Black Eyed Peas

Tjenare! Tillbaks nu lite lagom till skoltid och tänkte att det var dags att lägga ut någon låt nu efter flera dagars uppehåll. Idag är det mitt underbara favoritband Black Eyed Peas som gäller och jag bjuder på de bästa låtarna av dem. Hade också tänkt låta er ranka låtarna vilka ni tycker är bäst och sämst. Tycker ni till exempel att "I Gotta Feeling" är bäst så väljer ni det numret först och sen fortsätter ni på samma vis, ni behöver inte ranka alla men några åtminstone ;) Njut nu så jävla mycket och för er som inte har börjat skolan än, njut extra mycket av den sista tiden av sommarlovet!
Black Eyed Peas - Greatest Hits

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
Black Eyed Peas in my ♥. Glöm nu inte ranka!

Update, where?

Inne i en tung period just nu .. Alltså: No Update, sorry!

I'll Be There

#123 Dagens ♫

Bäst :)

Your Guardian Angel

#122 Dagens ♫

Underbar låt punkt slut. ♥

Grow Old With You

Tänkte slänga in ett litet kort inlägg nu och säga att allt är bra med mig. Dagarna flyger förbi och börjar få lite smått panik nu över att skolan börjar snart .. (hatar det ..) Menmen det är väl bara att köra på I guess. Var hos optikern i Gislaved  i måndags och kollade synen igen och vi kom fram till att jag ska dit igen på fredag för att påbörja en testmånad av linser. Seriöst, jag måste ju verkligen bli av med min cp-huvudvärk annars klarar jag inte ett år skola till och dessutom så är det sista året också och det är ju då man ska lägga i den sista växeln men jag känner att jag inte klarar av mer än den lägsta liksom .. Hursomhelst så hoppas jag verkligen att det löser sig, annars vet jag fan inte vad jag gör men jag tar en dag i taget, det har jag gjort de senaste två åren (då huvudvärken började..).

Menmen, tittade på filmen "The Wedding Singer" igår som gick på TV6, har ju sett den förut men igår blev jag verkligen kär i Adam Sandlers gulliga låt "Grow Old With You" som jag kommer visa härnedan. Liksom, vem visste att han kunde sjunga också? Hursomhelst, njut! :) Filmen är inte dålig den heller btw!

Just The Way You Are

#121 Dagens ♫

Så bäst .. Så himla bäst! Älska Bruno Mars röst och låtar! ♥

Angels Cry

#120 Dagens ♫


RSS 2.0