Run Forrest, Run!

Jadå, då var en ny dag här & vilken underbar dag det är (verkligen inte)! Regnade en skvätt innan & kommer väl antagligen mer senare på eftermiddagen/kvällen. Idag blir det till att springa med Richard & Andreas i Töllstorp & därefter blir det nog en lugn kväll. Måste äta något innan jag sticker, ska springa om ca. 1½ timma så måste äta något nu, snabbt! Får fixa några mackor så att jag inte får håll när jag springer som förra gången.

Fredagskväll, vad ska ni hitta på då? ;)

- Cuongphan -

My Wish

Då har dagen närmat sig sitt slut, eller jag menar en ny dag har nu kommit. Klockan är ju strax 1 & jag ska nog gå & lägga mig snart. Idag har det inte hänt så mycket förutom det att jag färgade håret som ni redan har sett i inlägget före. Imorgon (idag rättare sagt) blir det till att chilla med Richard, Andreas (?) & Chau (?). Sen på lördag blir det till att tälta med Mikaela, förhoppningsvis Andreas & möjligtvis Richard, ska nog bli kul det :)

Måste även säga att jag saknar min älskling sjukt mycket! Pratade lite med henne innan & vi båda saknar varandra, hoppas att hon har kul nu de sista dagarna innan hon kommer hem i mitten av nästa vecka.

Annars har veckan bestått av en enda sak som har flugit omkring i min hjärna: Frankrike! Pratade med Katta för någon dag sen & båda vi är på angående om att åka tillbaks till Frankrike i höst eller i vinter, troligtvis vinter. Frågan är bara om vart vi ska bo, kanske hos någon brevvän eller så men ska prata lite med en del & se vad dem säger. Skulle iallafall vara otroligt kul att få återvända. Det är min dröm att få stå på Paris gator & skrika: VIVE LA FRANCE! Känna friheten igen & äntligen försonas med det som jag lämnat bakom mig.

Nu är det sängen som väntar härnäst, ska borsta tänderna först, vi hörs imorgon!

CIAO!

- Cuongphan -


Blondering

Planerna gick som väntat idag, blonderade håret innan jag klippte mig, första gången jag har någon annan färg än brunt & visst, det är helt okej. Sedan blev det en god blåpärspaj till efterrätt haha ;) "Pratade" också lite med Mikaela innan via sms angående tältningen i helgen. Det ska visst bli fint väder mellan lördag & söndag så det blir nog då. Tältade ju för någon vecka sen med Jonas, Richard & Lina, den gången blev jag sjuk i en vecka efteråt men det ska jag se till så att jag inte blir den här gången & jag & Mika ska nog ha kul, någon annan kanske också hänger med, får se. Orkar egentligen inte lägga in någon bild på min nya hårfrisyr men jag antar att ni vill se hur det blev så visst, varför inte ;)

- Cuongphan -

Vad tycker ni, blev det bra? :)

Daily News

Då har man precis vaknat, eller ja för 20min sen, & jag känner mig lite stel i nacken samtidigt som jag har en irriterande huvudvärk, ovanligt va? Äter youghurt nu & dricker mitt underbara té som förgyller hela dagen. Börjar regna ute nu också så vad ska man hitta på idag egentligen? Gråa moln & regn, det är ingen höjdare. Får väl ta & gå igenom mina planer som jag skulle gjort igår idag istället, för man klipper ju sig inte ute som tur är ;)

Annars då? Sovit gott? :)

- Cuongphan -


She's So High

Inte gjort så värst mycket idag, det blev ingenting med någon av planerna. Klippningen & färgningen tar jag imorgon innan syrran åker hem. Blir blåbärspaj imorgon med, dock gjorde jag en egen smulpaj m. blåbär innan som blev ganska god. Att vakna vid 15.30, jo det är ju lite sent men ändå ganska skönt, men det är inte konstigt att jag inte har hunnit med håret idag om man vaknar så sent. Annars har jag suttit & tittat på Smallville & spelat lite Counter Strike innan Jonas & Chau kom över & vi spelade lite kort.

Hur har er dag varit? :)

- Cuongphan -


Kommer ihåg när den här låten spelades på radio, gamla goda tider det!

12h sömn

La mig vid halv fyra igår efter att ha tittat klart på Smallville, men att vakna vid halv fyra & sova 12h, det är jag inte alls van vid. För två veckor sen sov jag ända till halv fem & det var lite strange (mitt rekord btw) faktiskt. Nu ska jag äta iallafall (ris + kycklingfilé + sås) & sedan vet jag inte riktigt vad som händer, eller jo det vet jag?

Var ju ute & plockade lite blåbär igår efter att ha spelat tennis (mot mig själv förresten, haha) så morsan skulle göra en blåbärspaj, om inte så gör jag det för nu är jag verkligen sugen på det. Fyllde hela tennisröret med bollar, ca 1liter så det blir ju en del iallfall men det var inte så kul att plocka eftersom jag nu har en jävla massa myggbett överallt & det klias som bara den!

Syrran som är här & hälsar på (Maria) frågade mig igår om jag inte ska färga eller slinga mitt hår & då började jag undra lite.. Ska ju ändå klippa mig idag så jag gick med på det. Första gången jag färgar mitt hår, har alltid haft mitt bruna, underbara (naaat) hår, fast när jag var liten fram till 7:an så hade jag rakat hår, skönt men nej tack. Så det blir till att klippa håret, färga håret, äta blåbärspaj & titta på film, smallville (?) idag, rätt soft faktiskt.

Annars är allt bra med er läsare? :)

- Cuongphan -

Pedofil or Not, who cares? Hans musik kommer alltid leva vidare, R.I.P!

Game with Cuong

Rules:
1. Answer the questions on your blog
2. Take away one question you don't like and add a new one
3. Tag 5 other people

1. Song of the day?
- Har lyssnat mycket på Kurt Nilsen & Natasha Bedingfield  idag & sparat en del låtar till min spotify-lista men dagens låt måste nog vara Wild Horses av Bedingfield.

Inte för att jag är så värst fascinerad av hästar men jag tycker att sången
 är väldigt fin så det får bli dagens låt :)


2. What's for dinner today?
- Morsan orkade inte laga något käk idag så det fick bli en kebabtallrik på Makedonka, gott!

3. Today's highlight?
- Greppa tag på tennisracket igen efter att inte ha spelat på några veckor..

4. What whould you really like to learn?
- Vill verkligen lära mig spela något instrument, piano eller gitarr, men gitarr är för svårt, är väldigt dålig på att byta ackord m.m. så hellre piano men känns liksom som om det är "för sent" i nuläget på något vis.

5. What was the last thing you bought?
- Chips, dricka & glass till spelkvällen med polarna, haha xD

6. What's your most important goal at the moment?
- Att klara av 2:an i gymnasiet. Känns som om jag kommer pressas sönder till en liten, liten smula men det är bara att bita ihop & göra sitt bästa, är dock livrädd för att jag inte ska klara av matte C m.m. samt Fysik B :S

7. What's the colour of your eyes?
- Bruna, intressant? ;)

8. If you could change something with yourself, what would that be?
- Ska väl inte klaga på vikten utan jag är rätt nöjd med mig själv i nuläget, men att jag inte ska ta åt mig så enkelt + att jag ibland kan bli lite småtjurig.

9. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
- I Frankrike, no doubts.

10. What do you find important with your friends?
- Liksom att jag har någon av mina vänner att prata med när jag mår dåligt & att dem verkligen vill att jag ska må bra. En del känner mig bättre medan andra inte alls känner mig lika bra, men vänner som ställer upp, det är det viktigaste.

11. Who would you like to meet sometime?
- Min idol Roger Federer såklart. Skulle vara grymt, en dröm som går i uppfyllelse, jag har så mycket att tacka honom för liksom.. Skulle också vilja träffa Eva snart igen.


12. What's your dreamjob?
- Absolut inget industriarbete iallafall, men att hjälpa människor eller djur, det skulle vara väldigt roligt. Veta att man är engagerad i något stort som hjälper världen åtminstone lite. Att spela tennis, räknas det som ett jobb?

13. What's your favourite piece in your wardrobe?
- Har inte direkt något favoritplagg, men min Armani-tröja (Mer som ett linne) kanske?

14. Do you have any favourite models?
- Favorit-modell eller? Ehh, nej?

15. What's your favourite song at the moment?
- Har väldigt, väldigt många låtar som är högt rankade hos mig.. You Found me, Never Say Never av They Fray som ni kanske redan har märkt, Marshall Matters, Stan av Eminem, Hold On av Lazee Feat. Neverstore. Jadu, det finns väldigt många som sagt. Mina Spotify-listor säger allt!

16. What's your favourite tv-series?
- Jag är ett seriefreak så har en del favoriter.. Prison Break är den absoluta favoriten, R.I.P. Michael säger jag bara! Sen finns det Heroes, Smallville, Desperate Housewives (DB) & Simpsons. Det är dessa serier som jag absolut håller koll på! :)


17. What are you wearing at the moment?
- Endast ett par shorts med bälte till (+ boxers såklart).

18. What's your favourite sweets?
- Har hållt mitt nyårslöfte än så länge om att inte äta något godis så svårt att välja något som jag nästan inte ens kommer ihåg smaken av haha.

19. Who's your role model in life?
- Vet inte riktigt, Federer är väl en slags förebild för mig.

20. What is the last film you saw?
- The kingdom från 2007. Grym krigs-film måste jag säga! Rekommenderar den starkt till de som inte sett den än, annars håller jag på att titta på The Escapist just nu, bra än så länge.


21. What is your favourite quote at the moment?
- Jadu, ingen aning..

22. Where do you want to live when you grow up?
(Min tillagda fråga)
- Igen, Frankrike utan några tvivel. Om det nu inte skulle bli så, så ligger Spanien väldigt bra till. Förhoppningsvis har jag lärt mig språket fram tills dess.

Jag utmanar följande! Jonas & Cindy & Maria & Andreas & Du som läser det här! ^____^

Have fun!

//Cuong (som strax ska lägga sig, Smallville kallar först!)

Michelle

Den 31:a Maj 2009 födde min syster Jenny sin andra dotter, lilla Michelle.
Jag blev alltså morbror för andra gången & visst är hon söt? :)

 


<27/04-09>

Tre månader nu älskling, du & jag, vi.

Miss u' ♥



Happy Birthday

Jadu, vet inte riktigt vad jag ska skriva om nuförtiden, det är en av anledningarna till varför jag kanske ska lägga ned bloggen. Menmen, får väl skriva av mig lite idag & se vart det leder.

Livet rullar på som vanligt, inget speciellt händer precis. Lina är i Finland i en vecka till så jag får hoppas att hon har det kul därborta. Här i Gnosjö händer ju knappt någonting? Fatta vad jag längtar efter att få flytta.. Varje dag drömmer jag om livet i Frankrike, Spanien.. Sol & Bad & främmande människor.. Ibland önskar jag att jag kunde åka tillbaks i tiden, liksom vem gör inte det? Att få träffa alla underbara fransmän & vänner som man fick.. Att få träffa Eva igen & bygga upp den vänskap som vi har haft genom internet efter att vi träffades för ett år sedan när fransmännen var här & vi var i Frankrike. Istället för att drömma om det som varit får man tänka på framtiden & inte titta tillbaks på det som varit, det är en regel som jag har lärt mig i livet efter all skit som jag fått gå igenom under förra året. Ändå ångrar jag Inget.

"Life is a one way street, never look back".
- So true.

Värst vad folk fyller år nuförtiden med.. I Juni fyllde Andreas & min systerdotter (6år) år. Nu i Juli fyllde Richard, morsan & massa andra människor år, kan knappt hålla koll längre på vilka som fyller år, är för många. Tycker synd om mig själv att jag ska behöva fylla år i December, haha. Men ändå är det lite skönt att inte fylla år då alla andra gör det om man tänker efter. Hursomhelst, Grattis till alla er som fyllt år den senaste tiden, kanske inte har hunnit gratta alla men jag gör det genom bloggen istället :)

Just det, var i Falun förra veckan hos min syster Jenny & hennes man Olle samt mina systerdottrar Melizza (6år) & Michelle (föddes den 31:a maj iår). Var där i 4-5 dagar & hälsade på & det var ganska kul & skönt att komma bort från Gnosjö, men nu är man tillbaks iaf igen, blir väl till att slappa med vänner & hitta på lite grejer de kommande veckorna innan skolan börjar igen..

Hoppas allt är bra med er, ska tänka efter om jag orkar ha kvar bloggen & fortsätta skriva.

Au Revoir
'

- Cuongphan -

Happy Birtday, Make a wish'.

Lägga ned bloggen, ja/nej? :S

Var ett jävla tag sen jag skrev sist. Har inte haft lusten att skriva längre, känns som om det är helt meningslöst egentligen, liksom, vem läser? Vem bryr sig & varför?

Hursomhelst, lägger kanske ned bloggen snart, la in min egen spellista nyss bara för att få in lite musik på bloggen :) Om någon har några invändningar mot att jag just lägger ned bloggen (om) så kontakta mig, för då har jag kvar den & kanske, kanske börjar skriva igen lika effektivt som jag en gång i tiden gjorde.. :)

Hursomhelst, ha det så jävla gött, sommarn' är inte över än! :)

- Cuongphan -

P.s. Har blivit kär i The Frays musik, älskar verkligen låtarna!

RSS 2.0