig att fälla en tår..

Tack för att ni finns ♥



Changes'

Här sitter jag & tänker igenom mitt liv, på allt det bra & allt det dåliga som har varit. Förra året var jag nära att bryta ihop helt eller rättare sagt så gjorde jag även det. Jag är glad att jag inte gjorde något som jag skulle ångra för alltid & som skulle kunna såra andra. Tiden efter Frankrike & resten av året var en väldigt jobbig tid för mig, jag förlorade min bästa vän, allt började gå åt skogen & jag blev kvar ensam.. På något sätt den 1jan 2009 lovade jag mig själv att rycka upp mig, må bra & skita i allt som har varit, bara se framåt & på allt det positiva som ska komma. Ja, det känns som om jag klagar & klagar men jag bryr mig inte, min blogg är min blogg & det är här jag kan skriva av mig, skriva om allt som har med mig att göra. Ibland kanske jag inte orkar skriva men ibland kan det vara otroligt skönt att skriva, därför satsar jag på att ha kvar bloggen så länge som möjligt, hoppas ni förstår det.

- "The past has passed, the future lies ahead".
- Ord som verkligen stämmer, utan tvivel.

Detta inlägg är speciellt ämnat för en person, en person som förändrade mitt liv, både på ett positivt & negativt sätt men sett överallt på ett positivt sätt. Den här personen betydde så mycket för mig, att förlora honom & den del som kände mig så bra, det svider. Ändå vet jag att du alltid kommer finnas där för mig, men frågan är om du kommer finnas där lika mycket som förut?

Hursomhelst, livet går vidare.. till slut.. Kom ihåg det.

- Cuongphan -

Tältning

Har precis eller ja, "precis" kommit hem från tältningen, känner mig helt smutsig men kul har det varit. Blev tältning med Mikaela, Richard & Andreas till slut. Nu är det duschen som väntar härnäst & sedan kommer Richard över, ska baka blåbärspaj, mmm, haha! :) Orkar inte skriva mer idag, är helt sluuut!

Hoppas ni har haft en trevlig helg :)

- Cuongphan -

RSS 2.0