Time for a change?

Är så sjukt sugen på att ändra designen här på bloggen så att man får lite mer inspiration till att uppdatera. Problemet är bara att jag inte kan så mycket om det. Å andra sidan har jag kompisar som vet hur man gör och Kanske kan hjälpa/lära mig. Vi får se hur det blir helt enkelt!

Falling

#175 Dagens ♫


One More Time

Chris Medina har släppt en ny singel! Frågan är hur i helvete man följer upp en låt som What Are Words då denne har fått så otroligt bra kritik av Alla och som innehåller så mycket känsla, sorg och även glädje (att det finns människor som Chris)? Hur som helst så har Chris alltså släppt One More Time nu som enligt mig definitivt håller en hög klass men det är klart att den ändå inte är i närheten av hans storslagna debutlåt MEN man hör fortfarande samma känsla i hans röst och att han menar varenda ord som kommer ut ur hans mun. Hur kan man inte älska hans röst liksom och honom för den han är? Det är omöjligt.. Nu får vi alla hålla tummarna för att Sveriges Radio inte förstör den här låten också för varje gång jag tänker på och hör What Are Words nuförtiden så är den första tanken som slår mig: "Fan att radio ska förstöra varenda bra låt genom att spela dem 10-20ggr/dag..". Iallafall, bedöm själva låten och säg vad ni tycker om den!
#174 Dagens ♫


Gotta Find You

#173 Dagens ♫


Kiss The Rain

Har verkligen blivit kär i Pianolåtar den senaste tiden. Visst, jag har alltid tyckt om dem men det är inte förränns nu som jag verkligen har börjat lyssna på dem på allvar och förstå vad melodierna säger och betyder. Yiruma är enligt mig den bästa pianisten av dem alla (han som har gjort River Flows In You) och dagens låt är även gjord av honom och det är hans näst mest kända låt Kiss The Rain som har gjort sig förtjänt av en plats här i bloggen. Har även skapat en spellista på Spotify med underbara pianolåtar som jag sitter och lyssnar på 24/7 och den hittar ni här.
Ibland säger en melodi såå mycket mer än en text, döm själva.

#172 Dagens ♫


RSS 2.0