Vinst!

Valencia vann med 3-1 mot Sevilla ikväll efter att dem spelat underbart. Det började dock dåligt då vi (Valencia) inte alls hängde med i Sevillas tempo & Sevilla kunde utnyttja detta genom en fin nick i 9:e. Men sedan spelade vi upp oss. När Adriano i Sevilla blev utvisad i den 43:e blev det ännu bättre. 2 minuter senare fick vi en straff som dömdes alldeles korrekt. David Villa steg fram & slog in sitt 24e (?) mål för säsongen, MaraVilla! Med 45 minuter kvar att spela i andra halvleken & med en man mer så luktade det ett hemmamål. Och visst kom det, alldeles välförtjänt, på straff igen! Denna gång bjöds Valencia på en straff efter att Fernando Navarro i Sevilla varit uppe & viftat med hela armen mot bollen, som att han skulle slå bort bollen med mening. Straff blev det iallafall & eftersom David Villa stigit av p.g.a. en mindre skada steg Juan Manuel Mata fram & la in bollen i krysset, mycket snyggt! Sevilla jagade kvittering men kom inte alls till några större avslut. Istället så kunde ynglingen I Valencia, Pablo Hernández avgöra på tilläggstid med ett mycket fint skott i straffområdet. Vinst & 3p säkrade, underbart!

Nu har vi 3p ner till jagande Atlético Madrid & Villareal. Vi ligger på den 4:e & sista Champions League-platsen så det kommer bli otroligt spännande eftersom Valencia har matcher som Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid samt Villareal kvar att spela mot med 7 omgångar kvar. TUFFT! Men vi ska allt bärga Champions League-platsen om det så ska offras blod, svett & tårar för det lär det behövas. Det finns inget annat än Champions League i siktet, jag vet att vi kan klara det & det är nu den riktiga kampen börjar.
Amunt!

Förutom fotbollen har jag i princip suttit hemma hela dagen. 2 Heroes avsnitt har det blivit så nu är man ikapp alla avsnitt igen. Har ju inte vågat ladda ned p.g.a. den idiotiska IPRED-lagen. Hoppas fan att den läggs ned snart så att man kan börja tanka filmer & serier utan att behöva oroa sig. Nu ska jag titta på Prison Break som äntligen är tillbaks! Om ni vill ha en sida där ni kan titta på era favoritserier, gå då in här: Onlineepisode. Det dåliga med den här sidan är att man bara kan titta i 74min & sedan måste man vänta i 40min eller vad det är för att sedan kunna titta i 74min igen.. Men det är allt värt det medan man väntar på att IPRED-lagen ska upphöra!

Imorgon blir det till att plugga matte antagligen & sen ska man träffa Lina & ha kul på kvällen, som alltid.. ;)

Godnatt! :)

- Cuongphan -




Hur ska man kunna tröttna på dessa serier liksom? <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0