Who Is

#137 Dagens ♫


Talking To The Moon

Livet rullar på för tillfället så det finns inte så jättemycket att berätta om egentligen, eller jo visst finns det en del saker, men inget värt att nämna i nuläget känner jag. Idag blir det bara till att softa för min del och kolla på tennis (Federer-Ljubicic just nu i Stockholm Open), hålla koll på Färjestads match mot Södertälje och sen Valencia-Mallorca ikväll. Ska dessutom chilla lite med boysen. Menmen, finns inte mycket mer att säga som sagt, njut av Bruno Mars istället!

#136 Dagens ♫

Älska Bruno Mars röst.

Shawty It's Your Booty

#135 Dagens ♫


You shine more than a star.

I'm off to bed! Väldigt, väldigt trött just nu och orkar ingenting haha .. Överraskande att jag ändå slänger iväg ett inlägg menmen, allt för er! ;) Längtar till helgen .. För det första är det två veckors Prao som väntar efter helgen (har två veckor som assisterande tennistränare!) och efter det så är det lov som gäller och ni vet antagligen redan vad som händer då för min del, fett nice! Men just nu koncentrerar jag mig på de två sista dagarna i skolan, suck .. Hursomhelst, take care!

- Cuongphan -

Souvenirs Inoubliables.

Like I Always Do

#134 Dagens ♫


Just A Dream

Dagens låt är en låt som jag upptäckte genom Cindy igår och jag tycker verkligen att den här låten är sjukt bra. Men därefter så tipsade mig Cindy även om en cover som två stycken kända från youtube har gjort på den och jag tycker faktiskt att den är bättre än originalet fast båda är Väldigt bra. Vad tycker ni?

#133 Dagens ♫

Vad säger ni? Nelly eller Joseph Vincent Feat. Jason Chen?

Music-update!

TACK CINDY!! U made my music-day! :D ♥

I'm Like A Bird

#132 Dagens ♫

En låt som minst sagt väcker minnen, älskar den! ♥

I lost you, and I'm afraid I'll never get you back ..

Seg som fan är jag idag. Blev knappt 6-7h sömn igår så jag har haft ganska mycket huvudvärk idag vilket suuger. Menmen, har klarat mig igenom dagen hyfsat bra iallafall. Sitter just nu i skolan och väntar på att Arons och Kalles lektion ska sluta så jag kan få skjuts hem, orkar inte gå hem haha. Blir tennis ikväll och sedan blir det .. ja vad? Fortsatt gitarrspelande kanske? Spelade och sjöng runt 5-6h igår i sträck. Ganska skönt att bara slappna av och liksom ha en till "tillflyktsort" som jag ser det, utöver tennisen. Började lära mig spela gitarr i år efter nyår och satte genast upp som mål att kunna spela och sjunga en James Blunt-låt innan året är slut och det har jag typ lärt mig nu. Satt och lärde mig runt fem nya låtar igår med enkla ackord. Viva La Vida, Forever And Always, When You say Nothing At All, Wonderwall, I'm Yours, 1 2 3 4 och Collide. Okej, det var visst mer än fem låtar menmen, kul när man äntligen kan spela någorlunda bra iallafall. Så det blir som sagt att öva lite till ikväll innan man lägger sig och äntligen får pusta ut men innan dess så är det tennis som gäller! Någon mer än jag som har märkt det fina vädret idag förresten ?

- Cuongphan -

I'll Be There For You

Fem minuter innan veckan är slut och den hemska måndagen träder in .. Dock så är det som sagt sista veckan innan tre veckors vila!! Menmen, här kommer dagens låt innan jag lägger mig (Jag glömde inte, wow!). Idag blir det en underbar låt av bandet jag växte upp med och som jag fortfarande tycker om. Backstreet Boys med I'll Be There For You, enjoy!
#131 Dagens ♫


Never look back in pain, instead remember all the good memories

Tjenare! Händer inte så jättemycket idag. Blir väl mestadels till att plugga eller ja, försöka plugga. Sedan blir det innebandy på kvällen och veckan är därmed avslutad och sedan börjar den sista skolveckan innan två veckors APU/Prao. Efter den veckan är det höstlov och då kommer Sabrina och Kristoffer ner hit från Schweiz respektive Malta. Sabrina stannar bara några dagar men Kristoffer stannar ett antal dagar längre men det kommer bli riktigt nice att få träffa dem igen efter att inte ha sett Sabrina på ett halvår och Stoffe på typ 10månader. Menmen, dags att ta tag i dagen lite, ha det bra! Btw, la inte upp någon recension om filmen The Last Airbender igår för jag mådde verkligen skitdåligt, blev till att spela gitarr resten av kvällen istället. Men får se om jag orkar skriva någon. Hursomhelst så lägger jag ut dagens låt senare iallafall. Peace out!

Forget the world and just run away, from everyone

Sitter här framför datorn och chillar lite. Dagen har väl varit ganska seg men ändå väldigt soft. Den började med att jag vaknade vid runt ett-tiden och sedan tittade jag klart på filmen The Last Airbender som jag påbörjade igår men inte orkade kolla klart på. (Lägger ut en liten recension om filmen senare!) Därefter åt jag lite och sedan satte jag på ännu en film, nämligen Transporter 2 och den var faktiskt riktigt bra, lika bra som den första. Gillar man action så är den här ett självklart alternativ! Menmen, därefter har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på musik, följt hockeyn där Färjestad dessvärre förlorade mot Djurgården, inte bra alls .. Och nu har jag tänkt sitta här och kolla på någon serie eller någon film och bara dryga (rättare sagt chilla). Orkar inte gå ut ikväll, är ganska sliten efter gårdagen så jag stannar hellre hemma. Menmen, peace out!

- Cuongphan -

Colours Of The Rainbow

#130 Dagens ♫

Hatar annars techno men den här är ett undantag! Sååå skön!

Match+Roadtrip = Succé!

Var ett jävla tag sedan jag skrev sist och tänkte att jag kunde dra iväg ett litet inlägg nu när jag ändå sitter här och chillar lite. Vad har hänt i livet? Ganska mycket faktiskt men finns väl inget nämnvärt egentligen. Försöker fortfarande "få bort" huvudvärken i form av linser m.m. Försöker för tillfället hitta rätt styrka men känns inte som att det finns någon "rätt" styrka. Hursomhelst så rullar livet på just nu och ja, det går väl ganska hyfsat måste jag säga. Annars är det mestadels skolan och tennisen som gäller. Idag spelade jag en träningsmatch mot en i klubben, förlorade med Liten marginal men vi båda spelade bra och det var väldigt jämnt så jag kan knappast klaga. Jonas och Andreas kom och tittade på lite också och efteråt så åkte vi på en liten roadtrip. Ingen här i närheten har ju knappast missat att dem har släppt ut en jävla massa oskyldiga minkar så vi tänkte att vi kunde köra till Skillingaryd och kolla läget lite och ja .. Vi stötte minst sagt på en del minkar på vägen dit. De flesta var döda men vi såg väl ett tiotal levande som skuttade omkring samtidigt som deras ögon gnistrade i mörkret. Hursomhelst så RÅKADE vi köra på en oskyldig stackare men det fula är att vi saktade ner med bilen och lät den krypa under mitten av bilen och sen när vi skulle köra igen så kände vi att det hoppade till lite så ja .. Antar att vi körde över den men den får faktiskt skylla sig själv när den går mot hjulet.

Menmen, efteråt så åkte vi hem mot Gnosjö och cruisade lite på vägarna. Nu sitter jag här och har tänkt kolla på någon film, har ett x-antal nya på datorn som jag gärna vill se. Vad mer har hänt? Inte mycket alls, läste ut den sista Twilight-boken nyss och den var Bra, som alla de andra. Kristoffer och Sabrina kommer antagligen till Sverige nu i slutet av Oktober/början av November så det ska bli riktigt kul! Menmen, nu orkar jag inte skriva mer, lägger ut en bild istället! Vet inte hur ofta jag kommer skriva men vi får se .. Ni vet ju att jag lägger ut härlig musik iallafall så jag antar att ni får leva på det! ;) Ha det Bäst!
Underbara sommar! ♥

Ain't Got You

#129 Dagens ♫


Cheater's Dilemma

#128 Dagens ♫


Someone Somewhere

#127 Dagens ♫


RSS 2.0