Follow Through

#171 Dagens ♫

Gammal underbar klassiker.

Good Life

Vet att den här låten tyvärr har spelats sönder på radio (vilket radio är en expert på, bästa exemplet är väl ändå What Are Words?) men man kan inte göra annat än att älska den ändå. Det är en låt som alltid får en på bra humör, oavsett vad. Därför förtjänar den en plats i min blogg. Dessutom så har jag alltid älskat OneRepublic.
#170 Dagens ♫


Some people deserve their problems, they've earned them themselfes

Åt helvete med vissa personer, seriöst. Jag förstår mig verkligen inte på människor som inte har ett enda vett i skallen och som inte kan ta lite skit och motgångar utan att ta ut det på andra som inte har gjort ett skit. Det finns en liten del av mig, en väldigt liten del, som tycker synd om dessa personer men det mesta av mig bryr mig inte ett skit om dem, dem förtjänar fan de problem de har i livet. Okej, det här låter kanske en aningen kallt men det är sant, jag själv har stött på väldigt många problem i livet som jag har fått handskats med helt själv och även besegrat en del av dem men jag tror nog aldrig jag har tagit ut det på en annan person, inte med meningen iallafall. Är det meningen att man ska skada andra för att att må bra själv eller hur fan resonerar en sån här person? Jag förstår verkligen inte men frågan är även om jag ens vill förstå. Dessa människor förtjänar inte mina tankar eller min tid. Anledningen till att jag skriver det här är att jag var och spelade innebandy nyss och var tvungen att avreagera mig lite här på bloggen nu efteråt. Hursomhelst, life goes on, kanske borde en del lära sig det?

It's about how hard you can get hit and keep moving forward

"The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward."
- Rocky Balboa

This is where I open up my heart, entirely

Wow, trodde aldrig jag skulle ha modet som krävdes för det där..

Faithfully

#169 Dagens ♫

Underbar cover av mitt underbara favoritband!

Nothing

Första dagen som jag jobbade idag på drygt 1½ vecka. Blev klar med förra jobbet på Rudhäll fredagen den 30:e och därefter har jag bara segat hemma och väntat på ett nytt jobb från min arbetsgivare. Men så idag ringde klockan runt halv nio och Gnosjö Laserstans behövde visst någon för ett jobb i några dagar och jag måste säga att jag inte var så pepp till en början eftersom jag la mig runt fyratiden inatt, men vad gör man inte för pengarna och för att slippa sitta hemma hela tiden och vänta på bättre tider? Hursomhelst så har dagen varit helt okej förutom att jag var tvungen att GÅ hem från jobbet och det tog typ 50min.. Inte nice! Nu är det iallafall äppelpaj, vaniljsås och musik som gäller och jag bara Måste skriva om och lägga ut en låt utav ett band som jag har älskat såå länge nu och som jag aldrig någonsin kommer tröttna på eftersom rösten och texterna är så sjukt bra och innehåller så mycket känslor, något jag är väldigt svag för inom ämnet musik. Bandet är The Script och de flesta av er vet redan vilka de är men jag tvivlar på att ni har hört fler låtar av dem än deras kändaste. Vill ni lyssna på deras bästa låtar så tryck här så skickas ni vidare till min underbara The Script-spellista! Har haft svårt för att välja enbart En låt att posta här på bloggen men valet föll till slut på "Nothing" eftersom jag precis såg att en Youtube-artist har gjort en riktigt bra cover av den idag. När ni har lyssnat klart så kommentera och säg vad ni tycker om bandet och covern for god sake! Anyways, hoppas allt är bra med er!
#168 Dagens ♫

Kärlek.

Close To You

#167 Dagens ♫


Without You

Händer inte så mycket i mitt liv nuförtiden och det är den största anledningen till att jag inte skriver så mycket här på bloggen längre utan istället lägger ut musik för det mesta. Mitt liv består väl till mesta delen av jobbet, tennisen och datorn, intressant va? Får hoppas att det blir lite livligare snart för jag behöver verkligen en förändring i mitt liv känner jag. Har tappat bort mig själv lite igen i ensamheten och saknar mina vänner så sjukt mycket. Ser ju knappt dem nuförtiden och det är ju trots allt dem som har gjort mig till den jag är så det är inte konstigt att jag har tappat bort mig själv när jag inte ens träffar dem längre. Hursomhelst, det löser väl sig på något sätt antar jag. Tills vidare är det bara att kämpa på och bita ihop, som så många gånger förr. Iallafall, hoppas allt är bra med er! Bjuder på en underbart skön låt här nedanför i form av "Without You" av David Guetta Feat. Usher, enjoy!

#166 Dagens ♫

Skinny Love

Riktigt fin låt. Lägger ut originalet av Bon Iver och även en underbar cover av Birdy. Vilken tycker ni är bäst?

#165 Dagens ♫


RSS 2.0