Who Says

Dagens låt blir "Who Says" där originalet är av Selena Gomez, men visst är youtubesångerskorna Tiffany Alvord och Megan Nicoles version så sjukt mycket bättre? Och ja, jag har blivit en ÄKTA Youtubenörd!

#153 Dagens ♫

Tiffany Alvord & Megan Nicole
Selena Gomez
Am I right or am I right? ;)

Coming Home

Dagens låt blir "Coming Home" där originalet är av P Diddy Dirty Money men eftersom mitt underbara favoritband Boyce Avenue la ut sin cover av låten så hade jag tänkt att ni skulle få välja vilken ni tycker är bäst. Själv tycker jag att Alejandro Manzano (Boyce Avenue) och Skylar Grey sjunger refrängerna lika bra fast verserna sjungs bäst av DeStorm, dels för att han har en skönare och lugnare R&B röst och dels för att jag aldrig riktigt har gillat P. Diddy. Men det är min åsikt det, lyssna själva och välj vilken version er röst faller på. Ha det!

#152 Dagens ♫

Boyce Avenue & DeStorm
P. Diddy Dirty Money
Så vad säger ni?

Every Breath

Har haft en riktigt, riktigt nice dag tillsammans med Andreas och Jonas. Först åkte vi iväg till Jönköping och shoppade i några timmar (Blev en hel del inköp för min del..). Därefter åkte vi iväg till Välorna och grillade lite. Hade även tänkt bada men solen var nere och det hade blivit lite kyligt så jag sket i det. Nu sitter jag här och kan äntligen koppla av. Imorgon ska jag antagligen börja dagen med att städa min brors kompis lägenhet för lite pengar, aldrig fel med lite extra pengar när man inte har ett jobb och när man verkligne behöver pengarna. Speciellt nu när studenten närmar sig.. Hursomhelst efter städandet imorgon blir det till att träffa en kompis som man inte har träffat på länge och chilla lite med henne :) Nu är det musik som gäller (Boyce Avenue, vilka annars?) och sen en film kanske innan man somnar in. Btw! Är så sjukt glad för jag köpte Boyce Avenues album"All We Have Left" (2010) på Cdon.com för några dagar sedan och jag längtar verkligen tills det kommer! Om ni inte vet vilka det är så KOLLA (Lyssna?) UPP DET GENAST, NI KOMMER INTE ÅNGRA ER! Boyce Avenue och Rascal Flatts är verkligen mina absoluta favoritband! SÅ sjukt bra. Här kommer ett smakprov från Boyce Avenues album i form av "Every Breath". Vi hörs, ha det!

- Cuongphan -

#151 Dagens ♫
Btw.. Sorry för den konstiga textstilen, blev något fel..

Breakeven

#150 Dagens ♫


What Are Words

Hade täntk dela med er av en låt som jag har absolut älskat sen den kom ut. Låten är av Chris Medina som han har tillägnat sin fru Julianna. En dag friade han till henne för drygt två-tre år sedan och de bestämde sig för att gifta sig precis två år från den dagen. Men två veckor innan bröllopet var hon med i en bilolycka och blev hjärnskadad och förlamad. Trots detta har han vägrat lämna henne då han står fast vid sina ord. Behöver inte förklara mer.. Kolla först på hans audition i American Idol där jag själv upptäckte honom och lyssna sedan på hans egna låt som heter "What Are Words". Frågan är om det finns någon bättre role model därute? Så bäst.
#149 Dagens ♫ (What Are Words)
Erkänn? Kan lova er tjejer att ni kommer gråta om ni kollar på båda, utan tvekan. Bästa på länge.

Broken Hearts And Fairytales

Tänkte tipsa om ejn sjukt bra artist nu som tyvärr är hyfsat okänd. Han är mest känd genom Youtube där han har ett tiotal låtar.. Hursomhelst, tryck på Jake Coco så länkas ni vidare till min Spotifylista med honom. Så sjukt bra! Härnere bjuder jag på hans bästa låt, enjoy! :)

#148 Dagens ♫

Underbar

Good Riddance (Time Of Your Life)

Japp, har lagt ut min första video på youtube där jag spelar gitarr och sjunger samtidigt. Inte den bästa kvalitén och rösten är väl inte helt i sitt bästa slag men skitsamma, kände bara för att göra det igår, så enjoy ;) Btw, glöm inte att gå in på youtube och GILLA om ni har youtube, tack!
#147 Dagens ♫


Last Kiss

Vilken av dem tycker ni är bäst? Taylor Swifts original eller Boyce Avenues cover? Själv tycker jag att covern är bättre fast det kanske beror på att Boyce Avenue är ett av mina absoluta favoritband? Å andra sidan är Taylor inte långt därifrån, men rösten faller på covern eftersom jag känner mer känsla i den. Er tur att lägga er röst, vilken blir det? :)

RSS 2.0