Lucy

#119 Dagens ♫


Deprimerande skitväder!

Blev ingen golf idag trots allt .. Gud vill väl verkligen INTE att jag ska spela golf verkar det som. Jag, Aron, Jacob, Kalle och Richard hade ju tänkt ta en runda till Lanna för att lira lite. Det skulle bli första gången för mig och Richard men precis innan dem skulle hämta upp oss (mig och Richard) så fick jag ett meddelande: Har hänt en olycka, golfen blir inställd. Är ledsen för det. Jacob hade alltså råkat tappa en gryta eller något med kokhett vatten och lite av vattnet hade kommit på Arons mage eller något så han fick en del lindriga brännskador. Så det blev alltså ingen gold och man får ju verkligen hoppas att Aron mår bättre snart och att det inte var så illa. Ska skicka ett meddelande nu och höra hur det är med honom. Tills vidare., Stay Strong!

- Cuongphan -

Golfväder?

Ut och spela golf då snart för första gången, i ösregn .. Haha menmen vad gör man inte ;) Är inget stort fan av golf precis men man vet aldrig. Kan vara kul och kan vara skittråååkigt, vi får se .. Hursomhelst så är allt bra här, hur är läget själv? :)

Beautiful Soul

#118 Dagens ♫


Through The Rain

#117 Dagens ♫

Gammal låt som jag nästan hade glömt bort .. :o

Do You Remember

#116 Dagens ♫

Fan va bäst den här låten är, den får mig alltid på bra humör!

Hey, Soul Sister

Okej, nu tycker jag att Trains originalversion av Hey, Soul Sister har spelats alldeles för mycket på radio så den har helt enkelt blivit sjuukt uttjatad och de flesta har väl tröttnat på den vid det här laget. Därför har jag istället lagt ut två covers på låten där ni får välja vilken ni tycker är bäst. Båda två är faktiskt otroligt bra men jag tycker att den ena är Lite bättre än den andra och det är den nedre av de två, alltså #2. Hon som sjunger den har en fantastisk sångröst, hon har gjort väldigt många bra covers och dessutom är hon söt/snygg som bara den enligt mig! Men vad tycker ni? :)
#1
#2
Svårt val, eller hur? ;)

Seriefreak!

.. Är vad jag drogar som serie nuförtiden eller det har jag i och för sig alltid gjort och jag har alltid älskat serien lika mycket men just nu så är det endast den serien som jag håller koll på eftersom de flesta andra har uppehåll eller så har dem lagts ner.. Prison Break är ju slut (R.I.P. BEST SHOW EVER + MICHAEL SCOFIELD!), likaså Heroes som lades ner nyss efter lika många säsonger som PB (4). Vänner a.k.a. F.R.I.E.N.D.S lades ju ner för längesen efter 10 (!) sjuukt underbara säsonger (kommer aldrig glömma bort förra sommaren/hösten då jag drogade sönder serien. Tittade ju på alla 10 säsonger väldigt snabbt, ändå kunde jag inte få nog ..), Desperate Housewives har uppehåll, likaså How I Met Your Mother (FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN SERIEN, I KLASS MED PB?!), likaså American Idol om man nu ska kalla det en serie .., Även Smallville har uppehåll nu, jag drogade ju det nyss i några dagar efter att ha tappat lusten totalt för serien då det blev ganska drygt men helt plötsligt så fick serien liv igen och nu längtar jag verkligen efter den sista säsongen, nämlingen säsong 10! Jag vet inte om Two and a Half Men räknas till min drog-lista eftersom jag sett hela de två första säsongerna men sedan mestadels hållt koll på serien via tv:n men jag antar väl att det räknas så då är det lika bra att lägga till Sex and the City till den listan som jag brukar titta på innan jag lägger mig på vardagar (när det är skola dagen efter såklart ..). Sen får jag ju INTE glömma bort kära Simpsons som jag alltid varit ett stort fan av, man kan helt enkelt inte tröttna på det, inte jag iallafall. Family Guy kan jag ju lika gärna addera när jag ändå håller på så eftersom det alltid går efter Simpsons på tv:n.. Även Seinfeld är en tv-drog för mig .. Sen kan jag avsluta med Hell's Kitchen som alltså är den drog som håller mig uppe just nu! Så min lista för nuvarade och dåvarande tv/serie-droger blir alltså såhäär lång:
 • Prison Break - SLUT
 • Heroes - SLUT
 • F.R.I.E.N.D.S - SLUT
 • Desperate Housewives - UPPEHÅLL
 • How I Met Your Mother - UPPEHÅLL
 • American Idol - UPPEHÅLL
 • Smallville - UPPEHÅLL
 • Two and a Half Men - PÅGÅR
 • Sex and the City - SLUT / PÅGÅR PÅ TV:N
 • Simpsons - PÅGÅR
 • Family Guy - PÅGÅR
 • Seinfeld - SLUT
 • Hell's Kitchen - PÅGÅR
När jag nu själv har sett resultatet så blir även jag överraskad.. Man börjar ju tänka lite och den första frågan som dyker upp i skallen är: Hur har man tid med annat egentligen? MEN, serier är sånt som jag tittar på när jag har tråkigt eller när jag bara måste se ett avsnitt så tid har jag allt .. Hursomhelst så vill jag avsluta inlägget med en till fråga ., Seriefreak eller vad?

Btw, finns det fler seriefreak där ute och isåfall: Vilken/vilka serie(r) drogar Du?


#1 tillsammans med PB?

Love The Way You Lie

#115 Dagens ♫
Eminem is back, for real. 

God damn I miss u

Fyfan va ofta jag säger att jag ska ta tag i bloggandet och verkligen börja skriva mer och oftare men det blir aldrig något med det. Varför? Brist på tid, eller brist på ork. Har varit sjukt upptagen den senaste tiden i mitt liv och dagarna har bara flugit förbi. Dock har jag insett att jag mår som bäst när jag är som mest upptagen och kanske är "upptagenhet" en drog för mig? En drog som får mig att glömma bort allt annat, alla problem, och alla människor som jag saknar så sjuukt mycket. En drog som helt enkelt får mig att sluta tänka. Men visst behöver jag tänka ibland för trots att jag mår så dåligt av det ibland när jag tänker För mycket så är det ändå det som håller mig uppe. Tanken att veta att det finns människor där ute som verkligen bryr sig och som saknar en lika mycket. Det här är det första "riktiga" inlägget på länge och det var inte tänkt att det skulle bli ett deprimerande inlägg på något sätt men ibland känns det som om allt jag gör blir det ändå. Hursomhelst så ägnar jag de flesta tankarna nuförtiden åt Dig. Ja, hur illa det än låter så håller självaste kungen faktiskt på att bli kär igen. Kärlek som nästan har förstört hela mitt liv ett x-antal gånger, som har krossat mitt hjärta så otroligt många gånger, men visst, man kan inte hjälpa att bli kär så varför ens kämpa emot? Kanske är det trots allt du som är här för att rädda mig? Som för mig bort från en upptagen värld där alla bara tycks bry sig om sig själva.

Jag kommer aldrig tvinga mig själv att blogga bara för att jag Måste, bara för att folk ska kunna läsa vad man skriver dagligen men vad spelar det för roll när det man skriver bara är Skit, ren skit? Då är det bättre att skriva ett inlägg då och då när man känner för det, som nu till exempel. Menmen, nu vet ni iallafall att jag lever, att jag mår relativt bra och att jag inte kommer lägga ner bloggen.
Tack för att ni finns, ni som bryr er alltså.

Den här låten tillägnar jag dig 

Honestly

#114 Dagens ♫
Älskar låten, tack Cindy för att du skickade den! ♥

Billionaire

#114 Dagens ♫

Så himla skön låt! :)

VIVA, VIVA, VIVA!

Fan va bäst Spanien är..!! Fan va bäst David Villa är..!! Helt jävla underbart att vi tog hem skiten. Idag lämnar jag gbg och åker hem till Gnosjö igen, får se om jag kommer igång med uppdateringen snart ;) VIVA ESPAÑA! ♥

VIVA ESPAÑA!

En timme kvar och sen fan smäller det. Äntligen är matchen här och nu jävlans är det vår tur. Guldet är vårt och det finns bara en sak att säga: VIVA LA FURIA ROJA, AMUNT DAVID "EL GUAJE" VILLA, VAMOS ESPAÑA, VAMOS!!!!!! 


Göteborg next!

Har varit sjukt stressigt m.m. den senaste tiden så har tyvärr inte kunnat vara så jätteaktiv som jag en gång i tiden var. Hursomhelst så har jag lovat Cindy att lägga ut bilder på vad jag köpte i måndags i Jönköping när jag var där med Richard (som skulle dra ut en tand ..). Har inte tid för det nu men förhoppningsvis har jag tid i helgen någon gång när jag tillsammans med grabbarna tar över Göteborg ;) Är där från imorgon kväll till tisdag så har ju några dagar på mig att ha kul som faan! :) Menmen, nu är jag sjukt trött.. Jobbat från 06.30-18.00 de två senaste dagarna och endast sovit 10h på dessa två dygn, inte bra alls.. Imorgon jobbar jag bara till 13.00 så det är ganska lugnt. Tror jag ska lägga mig snart haha.. Men vi hörs, hoppas allt är bra, fler updates kommer! :)

- Cuongphan -

7 Days

#113 Dagens ♫


I'll Be Fine

#112 Dagens ♫

Haha, nummer 112 fick bli den här sköna låten som låg på Youtubes förstasida rekommenderad för mig :)

RSS 2.0