Broken Soul

Det är underligt hur dåligt man kan må men ändå på något sätt kämpa sig upp från botten ända upp till toppen.


Tack för att ni finns, utan er hade jag antagligen aldrig orkat kämpa.
Love you guys 

Someone New

Blev verkligen kär i den här låten när jag fick höra Calle & Mariette sjunga den, därefter lyssnade jag på originalet (som man inte hört på ett par år & liksom har glömt bort..) & det är svårt att säga vilken version som är bäst. Här har ni iallafall Dagens Låt i båda versionerna.

#63 Dagens Låt

Eskobars original.
Calle & Mariette & deras underbara duett i idol.
Så vilken version tycker ni är bäst? Själv så är jag Calles största fan men jag måste ändå säga att deras version är den bättre av dem två.

Ben & Jerry's

Nu har även jag antagligen blivit fast i Ben & Jerry's världen. Var på Willy's innan precis innan det stängde & kände att jag var sugen på något men visste inte vad, då tänkte jag plötsligt: Glass kanske? & när jag väl stod där framför all glass så fick jag se alla Ben & Jerry's stå där fint uppställda i frysen & jag visste  på en gång att jag bara var tvungen att köpa en, kosta vad det kosta vill. Efter att ha hört allt tjat om att den här glassen ska vara gudagod så ville jag bara veta om det verkligen var så & jag måste bara säga.. Den kostade en del för att vara så liten men det var verkligen värt det! Underbar smak & perfekt konsistens, kan inte bli bättre så den var helt klart värt pengarna, nu längtar jag bara tills jag får uppleva nästa smak, det finns ju en hel del, dock kostar de ju en del & jag måste verkligen spara pengar just nu nu när jag ska iväg till Frankrike under sportlovet (woohoo!). Jag längtar verkligen. Idag har jag haft en riktigt slapp fredagskväll, under dagen gjorde jag inte heller så mycket men städade huset en del så är ganska trött nu. Imorgon blir det gymmet, måste bygga upp mina tennismuskler ännu mera känner jag. Hursomhelst så är allt bra här, humöret går upp & ned dagligen, liksom, jag saknar en del tider där allt var underbart & jag hade världens bästa människor runt omkring mig. Menmen, livet går vidare, det kommer fler sådana tillfällen som tur är :) Hoppas ni har haft en härlig kväll, vi höres !

Cuongs premiärsmak! Betyg: 10.5/10 :)

I Knew I Loved You

#62 Dagens Låt

0% uppdatering

Förlåt för den urusla uppdateringen på min blogg, har verkligen orsaker till varför jag inte har pallat med att skriva ett enda enkelt inlägg så nu passar jag på att be om ursäkt iallafall. Skolan är stressig, jag är stressig, jag har sjukt ont i huvudet oftast & det är absolut inte kul, dessutom är jag orolig över vad som skall komma, liksom kan inte huvudvärken bara försvinna?? Jag funderar på hur jag ska orka med allt.. Hursomhelst så lämnat jag Sverige för Frankrike under sportlovet tillsammans med Aron, kommer bli ett underbart tillfälle att försvinna från livet här för en vecka åtminstone. Dessutom måste jag verkligen rensa hjärnan på ett eller annat sätt & mitt favoritland & kanske t.o.m. favoritstad i form av Paris kanske är det jag behöver som mest just nu? Jag ber om ursäkt iallafall, livet hos denna 17-åring är inte enkelt just nu, utan rättare sagt sjukt jobbigt. Ska inte klaga mer utan detta räcker nog. Jag får se hur det blir med bloggen, kommer absolut inte lägga ned den iallafall så ni kan vara lugna, mer inlägg väntar! :) Tack för att ni förstår, det är ni läsare som kanske t.o.m. är främlingar för mig som gör livet lite enklare i svåra stunder, tack.
Love'

- Cuongphan -

Beautiful Day

#61 Dagens Låt

Underbar klassiker :)

Tough Time

Går igenom en ganska jobbig & stressig period just nu vilket leder till en dålig blogguppdatering så ni får ha överseende med det, men ändå så är det jag som förlorar på det, vill ju hålla mina underbara läsare uppdaterade såklart! :( Hursomhelst, livet är ganska stressigt & jobbigt just nu, men som jag har sagt så många gånger förut: Vad kan man göra? Ha det bra iallafall! 

Lost Then Found

#60 Dagens Låt

I Adore this song 

Another Day in Another Life

Skippade skolan idag eftersom jag var uppe vid 5-tiden för att lämna av Kristoffer vid station. Kommer sakna min bror så otroligt mycket. Kommer kännas helt tomt nu när du är borta men får helt enkelt hitta ett sätt att återgå till det normala för du är inte normal, du är en räddare, en äkta bror i mina ögon. Du sa att vi inte kommer ses på ett tag, då säger jag:

- Hope to see you a shiny day in another life cause you really mean more than most'..

Kommer sakna dig så otroligt mycket som sagt, för min del gäller det bara att kämpa på just nu med skolan & allt annat "kul". Jobbig tid framöver men Frankrike toppar alla listor. Love bro' 

Let's Just Fall In Love Again

#59 Dagens Låt

Jason Castro, THE MAN! Sååå otroligt bra!

Plugg igen

Tjenare, inte uppdaterat mycket den senaste tiden, har blivit så sjukt slarvig med det! Vad som gäller nu när sklolan har börjat igen är att plugga som bara den & ja, jag känner av stressen. Har en hel del arbeten att göra så det är bara att sätta igång direkt idag. Finns inte mycket mer att göra än att bara göra skiten, är ju så tråkigt med.. Menmen, allt är bra här annars, Avatar imorgon kanske? :)

Wedding Dress

#58 Dagens Låt


Iris

#57 Dagens Låt

You're the only only one in the whole world who really know how I feel.. ♥

I will never give up on you.

Skönt att vakna upp relativt "tidigt" för en gångs skull & dessutom blev det inte så extremt sent igår heller för den delen, var uppe till 2, sen fick det räcka. Menmen, dagarna passerar snabbt, har kul med Kristoffer varje dag & alla andra vänner men fan, snart börjar skolan ju?! & jag har inte pluggat någonting typ.. Katastrof verkligen.. Får plugga nu när jag har tid över (när?) & verkligen försöka få något gjort, har blivit så lat med skolplugget, pallar bara inte. Skolan är verkligen det tråkigaste som finns, visst det är kul att alltid få umgås med vänner i skolan men plugget suger! Man blir för fan deprimerad av skiten, inte bra, inte bra.. Menmen, idag blir det nog att ta en sväng in till Värnamo & slappa, äta & kolla om det finns några roliga saker. Men får se hur det blir med det, Kristoffer måste vakna först.. Haha, men vi hörs, ha det bäst!


Broken Strings

#56 Dagens Låt

Älskar denna låt.. You can't play on broken strings.. You can't feel anything.. (L)

Hemma igen

Otroligt skönt att vara hemma igen faktiskt. Åkte hem idag på morgonen vid 09.21 men tågresan vill jag helst glömma så fort som möjligt, den var verkligen sjukt stressig. När jag kom fram till Örebro så fick jag höra att tåget till Herrljunga var försenat med runt 40-45min så när jag väl var framme i Herrljunga så hade jag missat mitt tåg till Borås så dem hade fixat en buss till oss som skulle till Borås så vi åkte därifrån runt 16.00. Mitt tåg från Borås till Gnosjö gick 17.04 så under hela bussresan satt jag & undrade om jag skulle hinna med tåget, & vad skulle jag göra om jag missade det? Min mobil hade dött under uppehållet i Örebro så det gjorde inte saken enklare precis utan jag kunde alltså inte få tag i någon som jag känner heller. Men när bussen kom fram till Borås var klockan typ 17.05, 17.06 & när bussen precis skulle stanna så såg jag att mitt tåg rullade in på spåret så fort som fan hoppade jag ut ur bussen & ruschade till tåget med mina väskor, därefter hoppade jag in i tåget & satte mig & pustade ut, lite iallafall. Men nu var problemet om jag satt på rätt tåg för det enda jag hann sen innan jag hoppade på var att på skylten utanför tåget snappade jag upp "17.04" & "Kalmar" så jag antog att det var det tåget & som tur var så var det det annars vet jag inte vad jag hade gjort.. Sedan jag kom hem har jag iallafall tagit det lugnt, kollat på fotboll & städat mitt rum vilket jag är mycket nöjd över. Nu sitter jag & kollar på filmen "He's Not That Into You" som är ganska bra hittills men vi får se. Ska väl sova strax också för jag är skittrött så jag vet inte om jag orkar kolla klart på hela filmen, har bara kommit halvvägs haha. Har varit en lång dag också så det är nog bäst att jag lägger mig snart. Menmen, hur har jul, nyår & allt varit för er? TELL ME! :) Ha det bra iallafall så hörs vi, tjaa!

Aldrig mera långa sträckor med tåg Ensam.. Aldrig mer..

RSS 2.0