God Damn Your Beautiful To Me

#55 Dagens Låt


Can't you see the obvious?

Tjaa! Idag har det varit en ganska soft dag, var ute i pulkapackarna på eftermiddagen & åkte lite pulka m.m. med familjen, dock var det ju så sjukt kallt ute, runt -20 grader, helt sjukt som sagt. Därefter har jag/vi varit hemma & chillat lite, tagit det lugnt m.m. Köpte lite mat, dricka m.m. till nyår imorgon, kommer bli hur härligt som helst ju! Dock längtar jag faktiskt hem, inte till själva Gnosjö utan till att få spela på min nya gitarr som jag har beställt & som  snart ligger därhemma & väntar på mig, dessutom är Kristoffer i Gnosjö nu också så det ska bli ganska nice att äntligen få träffa honom igen, saknar honom i princip varje dag, he's my bro ju. Menmen, åker väl hem på lördag eller något men vi får se. Har inte haft så mycket huvudvärk heller den här veckan, har bara varit några enstaka gånger då jag har känt att huvudet inte riktigt "hänger med". Skönt är det verkligen. Men vi hörs snart igen, blir väl till att sova relativt tidigt idag för att vara lov, ska lira lite CS innan det & softa. Ha det bäst! ;)

Lacoste

Åhhh, idag köpte jag min gamla underbara parfym från Lacoste på Kicks här i Falun (Se bild.). Älskade verkligen parfymen så var bara tvungen att köpa den när jag såg den idag inne på Kicks så från och med nu så kommer jag lukta underbart bara så ni vet, fast jag luktade ju inte så dåligt innan heller för den delen, eller hur? ;) Nej, bara skojar, allt är bra med mig annars, bloggandet är på topp (verkligen inte..) & livet rullar på. Nyår på torsdag-fredag ju så då blir det en rejäl fest! ;) Hursomhelst så är allt bra här, blir bara mer & mer snö här samtidigt som det var riktigt kallt ute idag! Menmen, allt bra här, hur är det med er? :)

Älskar!

Falun

Tjenare, har lust att skriva av mig lite just nu då uppdateringen rent av gått åt h*lvete den senaste tiden. Hursomhelst så är allt bra här, var på lite deppigt humör nyss men nu är det lugnt. Livet rullar på ganska bra, planer på saker som man ska göra, platser dit man ska etc. är på full rulle så det är bara att genomföra allt också. Stuff är nere i Gnosjö snart & när jag är tillbaks från Falun så blir det till att träffa honom & ha kul. Men imorgon så slipper jag vara ensam här hemma då min syrra & familjen kommer hem igen, kul kul :) Frankrike-resan är spikad nu också, blir i februari under sportlovet, från den 16:e till 21:a, såååå nice! Menmen, här är allt bara bra så ni vet det, hur är det sjdå? :) Many kisses from FALUN! ;)

Heaven

Tjenare, snart är det dags för en väldigt lång biltur ända upp till Falun, härligt va? Kommer må illa känner jag men lite musik i öronen hjälper alltid :) Julafton igår, hoppas ni hade det riktigt bra, själv jag hade det ganska soft, inte mycket som hände utan stannade hemma istället & tog det lugnt. Menmen, fredag idag, ha en fin dag :) Lägger upp en underbar låt av en underbar låt som ni kan lyssna på medan jag är borta, hittade ingen annan video än den här men den duger gott & väl. Peace & Love!

#54 Dagens Låt


GOD JUL ALLIHOPA!!

God jul på er, ha nu en underbar dag & tveka inte att gå ut i snön & lek lite ;) För min del blir det till att ta det lugnt, packa till imorgon & sedan bara njuta av att det är jullov & jul. Ha det bra!!


Jullov, awesome!

Yo w'zup guys? Sorry for the bad update recently!! Nej men nu är det äntligen, äntligen, äntligen jul. Kan säga äntligen hur många gånger som helst, det är i alla fall jullov nu & det känns så skönt! Behöver verkligen det här lovet så jag kan vila upp min hjärna lite, ha kul, reda ut en del grejer & inte minst, slippa skolan. Dock har jag en hel del arbeten som jag måste göra men det gör jag någon dag framöver.. Kommer bli ett härligt lov iallafall, berättar mer om vad jag ska göra någon dag framöver, kanske t.o.m. ikväll om jag har tid? Vad ska ni hitta på under jullovet då? :)

- Cuongphan -

VINST!

Helt underbart att vinna tomtebandyn i år, förra året kom vi 2:a efter en tung förlust i finalen mot de biffiga samhällstreorna. I år var det alltså dags igen för tomtebandy & den här gången spelade vi mycket stabilare samtidigt som vi var grymt bra, en lagvinst utan tvekan! Det som är mest underbart förutom att vi vann är att vi knäckte alla entekare, först i kvarten mot tvåorna, därefter mot ettorna i semin & till sist mot treorna i finalen. I finalen låg vi under med 1-0 men därefter vände vi till vinst med 3-1. 5 mål totalt blev det för min del, för övrigt i en och samma match mot turismtreorna i gruppspelet där vi vann med 8-0 (Deras lag bestod endast av tjejer..). Riktigt kul var det faktiskt, jag spelade mest back men roterade en hel del vilket jag tycker om. Turneringens mål blir definitivt Reinolfs i vårt lag mot entek-tvåorna i kvarten, först bryter han en pass perfekt & därefter löper han mot mål & lägger kyligt in en lobb över målvakten, fantastiskt! Dock var ett av mina fem mål inte så dåligt heller, fick iväg ett fint handledsskott i krysset, ganska nice. NV2, UNBEATABLE säger jag bara.. Nu har vi fan vunnit allt så inget kan stoppa oss ;)

Är ganska slutkörd just nu, ska vila en del ikväll, sov ju inte så mycket inatt, var inte trött helt enkelt. Imorgon är det skolavslutning vid 8.45 + prisutdelning från Tomtebandyn :) Tar väl en timma eller något liknande & sen är det fan JULLOV!! Ska för övrigt till Falun på fredag & fira nyår hos min syster & hennes familj, ska bli kul & sedan när jag kommer hem kommer Stuff :) Äntligen kommer bror hit igen, har saknat honom.. :) Menmen, ikväll blir det chill! Ska njuta ordentligt nu av segern ;) Ta hand om er alla! :)
Underbara vinter.

I'm ready for Everything

Snart är det bara några timmar kvar innan jag ska sova & vakna upp till Tomtebandyn, alltså jag har längtat sjukt mycket till det för det är så himla kul. Har inte heller så ont i halsen längre som tur är, blir en kopp te till sen, men innan jag lägger mig ska jag se på Deportivo - Valencia vid 21.00, härlig match det. Laaadddddaaaaaaaaa!! Imorgon tar vi det grabbar! ^^

I'll get better ^^

Haha, är sjukt sugen på innebandyn just nu som ska spelas på måndag, därför vill jag som sagt absolut inte bli sjuk. Ont i halsen idag men jag har hela dagen på mig imorgon att bli frisk & det blir jag genom dessa saker:

1. Film på datorn 2. Förkylningshonung! 3. Någon sorts halstablett 4. Te med honung i! 5. Sist men inte minst anti.. (?) (Har även munsår just nu, hatar det!)

In Your Arms

#53 Dagens Låt


Nejnejnej

Lördag idag, underbart att vakna upp på en lördag, men något som absolut inte är underbart att vakna upp med är att ha ont i halsen! Nej tack säger jag bara men nu är det te som gäller hela dagen, skulle vara typiskt mig att bli sjuk nu när tomtebandyn, jullovet & allt kul är. Nej, det här ska jag allt stoppa! ;) Idag blir det till att vara hemma, titta på film, kanske gymma? Har inga direkta planer iallafall men något ska jag iallafall hitta på & absolut inte utomhus! Det är ju hur kallt som helst, ska bli -12 grader här nere, helt sjukt. Inte konstigt att jag har ont i halsen, är nog en hel del i Sverige som har Minst det. Jaja, nu ska jag äta frukost, vi hörs!

Damn it feels good

Fyfan va det känns bra just nu, äntligen jullov, eller ja, jag har tomtebandy på måndag & sedan är det avslutning på tisdag men ändå, det är ju typ jullov nu? Blir till att chilla till max ikväll, skönt att äntligen få göra det. Har fortfarande inga planer på vad som händer under jullovet men planerna för Frankrike går framåt iallafall, siktar på att åka under jullovet så France here I come! :) jaja, nu ska jag först hem innan den härliga fredagskvällen börjar. Hörs tills vidare :)

F*cking headache

Ännu en dag med huvudvärk & idag pallade jag inte gå till skolan. Stannar hemma istället & tar det lugnt/pluggar lite istället. Blir ingen tennis idag för min del känner jag, utan nu måste jag vänta ett tag tills tennisen börjar igen efter jul. Ikväll blir det till att kolla på fotboll istället. Genoa - Valencia är det som spelare, sista gruppspelsmatchen i Europa League (UEFA Cupen) & ett kryss/en vinst räcker för att Valencia ska gå vidare. Jag är säker på att vi kommer sätta dit en del bollar & vinna :) Men ni får ha en bra dag, för min del blir det till att vila..

Musikstjärna?

Är det min framtid kanske? Man vet aldrig. Har tänkt börja lära mig spela gitarr men det kommer antagligen ta ett tag innan jag vet hur man spelar, jag är ju inte så särskilt bra på att byta ackord men lära mig är jag bra på så ge mig ett halvår & jag ska kunna spela några låtar av mina favoritartister. Siktar på att kunna spela & samtidigt sjunga hela James Blunt's album "Back To bedlam" där gitarren står i fokus. Älskar verkligen det här albumet, har gjort det sedan det släpptes. Hur som helst, dagen har varit helt okej, huvudvärken förstörde eftermiddagen men jag klarade mig ändå. TVÅ DAGAR KVAR, ALLTSÅ BARA NÅGRA LEKTIONER KVAR! Därefter är det i princip jullov, längtar även tills måndag då det är tomtebandyn som gäller, förra året slutade vi ju på en snöplig andraplats men i år är det guld som gäller. Vill även passa på att gratulera syrran i det här inlägget, grattis sis! Hennes blogg hittar ni här. Annars har jag inte mer att säga för tillfället, hörs senare! ;)

Grattis till min underbara syrra :)

September

#52 Dagens Låt


September

How the time passed away all the trouble that we gave
And all those days we spent out by the lake
Has it all gone to waste?
All the promises we made,
One by one they vanish just the same.

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly
But the memories remain.

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

Now it all seems so clear, there's nothing left to fear
So we made our way by finding what was real
Now the days are so long that summer's moving on
We reach for something that's already gone

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The year's go by and time just seems to fly
But the memories remain.

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

We knew we had to leave this town
But we never knew when we never knew how
We would end up here the way we are
Yeah we knew we had to leave this town
But we never knew when and we never knew how

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly
But the memories remain.

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

But I love you I swear it's true, I can not live without you..

Tjenaree, sorry för den urusla uppdateringen, kan inte klaga på att det är mycket att göra i skolan nu precis för det är det inte för en gångs skull. Har en del arbeten att göra men det får jag fixa under jullovet, hursomhelst så är läget helt okej med mig. Huvudvärk som vanligt okej, men det är något jag har vant mig vid, finns inget att göra precis? Visst, det är jobbigt men I'm a fighter for fuck sake (sorry för mina ordval) ;) Kan inte fatta att det endast är tre dagar kvar i skolan, sen är det tomtebandy på måndag & avslutning på tisdag, därefter är det JULLOV! Ett jullov som jag behöver så sjukt mycket men jag känner redan nu att jag inte kommer vara så pass inspirerad & motiverad i skolan därefter men det är DÅ, nu är det nutiden som gäller. Jullovet kommer som sagt bli riktigt skönt för min del. Men jullovet börjar väl redan lite kort imorgon för min del, har sovmorgon till kl.12 eftersom vi slipper våran svenska, underbart va? Tänkte ändå komma ned runt 11 för att spela lite pingis mot Aron så jag får ett fint uppvaknande ^^ Jaja, nu orkar jag inte tjata mer, hoppas allt är bra med mina underbara läsare :) Puss!

No Surprise

#51 Dagens Låt


I know it's gonna last forever

Ännu en skolvecka här ja & nu börjar jag äntligen se slutet på tunneln, eller åtminstone slutet på terminen ;) Har en del saker kvar att göra men det ska jag nog klara av om jag kör på som vanligt. Idag händer inget ovanligt, tennisträning sen vid 19.00 men brukar vara med i den andra gruppen lite också innan 7, ska bli skönt att spela tennis igen, är sugen varje dag på att spela har jag märkt, kanske beror på att jag är i form? Jag är säker på att formen kommer hålla i sig så länge jag håller mig frisk, jag är ju en person som aldrig ger upp så ^^ Händer annars för er då? :)

I want, I want, I want!


Same Mistake

#50 Dagens Låt


Same Mistake

So the world turning in my sheets and once again, I cannot sleep . 
Walk out the door and up the street; look at the stars beneath my feet. 
Remember rights that I did wrong, so here I go. 

Hello, hello. There is no place I cannot go. 
My mind is muddy but my heart is heavy, does it show? 
I lose the track that loses me, so here I go. 

oo oooooo ooo ooo oo oooo... 

And so I sent some men to fight, And one came back at dead of night. 
said he'd seen my enemy. Said "he looked just like me", 
So I set out to cut myself and here I go. 

oo oooooo ooo ooo oo oooo... 

I'm not calling for a second chance, 
I'm screaming at the top of my voice. 
Give me reason but don't give me choice. 
Cos I'll just make the same mistake again. 

oo oooooo ooo ooo oo oooo... 

And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak. 
Don't buy the promises 'cause, there are no promises I keep, 
and my reflection troubles me, so here I go. 

oo oooooo ooo ooo oo oooo... 

I'm not calling for a second chance, 
I'm screaming at the top of my voice. 
Give me reason but don't give me choice. 
Cos I'll just make the same mistake. 

I'm not calling for a second chance, 
I'm screaming at the top of my voice. 
Give me reason but don't give me choice. 
Cos I'll just make the same mistake again. 

oo oooooo ooo ooo oo oooo... 

Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep. 
Walk out the door and up the street, 
Look at the stars. Look at the stars, falling down, 
And I wonder where, did I go wrong.

No more tears, only sadness..

Tjenare, uppdaterar lite sent nuva men bättre det är ingenting. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har för det mesta suttit vid datorn & segat & spelat spel. Har även kollat på tv & Valencia - Real Madrid. Tyvärr så slutade matchen med bortavinst 3-2 men det hade varit rättvist om det hade blivit oavgjort men domarj*veln ville annorlunda. Förutom de grejerna så har jag inte gjort så speciellt mer, har käkat pizza & tagit lite ego-pics ;) Hur har en lördag varit? :)


The Descent

Har precis tittat klart på filmen The Descent från 2005. Hade hört att den var bra & dessutom hade den ett bra betyg på IMDB så skulle se om den verkligen var så bra. Filmen är en skräckfilm som har en hel del härliga scener & jag tyckte faktiskt att den var mer än sevärd. Den handlar om ett par kompisar som åker ut till en grotta för att äventyra lite men det som dem inte vet är att inuti grottan döljer sig något som ingen vill stöta på.. Ingen bra sammanfattning precis men jag lovar er, se den! Perfekt att se på en sen kväll/natt när man är ensam eller sitter med några kompisar, höj ljudet & kryp ihop framför tv:n/datorn & du kommer bli skrämd, jag lovar.. Hursomhelst, betyg för den enligt mig då? Jo, den är så pass bra & har tillräckligt med skrämmande scener +  handling för att få ett betyg runt 8-9/10, ganska högt alltså. Se den om du inte tror mig!


Dagens tio snabba

Humör: Morgonpigg som vanligt. Eller inte ;) Dock på bra humör efter en lyckad kväll :)
Klädsel: Shorts + t-shirt igen ^^
Gjort: Sovit efter en lång kväll & natt :) Lyssnat på Calle :)
Planer: Äta, skriva engelskaanalys, chilla, Valencia CF - Real Madrid ikväll! :)
Lyssnar på: Calle Kristiansson såklart! :)
Läser: Fortfarande "Ljudet av ditt hjärta" + den tråkiga svenskaboken (som jag inte ens orkar läsa..).
Äter: Inget just nu, men strax något ;)
Bästa: NV-festen, Calle trots andraplatsen!
Sämsta: Saknaden av att han en tjej (a) :/
Väder: Blå himmel & kyla.

Calle Kristiansson, en Äkta idol!

Tänkte att detta inlägg skulle jag ämna för Calle Kristiansson som vann en hel del hjärtan ute i Sverige, bland alla mitt hjärta eftersom hans röst är så underbar & han har verkligen utvecklats. Hans audition kommer jag aldrig glömma för det var en av de bästa jag någonsin har hört om inte den bästa. Sedan dess har han utvecklats något enormt, mest av alla, han gjorde sig av med sin blyghet & vi ska inte prata om hans röst. Rösten som kan smälta vilka hjärtan som helst. Vilken idol han är, jag kommer absolut köpa din skiva när du släpper den/dem, you will never be forgotten, be proud of yourself. Erik vann ikväll eftersom han hade en grymt stark röst som ekade sönder allt & alla samtidigt som alla unga tonårstjejer stod på hans sida + att han hade fördel med sitt utseende. Erik vann rättvist, men Calle är en klass större enligt mig.

Kvällen för mig har varit underbar faktiskt. NV-festen blev riktigt lyckad, kul att lära känna alla naturvetare på skolan. Tack så mycket för ännu en underbar kväll, bilder & mer information kommer när jag har fått tag på bilderna ;) Men nu gott folk.. CALLE KRISTIANSSON!
FYFAN VA BRA DU ÄR CALLE! HAR ALDRIG TYCKT OM NÅGON I IDOL MER ÄN DIG!

Dagens tio snabba

Humör: Ganska trött, lätt huvudvärk men känner mig ändå ganska sugen på kvällen ;)
Klädsel: Just nu? Shorts + t-shirts.
Gjort: Gått i skolan, tråk.
Planer: Chilla as hell under helgen, skriva en engelska-analys. NV-fest idag! :) PLUS VALENCIA - REAL MADRID IMORGON! :D
Lyssnar på: Outkast - Ms. Jackson! Underbar klassiker! ;)
Läser: Fortfarande "Ljudet av ditt hjärta" + tråkiga svenskaboken.
Äter: Potatis, fiskpinnar & äggsås, mmm!
Bästa: NV-fest idag, helg, snart jullov!
Sämsta: Huvudvärken som vanligt + saknaden av vissa vänner.
Väder: Mörkt & kyligt^^

Ms. Jackson

#49 Dagens Låt


Awesome!

Fyfan vad jag lirade bra på ännu en tennisträning idag, är så jäkla nöjd över mitt spel, tror inte jag kan spela bättre än jag gjorde & har gjort den senaste tiden. Allt stämde, precis ALLT! Grundslagen, hårdheten, pressen, serven, ja t.o.m. volleyn! Känns helt underbart. Nu blir det inget plugg den här kvällen heller, ännu mer underbart! Blir till att sitta framför tv:n med ett glas O-Boy i handen & titta på något tv-program, kan det bli bättre? :) Är äntligen avslappnad igen & allt är tack vare tennisen! :) Vi hörs, take care, PUSS!

After rain comes.. Yeah, what?

Har varit en ganska hygglig dag idag för ovanlighetens skull. Började dagen med att ha en franskaredovisning som jag verkligen inte villa ha, hade knappt pluggat något på det men det gick väl helt okej ändå. Körde på att försöka läsa på med bra uttal men det sket sig ganska rejält haha ;) Därefter hade jag kemiprov & det var ganska enkelt som mina polare hade upplyst mig om, skönt att veta att det gick bra för en gångs skull men man kan ju inte vara allt för säker, eller hur? Efter de lektionerna så var det dags för lunch, matte & engelska. Sedan spelade jag pingis mot Aron, vann för övrigt men 8-7 i set efter spännande spel & en hel del dramatiska bollar varav slutet var ganska nervöst.. Hursomhelst, hade tänkt stanna hemma idag & skriva på en engelskaanalys men fick reda på att den ska in på måndag istället för imorgon så jag skriver den över helgen istället & ger mig iväg på ännu en tennisträning idag. Man ska passa på när spelet väl stämmer & jag är ganska säker på att det kommer hålla i sig ;) Annars då, hur har er dag varit? :)

After rain comes.. Sunshine.. :)

Francais, puhh..

Har precis pluggat klart inför kemiprovet imorgon som egentligen skulle ha varit idag om jag inte skulle ha stannat hemma. Menmen, tar det imorgon istället som sagt & mina klasskamrater/kompisar sa att provet var ganska chill så det ska nog inte bli några problem. Siktar på minst ett VG som vanligt ;) Dessutom har jag franska-redovisningen på morgonen som sagt men ska ta 20-25min till att plugga på den nu. Därefter är det Vänner som gäller på tv innan jag lägger mig. Har redan sett alla 10 säsonger, gjorde det nästan i sträck för övrigt under sommaren då jag inte hade något att göra men det spelar ingen roll då serien är hur underbar som helst. Nej, nu tackar jag för mig för idag, hoppas allt är bra med er :) PUSS!

France - Dreamland. (L)

What About Now?

#48 Dagens Låt


What About Now

Shadows fill an empty heart
As love is fading.
For all the things that we are,
We are not saying.
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn?

Change the colors of the sky.
And open up to
The ways you made me feel alive,
The ways I loved you.
For all the things that never died,
To make it through the night,
Love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

The sun is breaking in your eyes
To start a new day.
This broken heart can still survive
With a touch of your grace.
Shatters fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love, it never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

Now that we're here,
Now that we've come this far,
Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
What about now?

Tio snabba

Humör: Trött, ont i huvudet, stressad.
Klädsel: Svarta jeans + svart t-shirt (emo-style, not) ;)
Gjort: Slappat, tänkt, kollat på DH.
Planer: Plugga inför kemiprovet imorgon + franska-argumentationen, suck..
Lyssnar på: Westlife, Daughtry för tillfället.
Läser: Twilight (Ljudet av ditt hjärta) + en tråkig svenskabok som vi Måste läsa..
Äter: Köttsoppa.
Bästa: Jullov snart, vad annars? + att bror Kristoffer kommer snart! :)
Sämsta: Huvudvärken, skolan, tröttheten, stressen, you name it.
Väder: Mörkt & regnigt!

I long for..

Dh Preview One - More amazing video clips are a click away

Huvudvärk .. Trött ..

Kände inte för att gå till skolan idag, vaknade av en huvudvärk & dessutom kunde jag inte sova inatt, inget ovanligt. Dessutom skulle jag ha haft kemiprov idag & jag kände själv att jag inte skulle prestera något vidare så det är bättre att stanna hemma som sagt. Får väl plugga till provet idag & göra det imorgon. Har även en franska-argumentation imorgon som jag är nervös inför. För att göra skolveckan ännu roligare så har jag dessutom en engelska-analys som ska in på fredag. Jag orkar verkligen inte mer för tillfället, liksom, det tar aldrig slut? När man väl tror att det är lugnt & att allt är över så kommer det bara ännu mer skit. Jag känner mig helt fucked up i hjärnan just nu, seriöst. Skolan tar död på mig, så är det bara. Jaja, hoppas allt är bra med er, med mig är det inget vidare som sagt.

Känns som om jag har i princip alla sorters huvudvärk.. Please, kill me.. :'/

Innebandy

Snacka om att jag är ganska trött just nu. Efter en lång, seg dag i skolan så var det äntligen innebandy på idrotten som gällde, var riktigt kul att göra något som man gillar & inte något annat tråkigt. Menmen, just nu funderar jag på om jag ska ta bussen snart till träningen eller om jag skippar den för att plugga, svårt val va? :P Haha, men jag måste verkligen plugga.. Dock tror jag att jag sticker till träningen ändå då jag inte kan motstå det ;) Hur har er dag varit annars då? :)

Sunny Day

#47 Dagens Låt


Damn, I love it

Precis hemkommen från den underbara tennisen som alltid får mig på gott humör. Tennis är verkligen min huvudvärkstablett, seriöst. Varje gång jag greppar tag i tennisracketet & bara släpper ut allt i spelet så försvinner huvudvärken & alla problem, det är så otroligt skönt att veta att jag alltid har något att fly till när jag inte orkar med allt annat. Hursomhelst så är det ett eller flera glas O'Boy som gäller nu samtidigt som jag ska plugga in 30 spanskaglosor, skriva lite på franska-argumentationen & därefter läsa en del sidor i den tråkiga svenskaboken, låter kul va? ;) Ska lägga ut Dagens Låt senare också innan jag lägger mig så håll ögonen öppna! Tills vidare, TAKE CARE! :)

P.S. JAG SAKNAR MIN DUBBELPARTNER THERESE! KOM TILLBAKS! (A) ;)

Can't forget you

Tjenare! Har precis kommit hem från skolan & hade tänkt sitta en halvtimma vid datorn nu innan jag ska äta, plugga lite & sedan ta bussen till Anderstorp & tennisträningen. Känner verkligen att jag är i bra form när det gäller tennisen & det känns otroligt skönt! Hoppas det håller i sig för jag har verkligen utvecklats en hel del sen jag började spela tennis för runt tre år (kommer inte riktigt ihåg när men under någon sommar var det iallafall för 3-4år sedan..). Ska bli intressant att se hur bra mina nya gympa/tennisskor fungerar också, tror att dem kommer vara ganska sköna men vi får se. Jaja, skolan idag var riktigt seg faktiskt, eller iallafall de två första lektionerna av tre. Fysik & matte på en måndagsmorgon är inget som intresserar mig precis & jag fick reda på att jag "bara" fick G på matteprovet i fredags, jaja, bara att bita ihop & kämpa tills jullovet. Hur har er dag varit annars? :) P.S. Kanske lägger in en bild senare på mina nya kläder som jag köpte igår, är riktigt nöjd med alla köp :)

Älskar den här bilden, så sjuuukt fin! (L)

Skola, suck

Dags att sova strax & vänta på att skolan börjar igen, suck. Blev inte så mycket plugg idag förutom att jag skrev klart spanska-arbetet som sagt men annars har jag inte pluggat på något annat, hann inte det, hade fullt upp med andra grejer.. Menmen, blir till att plugga extra mycket nästa vecka, har en del saker att göra ju.. Menmen, Valencia vann idag mot Athletic Bilbao efter en otroligt dramatisk andra halvlek, 2-1 slutade det efter att Bilbao bränt en straff i slutet & dessutom fått ett mål helt korrekt bortdömt för offside. AMUNT VALENCIA! Nu ligger vi trea i tabellen, 3p bakom Real Madrid & 8p bakom Barca (som har en match mer spelad..). Det ser ljust ut för oss, nu gäller det att slå Real i nästa möte hemma på Mestalla nästa vecka! Men vi hörs, sov gott & dröm sött allihopa! :)

One done, four to go

Cyklade precis ned en sväng till konsum för att köpa en del hygiensaker som jag behöver ;) Innan det skrev jag klart ett spanskaarbete & det är ett av fem arbeten som ska vara klar inom snar framtid. Franskan, där jag ska argumentera om en sak, vad som helst, är tills nästa vecka så jag måste nog skriva klart den nu också, sen ska engelskan vara klar snart också, handlar om genmanipulation etc. så även den måste jag skriva en del på. Dessutom har jag ett svenskaarbete om Renässansen & ett arbete på samhällskunskapen där man ska skapa "den perfekta staten", men som tur är så ska de två arbetena in efter jul men ändå.. Jag tror jag dör snart.. Skönt med jullov snart iallafall. Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya, verkligen. Ska klippa mig strax & fixa lite innan det är dags för plugget igen & fotboll i bakgrunden, hoppas ni har haft en härlig helg, take care!


How To Break A Heart

#46 Dagens Låt


Värnamo

Precis kommit hem från Värnamo, la ju mig runt 02.40 igår & idag skulle jag upp vid 10.35 för att ta bussen till Värnamo. Trots att jag kände mig ganska sliten & trött så höll jag mitt löfte till mig själv & tog bussen för att köpa nya gympa/tennisskor & jag hittade ett par fina skor som dessutom är bättre än de gamla så de ska nog hålla ett bra tag. Lägger kanske ut bilder senare på vad jag köpte in idag, blev ju lite mer än bara skor men vi får se som sagt om jag har tid till det, måste ju plugga tyvärr :/ Fotboll blir det senare ikväll också, alltså titta på tv, match mellan Athletic Bilbao & mitt kära Valencia. Ska nog bli en intressant match där Valencia förhoppningsvis drar det längsta strået! Men vi hörs senare, take care tills dess!

P.S. Bloggrekord, IGEN. Den här gången höjdes rekordet ganska mycket mer också, dessutom så har besöksräknaren nu överstigit 2000 besökare som ni ser däruppe, tack så mycket! :D

Sweet Dreams

Ska nog ta & lägga mig nu, har planer på att åka in till Värnamo imorgon & köpa nya gympaskor, antagligen på Stadium. Mina idrotts/tennisskor gick ju sönder igår eller ja, sprack rättare sagt & behöver ju nya till träning m.m. Menmen, vi hörs iallafall, sov gott & dröm sött! :)

Tears & Rain

#45 Dagens Låt


Tears And Rain

How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.

I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

How I wish I could walk through the doors of my mind;
Hold memory close at hand,
Help me understand the years.
How I wish I could choose between Heaven and Hell.
How I wish I would save my soul.
I'm so cold from fear.

I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
Far, far away; find comfort in pain.
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

Tears and Rain.

Tears and Rain.

Far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

Ut med det gamla, in med det nya

Har precis fixat lite ändringar i designen. Har inte ändrat header eller något bara texterna, textstorlekarna, textstilen etc. men några ändringar kommer ni allt se ;) Frågan är bara om ni tycker det är snyggare än det gamla, tycker ni det? Ändringarna har inte börjat verka än men de gör nog antagligen det snart hoppas jag, tills vidare ska jag försöka lägga ut Dagens Låt :)

I Lied (I'm Sorry)

There’s no easy way
To say what I have to say
You’re my friend
And I don’t want that to end
I just have to let you know
So here I go

You just wanted to make me see
That you don’t have feelings for me
I was hoping that wasn’t true
‘cause of the way I feel for you
Your words cut like a knife
Cut a hole right through my life
And I didn’t know what to do
I lied and said I wasn’t in love with you

There you go
You know what you need to know
But my heart’s in way to deep
I can’t eat, I can’t think, I can’t sleep
Every night all alone I cry
At least I know why

You just wanted to make me see
That you don’t have feelings for me
I was hoping that wasn’t true
‘cause of the way I feel for you
Your words cut like a knife
Cut a hole right through my life
And I didn’t know what to do
I lied and said I wasn’t in love with you

Now that it’s all been said
I’m hoping you’re still there for me
But if you won’t talk to me again
I’ll understand but I just wanted to make you see

The same way
You just wanted to make me see
That you don’t have feelings for me
I was hoping that wasn’t true
‘cause of the way I feel for you
Your words cut like a knife
Cut a hole right through my life
And I didn’t know what to do
I lied and said I wasn’t in love with you

I said I wasn’t
But I am
I am
In love with you

Calle Kristiansson

Dags för mig att uppdatera angående årets IDOL. Från början var ju mina favoriter Jon, Calle & Tove & nu är två ute & en är i final mot en mycket stark motståndare. Varför ska Calle Kristiansson vinna?

- Skåningen har berört allas hjärtan, den blyga 21-åringen hade problem redan från början i form av sin blyghet men han överkom detta & samtidigt besitter han en otroligt bra & skön röst som jag skulle kunna lyssna på varenda j*vla dag. Han har verkligen kämpat för det här & som sagt, redan från början blev han min favorit genom hans cover på "Walking In Memphis". Läste precis på Aftonbladet att Laila Bagge sagt att hon vill ha Tove i final, inte Calle & Calle stod genast upp & kommenterade detta med: Om ni nu ville ha Tove i final, varför gav ni då hennes så svåra låtar?Detta bevisar att du inte är en person som tar emot skit heller & Tove & Calle i final hade ju såklart varit en jackpot för mig & många fler men man kan inte förneka att Erik är ett riktigt starkt motstånd, hans röst är ju solklar & han sätter alltid sina toner rätt men enligt mig så vinner Calle p.g.a. sin personlighet & sin personliga röst. Vinnare av Idol 2009 - CALLE KRISTIANSSON!




Feel Free!

Tjenare, hur mår mina underbara läsare idag då? :) Jagsjälv mår ganska bra faktiskt, har ju spelat tennis idag & det gick väldigt bra, inte resultatmässigt men spelmässigt. Känner verkligen att spelet finns där & det har varit så en tid nu så det känns väldigt bra. Hur var min dag idag då? Jo, ganska seg faktiskt. I skolan ville jag bara sova, men det fick jag inte :( Dock så gick skoldagen ganska snabbt, hade även matteprov innan & det gick väl sådär. Jag lär ju klara mig men ett VG som jag vill ha, det är mycket, mycket tveksamt. Jaja, vad kan man göra, jag känner ju mig sjukt stressad & jag ska nog kolla min syn snart igen, kanske så är det verkligen det som är problemet med den konstanta huvudvärken, jag har ju börjat se lite suddigt den senaste tiden eller det har jag gjort länge så ska se om det är felet som sagt, skulle vara så skönt om det verkligen var det, dock vill jag inte ha glasögon men hellre det än huvudvärk, skulle kännas så skönt att äntligen bli fri, finns ju linser med förstås. Jaja, ska äta lite pizza nu & sedan dra ut med grabbarna & ha lite kul. Vi hörs, ha en underbar helg, för mig är det plugg (arbeten) som gäller för det mesta, suck!

Glömde ju berätta att jag slog personligt bloggrekord i onsdags, bättre tillfälle att slå rekordet finns väl inte? På sin födelsedag som sker en gång per år, tack så mycket allihop! :D P.S. Inte min bild^^

The fun is over

Jadå, då säger jag godnatt & tackar er alla för en underbar dag, utan er så hade dagen varit sämst & då menar jag det verkligen. En födelsedag värd att minnas, utan tvekan. Imorgon är det plugget som gäller & även på fredag med som vanligt, därefter är det tennis som gäller på fredag & lördag vilket jag såklart längtar efter, men tack igen som sagt, vi hörs! LOVE! (L)

Min Himmel

#44 Dagens Låt

Älskar verkligen den här låten, så fin, så underbar..

1992-12-02

1992-12-02 - Datumet då en liten sporttokig pojke vid namnet Cuong Phan kom till världen, född av en finsk mamma, son till en vietnamesisk pappa. Föräldrarna skiljde sig när Cuong var runt 6-7år (kommer inte ihåg den riktiga siffran men därefter så bodde han hos sin mamma varpå han idag nästan helt har tappat kontakten med sin pappa..) men detta var inget som påverkade Cuong så mycket eftersom han vid denna ålder inte förstod sig på saker & ord som "komplicerat", "kärlek" m.m. Livet var till för att ha kul, detta hade Cuong redan insett i tidig ålder varpå han var ute & lekte med tjejer varenda dag. Ju äldre han blev, desto mer visste han om jorden, denna underliga plats där människor verkar vara alltför stressiga & ha alltför bråttom. Under sina 17år så fick han en hel del vänner som idag fortfarande står honom nära, dock förlorade han en del personer som på något vis försvann ur hans liv vilket han ytterst ångrar idag men livet är inte enkelt, det borde alla som har vuxit upp veta vid det här laget. När Cuong gick på högstadiet hade han spelat innebandy i några år men så plötsligt bestämde han sig för att byta sport & började istället på pingis (bordtennis), detta skulle dock inte pågå så länge då han under en sommar för några år sedan plötsligt bestämde sig för att satsa på en likande sport, nämligen den underbara tennisen, ett beslut han idag är stolt över att han tog. Idag kan han inte leva utan tennisen utan det är i princip hans liv, tillsammans med hans familj & vänner. När det var dags för Cuong att ta ett ytterligare steg i livet genom gymnasieval så hade han inga planer alls på vad han ville välja, vad han ville göra så han bestämde sig för att välja Naturvetenskapsprogrammet i sin lilla by Gnosjö som han alltid har bott i. Detta val skedde genom att Cuong som sagt inte hade några planer alls för framtiden samtidigt som en del vänner valde NV också + att Cuong ville ha en bred utbildning. Trots detta tveksamma val så rullade livet på & proven & läxorna klarade han av utan problem (med undantag för fysiken, hans akilleshäl..).

Idag 2009-12-02 vaknade Cuong Phan upp genom att inse att han faktiskt fyller år. Under sitt 17-åriga liv har han fått vara med om en hel del saker, han har träffat en hel del otroligt underbara vänner samt att han har insett vad livet går ut på, idag med en helt annan syn en den han hade när han bara var ett litet barn. Livet är hårt, utan tvekan. Han har flera gånger fått vara med om negativa saker, inte minst den konstanta huvudvärken han drog på sig när han började i gymnasiet & fortfarande så vet han inte vad det handlar om, vilket oroar honom varje dag. Deppighet har han stött på en hel del gånger, han har förlorat vänner, haft kärleksproblem, haft allmänt svårt med andra problem samtidigt som han har känt sig ensam. Dock är han nu glad över att ha få varit med om så mycket då han nu känner sig mentalt starkare om man jämför med de perioder han bara ville försvinna, då han bara ville åka iväg någonstans långt bort & glömma allting som skett i det förflutna. Men, som sagt så är han idag en 17-årig pojke som kanske har insett vad han vill bli en dag, han vill fortfarande försvinna, men inte för alltid. Han har planer på att studera utomlands exempelvis i hans favoritland Frankrike där han eventuellt skulle börja studera till guide eller något liknande inom språk. Han vill samtidigt tacka alla sina vänner för allt stöd han har fått i livet, inte minst de vänner som alltid varit där för honom oavsett vad & ni vet vilka ni är för utan er så hade han antagligen redan varit borta, försvunnen & aldrig mera återvänt till denna jord som på något mystiskt vis alltid överraskar en på ett eller annat vis, både på ett positivt & på ett negativt vis. En ytterst viktig sak som Cuong lärt sig genom svåra tider m.m. är att man aldrig ska ge upp, oavsett hur tufft & svårt man har det.. Hoppas ni orkade läsa den korta historien om Cuong Phan, pojken som växte upp.. Tack.
- Cuongphan -

Cuong, 10-11år?
Cuong, 16år.

17

Cuong fyller år, woohoo!! Orkar inte skriva ett längre inlägg just nu, sorry ;)


Another Now

#43 Dagens Låt


Never surrender'

Cha chaa! Haha, ska inte bli en wannabe-krille så det är lugnt, detta blir nog den enda gången jag skriver "cha cha" i min blogg ;) Menmen vad har hänt idag då? Jadu, ingenting i princip. Bestämde mig för att stanna hemma istället för att gå till skolan, sega mig igenom varenda lektion utan att få något gjort, dessutom har jag rätt till att vila hemma någon dag tycker jag pga huvudvärken, den kommer aldrig försvinna, seriöst. Kan inte ens föreställa mig längre hur det är att inte ha huvudvärk, kul va? Menmen, har varit tvungen att skriva ett spanska-arbete idag om ett land & en tradition. Arbetet skulle egentligen lämnas in idag på morgonen men den sjuka saken är att jag typ redan var klar med arbetet igår men när jag skulle skriva klart det & sedan lämna in det så hittade jag inte det någonstans på datorn så fick skriva ett mail till läraren där jag förklarade situationen. Så irriterande att det bara försvann på något mystiskt, konstigt vis. Hursomhelst så svarade hon att jag var tvungen att skriva om det så nu sitter jag här & försöker komma på vad jag ska skriva, inga problem för mig för jag älskar ju språk? :) Senare idag ska jag iväg till A-lags träningen, var kanske två veckor sedan jag senast var med, har ju varit sjukt stressad m.m. & mått dåligt som sagt så jag har inte känt för det/inte orkat. Men idag är det iallafall dags & det ska bli kul såklart. Därefter är det plugga som gäller igen & sedan sova & vakna till min födelsedag, underbart! Men dock känner jag att den här födelsedagen inte kommer bli något vidare.. Saknar för många kompisar som inte finns i närheten för tillfället, dessutom skulle jag mer än hemskt gärna vilja bli kvitt min huvudvärk, skulle vara den bästa presenten i världen just nu. Oj vilket långt inlägg det blev nu, måste ju spara på krafterna! Vi hörs iallafall senare eller imorgon, ha det bäst! :)


RSS 2.0