Gallery'

#8 Dagens Låt

Mario Vázquez - Gallery

Underbar låt, kommer alltid vara en av mina favoriter!

God broke the mold,
When he made this one I know
She's breathtaking but so much more
She walks in the room, your loves closed
Making you never want to breathe again
Her boyfriend has got so much dough
So much ice his neck and wrist froze
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him, shorty 

Tell me is the money worth your soul?
Tell me what's the reason that you hold on 
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine 
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

Because 

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be,
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
But his money's hard to ignore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you

Tell me is the money worth your soul?
Tell me what's the reason that you hold on, 
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine 
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery

You're a masterpiece
I know that he
Can't appreciate your beauty
Don't let him cheapen you
He don't see you like i do
Beautiful not just for show
Time that someone let you know

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art

I can't take
Seeing you with him
'Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
It's just not fair
And it's tearing me apart
You're just another priceless work of art
In his gallery
In his gallery

It's all about us

Fan va dryg jag har varit med bloggen den senaste tiden :O Skriver ju knappt något haha, men det är som sagt plugget & tennisen som tar det mesta av min tid nuförtiden så jag är glad om jag hinner åtminstone ett inlägg per dag. Sitter här just nu & pluggar på lite glosor, kom på att jag hade spanska-glosor tills imorgon (32st) så det är nog bra att plugga på dem lite men det ska nog gå bra, jag har lätt för glosor som tur är. Musik är det även som gäller just nu (som vanligt). Jag förstår verkligen inte hur man kan leva utan musik, liksom music is the life!

Nej men nu ska jag tillbaks till studandet, har inget annat "intressant" att skriva om precis. Lägger ut Dagens Låt strax också. Spana gärna in kategorin Musik & se om det finns något för dig. Hörs så länge!

Reunion

Shit va seg jag känner mig helt plötsligt.. Vaknade för runt en timma sen, håller på att äta just nu men känneg mig helt seg i hjärnan. Ska plugga snart & städa också så det blir ju inte bättre av det haha, kanske.. Men jaja, hursomhelst, Stuff (Kristoffer) kommer vid 6-tiden, riktigt nice :) Vet inte om det blir någon bandy ikväll eftersom han kommer vid 6, haha men vi får se hur det blir. Annars då? Jo, vädret suger verkligen, är grått väder varje dag nu, men det bra är att "solen" går ner så snabbt så det blir mörkt ganska tidigt & det är ganska mysigt faktiskt, lugnt & stilla, skönt :)

Jajaja, nu pallar jag inte skriva mer, hjärnan lägger av helt snart.. Hörs senare :)
Viva La France!

Faaaaan!

Vi hade 2-1 ända fram tills 92:a minuten, sedan händer det gamla vanliga, släpper in ett jävla skitmål, spelar hur kasst som helst i defensiven.. Speciellt Mathieu som vänsterback, han var helt katastrofal idag.. Var inne på en Live-chat med andra Valencia-fans & som en sa i slutet: Why does god hate Valencia?? Well god doesn't excist.. Jaja, ännu en svidande poängförlust.. Nu väntar Genoa i Europa League härnäst, där måste vi allt spela bättre i defensiven & bänka Mathieu ffs! Ska kolla på någon film nu, säger imorgon vilken film det blev, datorn har även krånglat en hel del idag så har inte kunnat vara inne på msn så mycket bland annat, typiskt! Får köra på Webmessenger eller msn2go istället. Jaja, vi hörs, godnatt!

Matchdags!

.. Om ca en timma! Valencia - Atlético en underbar match & det ska verkligen bli kul att se vilket lag som håller i taktpinnen, förhoppningsvis Valencia. Jaja, om en timma börjar alltså den matchen & eftersom jag inte har Tv4 Sport så får jag väl hitta en livestream som vanligt men den här gången hoppas jag på att den inte blir full hela tiden så att jag måste uppdatera, det är jobbigt! Annars ska jag in i duschen nu & därefter ladda upp inför matchen haha. Men vi hörs senare.

By the way, lägger in ett litet videoklipp här som jag hittade på Y-tube, underbara bilder & en underbar låt, förstår dock inte språket på klippet men vem bryr sig, låten + bilderna är det viktiga i klippet! Tjaa så länge! :)
Detta är alltså inte dagens låt utan den la jag in tidigare idag, men visst är den här gamla låten bra? :)

My Sexy Love

Vet att den här är gammal men vad gör det egentligen? Låten är helt underbar, har aldrig tröttnat på den sen den kom ut för något år sen. Det är en sån låt som man blir ledsen av samtidigt som man blir glad av den eftersom Ne-Yo's röst är så otroligt bra! Listen and Enjoy! :)

#7 Dagens Låt


Heaven doesn't seem far away anymore'

Vaknade för runt en timma sen & har bara suttit vid datan sedan dess, måste verkligen gå & äta något snart innan jag döör, haha nej så farligt är det inte men är hungrig. Idag vet jag inte vad som händer, har inget för mig precis, kanske sticker & tränar i gymmet på kvällen, får se. Valencia - Atlético är det iallafall ikväll vid 22.00 som gäller. Hoppas verkligen Valencia visar vad de går för & bjuder på en uppvisning av högsta klass. :D Färjestad spelar även vid 16.00 mot Linköping borta, så den matchen ska jag nog lyssna lite på vid radio också. Nej nu orkar jag inte skriva mer just nu, jag återkommer..

P.S. GOD MORGON (ehh eftermiddag?)!


Copa del Rey vinnare 2008 :) Nu jävlans tar vi tillbaks de titlar som är våra! AMUNT!

Tonight's gonna be a good night'

#6 Dagens Låt


Bro's coming

Äntligen heeelg, woohoo! :D Skolan var inte så värst seg idag utan det gick ganska smärtfritt. Sedan jag kom hem runt 3 så har jag bara legat i sängen & kollat på tv, har inte orkar göra någonting annat. Nu tänkte jag sätta mig här vid datorn & softa en stund, äta & sedan kanske spela lite CS. Tror att grabbarna kommer över ikväll också, får se vad vi hittar på. Annars händer inte så mycket, utan det blir till att göra de vanliga grejerna i helgen, softa, plugga (lite den här gången!) & kanske träna lite, bandy/gym? Sedan kommer Kristoffer som sagt på söndag, ska bli riktigt kul att få träffa honom igen, ännu roligare att han ska bo hos mig också. Saknar verkligen den gamla, goda tiden då vi var som brorsor, eller ja det är vi nu också, som jag brukar säga:

- You're the brother I never had.

Har alltid så kul tillsammans med honom & han förstår alltid mig. Han är verkligen min (enda) brorsa som jag ser det. Hoppas det förblir så för alltid också. Nej, nu ska jag äta klart innan nördandet börjar, vi hörs, ha en underbar dag/helg! :D

With You'

Sängen nästa, men först dagens låt såklart! Idag blir'e Chris Brown's underbara, storslagna With You som jag aldrig, någonsin kommer tröttna på. Har så många minnen från den här låten, kärlek m.m. & nu är det fan dags att den här låten ska hamna här på bloggen. Peace Out! :)

#5 Dagens Låt


Thursday I'm in Love

Har inte hänt så mycket idag förutom att jag har gått i skolan, hade "endast" fyra lektioner, det gick ganska snabbt förutom att förmiddagen (kemin) var extremt seg. Var hungrig som bara den & hade huvudvärk, kändes som om jag skulle svimma om jag inte fick mat snart men som tur var så gjorde jag inte det. Efter att jag kom hem kändes kroppen & hjärnan helt slut, sov ju bara runt 7h igår, inte alls bra men det får jag kompensera inatt istället. Stack till tennisen vid 17.55 med bussen & det gick riktigt bra idag faktiskt, eller ska inte överdriva men det kändes verkligen bra, benen var oerhört, överraskande (Hade Coopers-test i skolan i tisdags + tennis i måndags) pigga & grundslagen & hårdheten satt som de skulle så jag är ganska nöjd över att sitta här just nu & känna mig helt slut, älskar den känslan när man går & lägger sig senare & bara vill sova, man vill inte göra något annat än att sova, visst är den känslan underbar?

Nu ska jag iallafall titta på lite idol på tv4.se, hann ju inte se avsnittet ikväll p.g.a. att jag kom hem för ungefär en halvtimma sen. Ciao så länge!
Så jävla snygg asså, drömbilen helt klart! Porsche <3

Knock You Down

#4 Dagens Låt


Pluggfritt?

Pluggfritt, äntligen eller? Blir lite franskaplugg idag men inte så värst jobbigt som det har varit de senaste veckorna. Kemiprovet gick ganska bra idag tycker jag, var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle bli utan det känns som om jag kommer få ett VG åtminstone. Har glömt berätta för er att brodern Stuff kommer nu på söndag, askul! Han kommer bo hos mig i en vecka så den här gången får jag se honom & umgås lite mer med honom. Sååå skönt att inte behöva plugga så mycket som sagt, händer annars?


Chemistry

Tjaa, har precis pluggat en hel del ikväll, runt 2-3h tillsammans med Jonas. Kemiprovet var det som jag pluggade till ikväll. Känns väl som om jag kan det mesta nu men lite till ska man väl ändå kunna plugga. Tittade på idol innan med, gick ju inte så värst bra för Jon i slutet i grupp-samarbetet men vi får se vad som händer imorgon liksom, Jon kan ju inte åka ut? Alla i hans grupp (Jon, Erik & Karolina) är ju så sjukt bra men samarbetet fungerade alltså tyvärr inte, får verkligen hoppas att det löser sig annars kommer idol bli ganska tråkigt. Finns ju dock en hel del andra bra sångare, varav en jag fastnade för direkt ikväll. Tove Östman, 16år, sjukt bra röst, hoppas verkligen hon går långt, ännu en av mina favoriter nu :) Way to go! Jaja, nu väntar liteee plugg innan det äntligen bär av till tv:n & sängen, ciao folks!


Only Hope

#3 Dagens Låt


Say no to Tuesdays!

Sitter här på vår samhällslektion & skriver anteckningar på datorn samtidigt som jag bloggar, samhäll är sååå tråkigt & pallar inte tisdagar, kände mig helt död redan på första lektionen innan, spanskan alltså. Blir ingen tennis ikväll eftersom jag måste studa lite, eller ja mycket kemi till provet imorgon. Så inget kul händer idag inte, tisdagar brukar inte vara roliga precis, eller era tisdagar kanske är roliga? I doubt it ;)

Dagens låt kommer senare, tillbaks till den tråkiga samhällen nu.. -_-
- Cuongphan -


Chasing Cars

#2 Dagens Låt


Innebandypremiär?

Vaknade vid 1 idag så har inte hunnit göra så mycket idag. Ätit, pluggat m.m. Ska tillbaks till matteplugget strax men behöver bara lite vila först. Tror att jag ska iväg till innebandyn ikväll också för första gången efter sommarlovet. Ska bli kul att lira lite boll & se om man har kvar skillsen haha. Matteplugg som sagt är det som gäller med andragradsfunktioner m.m. Visst låter det kul? Måste verkligen fatta allt tills imorgon, siktar på ett VG som vanligt men det kommer nog bli ganska svårt känns det som, vi får se hur det går iallafall. Innebandyn börjar vid 19.00 & Valencia spelar även ikväll vid 21.00 mot Sporting Gijón så jag hinner plugga en del nu innan & efter innebandyn som tur är. Hur har er helg varit annars?

P.S. Har tänkt lägga ut Dagens Låt nu varje dag, kommer vara de låtar som jag lyssnar mest på just den här dagen & jag börjar väl idag med 3 Doors Down - Here Without You, en gammal underbar klassiker som är sååå skön. Tills vidare, ha det bra! :)


Välbehövlig sömn..

Ska till sängen & tv:n strax. Har varit en ganska slapp dag idag (igår). Suttit vid datorn mest & hållt koll på bloggen, internetsidor, msn & musik. Blev lite plugg nyss också men nu pallar jag inte mer. Satt fram till 1 & pluggade, kul va? Plugga till klockan 01.00 på natten på en lördag.. Usch säger jag bara men det behövs verkligen, måste verkligen förstå matten, har ju prov på måndag & kan inte alls mkt känner jag, sen kemiprov också på onsdag, blää. & för att avrunda allt det goda i skolan, ett engelska-arbete som ska in på måndag kväll, plus massor av andra läxor, franska, spanska m.m. Ja, känns som om livet endast består av plugg just nu, inte nice! Men ska vidare till sängen nu, men har en fråga till er läsare först. Tycker ni att jag ska ha kvar den här designen på min blogg som jag delvis har gjort själv & Jonas mestadels gjort eller ska jag fixa en ny design? http://matildasoet.blogg.se/ har erbjudit att fixa en design åt mig men jag vet inte riktigt om det behövs, tycker min är ganska stilren & enkel just nu, men lite mer färger & bilder skulle aldrig vara fel, eller? Kommentera så jag vet. Tack för idag, hörs imorgon :) Godnatt!

- Cuongphan -



Besöksrekord!

Är just nu uppe i "hela" 36 unika besökare idag! :) Har inte gjort så mycket idag förutom att nörda lite CS (Counter Strike), lyssnat på musik & ätit. Även pluggat Lite också, ska fortsätta med det strax. Måste ju bli klar med den här himla tråkiga engelska-grejen. Vår grupp skriver en liten uppsats tillsammans om skillnader mellan "The education in the USA & Sweden". Har inte så bra fantasi idag känner jag men får väl försöka mig på det igen strax. Ska även plugga matte sen, ja såhär sent på kvällen, eller ja snart är det ju natt också.. Anledningen till besöksrekordet för min blogg är väl idol-inlägget som jag skrev igår, glöm inte bort att spana in alla klipp! Har även suttit & svarat på alla kommentarer angåenden idol m.m. & ni läsare verkar uppskatta att jag fixade ett sådant inlägg så det blir lite enklare för er att hitta till era favoritklipp från årets idol, trevligt trevligt :) Fått in lite tips på vilka jag glömt m.m. från årets idol & två stycken av dem tycker jag absolut ska vara med bland top.20, dock orkar jag inte redigera inlägget utan jag lägger ut dessa auditions här istället. Nu är det mat & plugg som gäller, see you folks soon, Love'.

- Cuongphan -

Lee
- Ännu en som har en otroligt skön & bra röst, hon ska ju definitivt hamna bland top.20, inte sant? :)
Alexander Eriksson
- Jadå, idol 2009 handlar absolut om unika röster & hans lite konstiga, sjukt bra, vibrerande sångröst platsar utomordentligt bland top.20!

Idol 2009 - Kungen tippar top.20!

Japp, det är vad jag gör i detta inlägg.. Här nedanför kommer årets idol top.20 vad jag tror iallafall, alltså vilka som rankas bäst enligt mig. Ska fan hänga med i svängarna den här säsongen av idol! Den absoluta favoriten är fortfarande Jon som imponerade så pass mycket men det är en jäkligt tuff konkurrens måste jag säga från de andra. Jaja, ni får kommentera vad ni tycker om årets idol & om ni rekommenderar någon annan som borde hamna bland dessa auditions i det här inlägget. Hursomhelst, kommer bli ett riktigt, riktigt långt inlägg så det finns inte så mycket mer att säga än lyssna/titta & njuuut! :)

1. Jon Sindenius
- Killen som man fastande direkt för. Vilken skön snubbe säger jag bara, så avslappnad & harmonisk när han sjunger & han har verkligen allt som behövs för att bevisa att jag har rätt, han är Sveriges nästa idol, så otroligt bra!
2. Calle Kristiansson
- Tror jag har hört den här låten någon gång förut men nu när jag hörde den här killen sjunga den med sin otroliga röst så är jag lite småkär i låten, grym audition, way to go! Dock finns det tvivel, klarar han verkligen av att släppa loss väl framme på scen? Det tror jag han klarar men vi får se, tippar honom som 2:a iallfall!
3. Clara Hagman
- En av de coolaste tjej-rösterna jag har hört, seriöst. Rösten är darrande men ändå så jäkla stabil, hon blir den främsta av tjejerna i år, utan tvivel! Dock är hon endast 17år.. Frågan är om hon klarar av pressen?
4. Moa Carlebecker-Forssel
- Någon annan än jag som tänker: PINK! när man ser henne? Hon påminner så mycket om Pink, liksom, hon är så sjukt cool & tar i så det bara skriker om det, ändå blir det inte dåligt utan det blir grymt bra, hon lär bli en av de stora utmanarna iår..
5. Rabih Jaber
- När jag hör honom tänker jag på Mario som sjunger Gallery. Lugn, avslappnad, cool kille "från förorten" nejmen, hans röst är perfekt, det enda som är problemet är om han klarar av att använda den i alla sorters låtar, inte bara lugna rnB låtar utan även i.. t.ex. disco-låtar? Det tror jag nog han klarar av, vi får se som sagt.
6. Karolina Goczkowska
- 16år.. 16år! Gud vilken röst! Att ha en sån här röst vid endast 16år är inte dåligt, att även ha sin egen stil på rösten är inte heller dåligt. Jag tror att hon kommer gå riktigt långt i år.. Håller du med mig?
7. Daniela Breivik
- Ja, rysningar får man ju alltid när man hör en så pass bra sångerna som Daniela, även hon är väldigt ung. Hon är skönt & det gillar vi. Tror att hon kommer gå riktigt långt p.g.a. hennes röst & karisma.
8. Emelie Irewald
- En av "de äldre" men ändå är hon inte gammal utan hon har fortfarande hela livet framför sig, kan visa sig vara mer erfaren än de andra unga sångarna/sångerskorna men jag har ändå tvivel på henne, det klickar inte till 100% enligt mig, hon får helt enkelt bevisa att jag har fel så kanske hon kan ta sig ännu längre upp än till 8:e plats.
9. Jenny Eijderkrona
-  Vilken stark röst hon har, seriöst. Var lite osäker på vad jag skulle skriva om henne men nu när jag lyssnade på hennes audition igen funderar jag på om hon inte ska hamna lite högre upp på min lista. Vilken röst, wow.. 16år också eller? Helt j*vla f*cking otroligt.
10. Erik Ljung
- Cool snubbe som verkligen kan det här med musik. Släpper han loss så kommer han verkligen gå långt, men det gäller att välja rätt låtar & verkligen få fram den röst han kan prestera när han verkligen fokuserar, var ju även med förra året men tycker att han var bättre då på sin första audition, då han sjöng I'm Yours & gick på lite mer med sin röst. Funderar även nu på om han inte kommer klara av en bättre plats än en 10:e plats..
11. Mehmed Jakic
- Skönt med lite variation, att en kille som är lite annorlundare än de andra kommer med i idol.. Tror han har det som krävs för att gå långt, dock inte hela vägen utan jag tror att han kommer få problem med de musikstilar han inte är van vid, tyvärr..
12. Johan Andersson
- "Jihde-look-a-liken", skön kille som överraskade mig när han visade upp sin talangfulla sång. Ja, han överraskade mig verkligen & fick mig att öppna upp ögonen för låten som han sjunger, Chasing Cars. Har hört den förut men den har liksom glömts bort, den har inte fastnat i mitt musik-hjärta förräns nu. Det är otroligt viktigt för mig att musik berör en & denna killen lyckades faktiskt med det. Inte många som klarar av det, men en 12:e plats är vad jag tror han maximalt kommer upnå.
13. Erik Grönwall
- Kraftfull röst, dock är jag mycket osäker på honom. Just denna audition, hans första vara riktigt bra men i hans andra audition så påverkade han inte mig så mycket, osäker på om han klarar av att gå långt & som många andra även har problem med, att klara av de olika musikstilarna.
14. Felix Västerhamn
- Efter att ha lyssnat några gånger på hans audition bestämde jag mig för att han ska hamna på min lista på en finfin 14:e plats, vilken "konstig" röst på ett bra, konstigt sätt, haha. Kul att det är väldigt många olika sångröster i år, det är viktigt för tävlingen, annars blir det bara tråkigt. En kille på 16år men en sån här röst, det är inte dåligt det, dock om han väljer fel låt då kan det bli väldigt fel..
15. Mariette Hansson
- Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Tycker hon är bra men inte "tillräckligt" bra, hon har en fin röst men inte tillräckligt annorlunda enligt mig. Får se hur hon presterar i fortsättningen..
16. Sofie Andréasson
- Förväntade mig något helt annat, men hon övveraskade mig verkligen. Trodde hon skulle sjunga skitkasst men detta vara riktigt bra faktiskt, tyvärr räcker det inte längre än till en 16:e plats.
17. Gabriel Brandes
- Skön röst måste jag säga.. Dock sjöng han (& spelade) lite för snabbt för att det skulle bli en otroligt bra audition, tror inte han har vad som krävs i slutet, men bra är han, utan tvivel!
18. Durna Erdebilic
- Jadu, fjortis eller vad? Ett mycket osäkert kort måste jag säga, fin röst men tror att hon inte kommer förändras så pass mycket, inte tillräckligt mycket iallafall utan jag kan se framför mig att hennes sånger kommer låta likadant, ungefär..
19. Gustav Persson
- Överraskande bra! Kan gå mycket längre än till en 19:e plats men då gäller det att han håller sig till variation & bra låtval, "Hallelujah" räcker inte..
20. Antonia Szabo
- Anledningen till att hon hamnar på en 20:e plats är att hon har en väldigt bra röst, men hon verkade lite stel i sin audition. Kanske var det nervositet, kanske var det något annat? Kommer verkligen behöva släppa loss & göra sig av med nerverna när det väl gäller, annars kommer hon inte längre än såhär..

Wish You Were


Äntligen

...Fredag säger jag bara! Har längtat efter helg hela veckan & nu äntligen än den här. Hade väl en av de lugnaste & softaste fredagarna någonsin idag, hade mitt (vårt) engelska-föredrag med, gick väl ganska hyfsat, eller vad vet jag, inte så enkelt att veta precis :P

Nu sitter jag här & har precis ätit, är helt slut efter den här sjuka plugg-veckan, grabbarna kommer över sen & då ska vi lana lite spel m.m. tror jag, skönt att softa & ta det lugnt men även ha det kul samtidigt :) Hur är det med er läsare då? Allt okej? :)
- Cuongphan -


♥ Love you guys', Forever & Ever, never forget ♥

Bloggtorka'

Japp, det är det som pågår just nu. Men mest på grund av att jag har haft så mycket saker att göra den här veckan, plugg + tennis, inte hunnit med så mycket mer utan snart är "allt" klart & då kan bloggandet fortsätta. Började inomhusträningen nu i tennis, känns riktigt bra men i KM, i den sista matchen sprack ju senorna på mina två första resp. andra rack så nu har jag fått spela med mitt 3:e rack som jag inte spelat med på väldigt länge men jag måste faktiskt säga att det är ganska bra, känner mig stabil liksom & slagen sitter också, skönt! Får se hur det blir nu i fortsättningen, vilket rack jag kör med, antagligen blir det variation mellan mitt 1:a & 3:e rack eftersom 2:a racket är lite mer anpassat för grus enligt mig. Har ju aldrig strängat om 3:e racket så får väl göra det snart, men jag väntar tills senorna spricker på den, haha.

Jaja, förutom tennisen har det pluggats som sagt, mycket att göra men snart är det helg & då är det "bara" två prov som väntar nästa vecka + ett engelskaarbete. Ska ta det lugnt imorgon hemma & lana cs med grabbarna, men på lördag & söndag blir det till att plugga inför Matteprovet på måndag & kemiprovet på onsdag. Detta är alltså vad som händer i mitt liv i nuläget, inget mer eller mindre. Återkommer med bloggandet inom någon dag.

- Cuongphan -

Number One


Som bortblåst'

Efter ännu en smärtsam förlust för någon timme sedan i tennis, så känner jag mig helt förvirrad. Spelet har inte alls fungerat, senorna på två rackets sprack idag, fick använda mig av mitt 3:e rack, livet känns väldigt stressigt just nu med en hel del saker att göra & fundera på. Stress är inte bra, det blir inte bättre av att man har konstant huvudvärk heller, det gör det bara ännu jävligare. Fuck allt känner jag bara ibland, fuck precis allt.. Men jag har haft den här känslan så otroligt många gånger så nu vet jag hur jag ska klara situationer som denna. Eller vet jag egentligen det?

Nu förstår ni kanske varför jag inte uppdaterar lika ofta som jag brukar göra, jag är bara trött & förvirrad. Jag har för många frågor i mitt huvud & för mycket men ändå så lite att tänka på.. Jag uppskattar att ni fortfarande läser bloggen iallafall, det gör livet lite bättre. Nu ska jag väl iväg & plugga resten av kvällen, stressa ihjäl mig på en lördagskväll, livet leker? Yeah, right..
- Cuongphan -


♥E&S♥

Idol continues..

Hahaha, tondöv kanske?

Fredagskväll

Japp, äntligen är det freeedag! Älskar verkligen fredagar då man känner att det är helg. Har sjukt mycket prov & läxor nästa vecka så kommer mest studa i helgen. Dock orkar jag inte idag så ska softa lite med grabbarna istället. Veckan har annars varit ganska lugn. Inget speciellt som har hänt precis utan allt hör till det normala. Imorgon är det dubbelfinal i tennis för min del vid 13.00, & Federer spelar även imorgon/inatt mot Djokovic. Semifinal i US Open, den andra är antagligen mellan Nadal & Del Potro. Jaja, har precis ätit, ska dammsuga mitt rum (antagligen resten av huset/lägenheten med..) strax, därefter blir det till att sticka ut som sagt & chilla.

Men vi hörs iallafall snart igen, allt okej annars med er läsare? :)

Wait For You'

Får mig att tänka på en hel del minnen.. Fin låt va? :')

Idol goes on'..

Japp, idol fortsätter alltså & här kommer nästa klipp. Såg denna audition igår så lägger ut klippet idag. Nu handlar det inte om någon skönsångare eller något sådant utan, jaa.. ni får se själva! :)
Haha, så bäst!

Idol!

Japp, nu är idol alltså tillbaks & jag ska definitivt hänga med i svängarna hoppas jag, om jag har tid såklart & om det finns intressanta sångare som verkligen lockar en. Här kommer en av dessa iallafall, kanske min favorit i årets idol? Tills vidare iallafall..


Ja jag vill leva, jag vill dö i.. Frankrike/Spanien?

Har varit lite slarvig med uppdateringen har jag märkt. Har haft fullt upp helt enkelt & det är inte mindre ikväll precis.. Har spelat tennis nästan varje dag & det har inte gått så jättebra. Spelade igår i juniorsingeln & förlorade stort med 2-0 i set, blev sååå besviken, visste inte vad jag skulle göra menmen, man har lärt sig av sina misstag. Nu är det enklare att ta en förlust jämfört med innan om ni förstår. Jaja, förutom tennisen har det varit plugg för det mesta, eller ja, inte så mycket men en del. Har engelska-grejen som jag (+ min grupp) måste fixa klart. Man ska jämföra Sverige med ett engelskspråkigt land & sedan ett ämne där man jämför. Vi tog USA + Education, inte det enklaste ämnet precis men vi har skrivit en hel del, behövs bara slipas på.. Måste också plugga ikväll, på franskan & kanske skriva lite på engelskan om jag har tid. Fotbollen mellan Sverige - Malta börjar strax också så matchen får vara lite i bakgrunden, hoppas verkligen på många mål, för vilket lag spelar ingen roll trots att det skulle vara kul om Sverige förlorade & dessutom senare missar VM. Jag är ett Spanien/Argentina-fan som sagt, inte ett Sverige-fan utan jag tycker dem är rätt kassa förutom en del spelare som jag tycker är bra.

Vädret har annars varit mycket bra idag, eller? På morgonen var det ju soligt & varmt, sedan kom molnen & det blev lite kyligare men nu på kvällen har det öppnat upp sig igen & det är sånt här väder jag gillar att plugga i, lite avslappnande :) Jaja, nu väntar fotbollsmatchen & plugget, vi hörs när det händer något intressant eller när jag bara känner för att skriva av mig. See ya folks, ha det gött! :)
Vill tillbaaaaaks! :'(

Monday night'

Japp, det är vad det är just nu, eller kanske ska stå evening istället? Äh, whatever.. Har varit i skolan idag som så många gånger förr, var endast tre lektioner som gick riktigt snabbt & sedan hängde jag med Kalle & Aron till Arken för att käka lite pizza. Det satt fint inne kan jag bara säga. Därefter stack jag hem & åt lite redig mat (åt inte så mycket pizza) innan jag tog bussen till Anderstorp & nästa match. Matchen gick totalt åt h*lvete om jag får säga så, men det spelar ingen roll. Hade inte förväntat mig att vinna den matchen precis (herrsingel-match mot min tränare) men det går som det går ibland, mer kan man inte göra åt det förutom att lära sig av sina misstag, vilket var ett väldigt stort antal misstag idag, haha! Hursomhelst, sedan tog jag bussen hem igen & nu sitter jag här vid datorn & äter lite samt tittar på tennis, ovanligt va? Orkar verkligen inte plugga idag utan jag får ta i lite extra i skolan istället. Det är ju ändå bara engelskan som jag har just nu, inget annat som tur är. Men jaja, nu ska jag till tv:n & hoppas på att dem visar Federer nu i nästa match. Han möter Robredo ikväll & hoppas verkligen att han fortsätter spela på topp, som vanligt. Melanie Oudin spelade nyss mot Nadja Petrova, Oudin har verkligen överraskat alla detta året i US Open, hon har slagit ut världsspelare efter världsspelare & nyss slog hon alltså även ut Petrova i tre set. Hon börjar slå sig in bland mina favoriter just nu. Favoriterna som består av spelare som Federer (såklart), Williams-systrarna, Wawrinka, Mauresmo, Clijsters, Ouanna & det är inga dåliga spelare precis.. Ni förstår väl ändå inget av mitt tennis-prat så ska väl sluta babbla nu, haha..

Ser precis på tv:n att det är Federer-Robredo som visas, YES! Så nu har jag inte tid med att skriva mer, hörs snart, byebye :)


Helgen närmar sig sitt slut..

Fan, äntligen kan man ta det lugnt & slappa lite. Har haft fullt upp hela dagen, spelade ju en del matcher, fyra rättare sagt från 13.00-19.00. Gick väl inte som jag hade tänkt mig menmen, jag spelade ju askasst så jag borde ändå vara nöjd med att ha vunnit de matcher som jag trodde jag skulle vinna. Förlora bara en, den sista där jag inte heller hade trott att jag (vi) skulle vinna (Herrdubbel..). Jaja, sen kom jag hem & fick äntligen äta, slog på datorn & tv:n. Sedan blev det tennis & skrev äntligen klart franskan så har skickat in den nu. Har engelskan kvar att göra men vet inte om jag pallar det idag. Är faktiskt riktigt trött & vill somna till tennisen känner jag nu. Vakna & somna till tennisen, finns det något bättre här på jorden eller? haha :P hursomhelst, nu väntar antingen "plugget" eller tv:n igen, blir väl både och som vanligt.. :)

Lyckad helg annars, eller?

- Cuongphan -


Tog lite pics på hemvägen idag, gillar verkligen denna :)

Forza España, Forza Villa Y Silva!

Vaknade vid 11 idag, bussen går ju vid halv ett så måste ju äta lite & packa innan jag sticker iväg till match. Kroppen känns relativt bra & får väl hoppas att benen är igång som igår. Fotboll & tennis har varit det stora ämnet den senaste tiden. Att Zlatan avgör i en huperaktiv match i den sista sekunden, det kan bara Zlatan göra. Att mina favoritspelare "Davids", David Villa & David Silva gör två mål var i Spaniens utklassning av Belgien med 5-0, det kan bara äkta Valencia-spelare göra. Underbart att få se dem fortsätta ösa in mål, Villa missade ju även en straff vid 0-0 så extra skönt för honom. Känner verkligen att Valencia kan utmana om titeln det här året, Champions League är ett måste men ligatiteln skulle sitta fint inne, speciellt nu när Real & Barca värvat namn som Kaká, Ronaldo, Zlatan.. Hoppas verkligen att Real även floppar, skulle vara så otroligt kul att se, nu när dem värvat för så mycket, jag menar 94milj euro för Ronaldo, onödiga pengar.. Han är värd lika mycket som Villa eller Silva om inte mindre. Kaká är även värd mer än honom.

Jaja, nu måste jag käka något innan magen sprängs (?) av hunger, vi hörs ikväll om jag har tid. Måste ju plugga ganska effektivt ikväll när jag kommer hem, tyvärr.

Villa Y Silva-show! :D (L)

Coldplay - Yellow

Look at the stars,
Look how they shine for you,
And everything you do,
Yeah they were all yellow.

...

You know I love you so'.


#85

Snart närmar man ju sig 100-gränsen på antal blogginlägg, riktigt najs ju! :) Haha, nej men vad har hänt idag annars då? Jo, jag fick äntligen sova ut. Somnade även vid tv:n när jag tittade på den underbara tennisen, men vaknade väl av något slag eller något. Efter jag vaknade softade jag lite, bestämde mig för att det inte blir något plugg idag utan tar det imorgon istället. Jag har ju trots allt bara ett engelska-arbete att fixa, eller oj, glömde visst bort franskan som ska in imorgon vid midnatt.. Ajdå.. Ska skriva om en film jag har sett, vad den handlar om & vad jag tycker om den.. På franska.. Jaja, får väl ta det imorgon också om jag nu hinner. Spelade match innan vid 17.00 mot en enkel motståndare. Tog väl 15min eller något sådant att vinna med 6-0. Tränade därefter lite med min tränare. Skönt att känna att spelet satt idag & att benen var pigga samt att halsen är mycket bättre nu. Eter matchen har jag bara suttit vid datorn & tv:n. Tittat på tennis som vanligt & checkat in lite sidor på internet. Känner att jag börjar bli hungrig nu så får väl ta & äta något också.

Spelar en del matcher imorgon också. Juniorsingel, herrsingel & herrdubbel. Juniorsingeln & herrsingeln ska jag bara vinna, möter enkelt motstånd men herrdubbeln kan bli lite knepigare. Jaja, det är imorgon det, hoppas jag är Fit For Fight bara, eller det är jag vanligtvis. Sedan blir det plugg på kvällen imorgon. Kommer väl ha 4h på mig att skriva på engelskan & franskan, hatar verkligen tidspress men vad gör man inte för höga betyg, haha.. Jaja, nu orkar jag inte skriva något mer. Lägger in en låt på bloggen om en timma eller något. Peace out!

- Cuongphan -


P.S. Fan att Zlatan ska förstöra festen, haha! FORZA ESPAÑA!!

So you think u can dance?

Även jag är ett fan av detta underbara program där man verkligen får sätta sig in i dansens värld. Just nu är det två nummer som jag nog aldrig kommer glömma från detta program. Ett är ett ganska fräscht nummer (alltså ganska nyligen) med Jeanine & Brandon (mina favoriter - Jeanine kom 1:a, Brandon 2:a) medan det andra numret var från förra säsongen (säsong 4) där mina favoriter från säsong 4 Twitch & Kherington gjorde ett underbart nummer som verkligen vidrörde mig, låter konstigt men ja det är sant. Även den som inte tror att dans kan vidröra ens själ kan faktiskt ha fel för det kan den verkligen. Jag vet att det finns fler som verkligen älskar detta program & jag hoppas att dem fortsätter med det så länge som möjligt. Njut av klippen här nere alla dansälskare, för det gör verkligen jag, varenda gång! :)

Jeanine & Brandon - Paso Doble samt Twitch & Kherington / "Twitchington" - Vienese Waltz.

- Cuongphan -

Twitchington!
Pasooo Dobleee!

Why do all good things come to an end?


Halvsjuk, nice!

Japp, det är vad jag är & har varit idag. Fick ont i halsen igår & idag i skolan kom även huvudvärken som ett plus, trots att jag redan har huvudvärk 24/7 haha, men ibland blir det lite värre. Klarade ändå hela skoldagen & sedan var det tennisdags. KM börjar inte förräns imorgon för mig utan idag var det lite småmatcher & ja, jag spelade ju inte riktigt som jag ville utan jag blev besviken på mig själv. Men ändå för att vara halvsjuk så är jag glad att jag inte kände av det så mycket utan kunde spela utan några större problem, dock gick det inte så bra som sagt men det var inga viktiga matcher som tur är.

Match imorgon igen alltså i juniorsingeln, möter en liten pojke tror jag så ska nog inte bli så svårt att avancera till nästa omgång. Kom hem för 20min sen eller vad det är, duschade i Anderstorp så behöver inte duscha nu så det blir lite CS sen kanske & sedan någon film. Tennis går för övrigt på tv:n nu som vanligt så får väl hoppas på att det dyker upp någon bra match. Tror att Federer spelar inatt mot Lleyton Hewitt. Riktigt tufft möte där Federer verkligen får visa vad han går för & om han är i sin vanliga mästarform.
Japp, det är fredag idag som sagt, härligt att vara halvsjuk men det går förhoppningsvis över snart. Kanske svininfluensan? ;) Nej, tror nog inte det.
Vad händer annars för er ikväll? Festa som gärnet eller? ;) Take care, love' (L)

- Cuongphan -



Where is the love?

Sov precis en timma eller något sådant, inte ofta jag brukar somna på eftermiddagen, men idag var jag väl extra trött så skönt att vila lite & rensa hjärnan lite från omvärlden. Skolan idag gick ganska snabbt trots fem lektioner. Softast var väl den sista lektionen, samhällskunskapen då vi bestämde oss för att börja med nutidskrysset. Vi delade in oss i två lag i klassen, de mörkhåriga mot de ljushåriga, jag var med de mörkhåriga (ja, anser att jag alltid kommer vara brunett trots att jag har ljusa slingor nu) & det blev oavgjort till slut, haha. Sedan stack jag hem & la mig i sängen & åt & kollade på Tv, Simpsons m.m. Innan jag stängde at tv:n & vilade lite som sagt. Nu dricker jag lite té för att lindra halsen, börjar få lite ont i halsen igen så måste motverka "smärtan" eftersom det är KM i helgen. Ska plugga lite på engelska-glosorna ikväll också, blir väl en film härnäst, vet bara inte vilken men jag får se vad jag hittar på datorn ;)

Hur har eran dag varit då? Seg eller slapp? ;)

- Cuongphan -

En av mina absoluta favoritlåtar :)

Orka, right?

Efter en ganska seg dag i skolan med spanska som sista lektion (där vi endast var tre i klassen..) så har jag bara varit hemma & softat efter det. Suttit framför datorn & segat lite på internet & lyssnat på musik. Har precis pluggat ungefär en timme på franska & engelska glosor. De franska glosorna var faktiskt ganska svåra jämfört med vanligtvis men nu sitter dem till slut iallfall. Har ju dem tills imorgon tillsammans med verbet avoir (= att ha). Satte även 100% på engelska glosorna till slut, trots att dem är tills på fredag så är det bättre att kunna dem för tidigt än för sent, haha.

Nu ska jag titta klart på Sagan om Konungens Återkomst, slutet alltså, eftersom den fick i söndags på Tv3 men slutade inte förräns 01.10 på natten (var uppe till 00.40 & sedan sket jag i resten). Därför ser jag klart på resten nu, då jag fixat filmen.. :) Ska äta lite kvällsmat nu med & tv:n står även på här bredvid mig. US Open & tennis är det ju såklart som gäller nu. Gasquet - Nadal är matchen som visas just nu, hoppas på Gasquet men Nadal förlorar väl knappast, eller? Federer spelar för övrigt inatt vid 01.00 mot Greul, en tysk, där vinner han nog ganska enkelt, hoppas jag iallfall :)

Men vi hörs, ha det så bra tills vidare.. :)

- Cuongphan -


Ni har kanske redan märkt att jag älskar bilder som denna? ;)

Aron är en tjockis

Fin rubrik va? Kan bero på att detta är sant eller att jag sitter bredvid honom, kanske båda och till och med? Hahaha. Har trååkigt & är ganska seg, sitter på svenskalektionen just nu & har arbetat med lite uppgifter om vikingatiden som vi nu är klara med. Är redan hungrig, kan bero på att jag inte åt så mycket till frukost men som tur är så är det lunch strax eller ja, snart. Ikväll blir det till att plugga & spela lite CS, måste ju nörda mig lite ibland tycker jag.

Skriver antagligen mer ikväll, har varit lite seg med bloggandet de senaste dagarna, har haft fullt upp ;)

- Cuongphan -

Lloro Por Ti

Hemkommen från tennisen, gick ganska bra idag, kände inte av ryggen men fick värk i armen istället haha. Sitter här & lyssnar lite på musik & funderar på lite grejer.. Ska in i duschen strax & sedan blir det till att softa lite framför datorn & tv:n. US Open har ju börjat nu så självklart ska man hänga med i fighten som vanligt & stödja Federer till ännu en Grand Slam. Låten här nere är en av mina favoritlåtar, man behöver inte kunna spanska för att förstå vad låten handlar om.. Lloro Por Ti betyder - Jag gråter för dig.

- E&S, someday we'll find true happiness, together'.. Miss you guys (L).

- Cuongphan -

Lloro por ti..

#76

Har inte tid för att komma på någon rubrik idag, har lite bråttom nämligen. Bussen går vid 17.25 & nu har jag fullt upp med att äta, lyssna på musik. Sedan ska det packas & iväg ned till station som tar minst 10-15min. Idag har det varit en rätt seg men ändå ganska slapp tisdag. Då menar jag att jag har varit rätt pigg & varit med på alla lektioner, för en gångs skull haha. Hade idrott sista lektionen med softball, ganska kul ändå men det kunde ju ha varit fotboll istället tycker man. Fick skjuts av Kevin hem sedan så att jag inte behöver stressa som bara den, istället för 25-30min promenad hem så blev det 5min med moppe, bättre? JA! :)

Aja, nu ska jag fortsätta äta lite & sedan till tennisen som sagt. Ryggen har återhämtat sig ovanligt snabbt, känns inte så mycket nu, bara ibland men tror att jag klarar av ett träningspass idag, behöver spela in mitt nysträngade rack med inför helgen.

Vi hörs, ha en skön & slapp tisdagskväll! :)

- Cuongphan -



RSS 2.0