Friday Night Lights

Äntligen helg igen! Har längtat efter helgen så enormt mycket. Skolveckan har väl varit helt okej måste jag säga. Hade nationellt prov i engelska igår, det skriftliga, och det gick väl helt okej antar jag. Sen hade jag nationellt prov i franska idag, det muntliga, och det gick faktiskt över förväntan. Har varit sjukt nervös över det hela veckan men det gick alltså bra som tur är. Hade även svenskaprov idag och det var väl ganska enkelt måste jag säga om man jämför med allt annat. Provet handlade om upplysningen vilket inte är så jätteintressant men en sak mindre att göra åtminstone. Nästa vecka har jag en hel del prov igen.. Tror att jag har två nationella prov i spanska (var sjuk i onsdags så missade läsförståelsen..) och sedan har jag nationellt prov i engelska, det muntliga på tisdag också. Har dessutom ett kemiprov som jag måste göra på onsdag, missade ju det i onsdags så.. Har hört från klasskamraterna att det var det svåraste provet och jag kan knappt någonting så det blir till att plugga en del.. Glömde nästan bort att jag även har matteprov på tisdag. Fullt upp, right? Menmen, nu är det fan helg och det ska jag njuta gärnet av säger jag bara..! Blir väl antagligen filmkväll ikväll tillsammans med boysen, sen har jag inte så mycket mer planerat för tillfället. Pallar inte skriva mer just nu, bjuder på två nyligen taga bilder istället!

Hiss eller diss for my new style? ;)

Takes Time To Love

#92 Dagens ♫


Your Name

I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.

#372

Är sjuk idag och det suuuger verkligen. Förutom den konstanta huvudvärken så har jag även idag ont i halsen och jag hatar verkligen att ha ont i halsen liksom vem gör inte det?! Hursomhelst har jag fått sova ut idag, vaknade dock och kände mig helt seg ändå samt att hela kroppen kändes helt ihopskrynklad. Menmen, sedan jag vaknade runt 1-tiden så har jag hunnit dammsuga hela huset (lägenheten) och just nu sitter jag här och äter. Hade tänkt gå till skolan idag ändå eftersom vi hade Nationellt Prov i Spanska, läsförståelse, idag och därefter skulle vi ha betygsamtal på körkortsteorin och nu har jag missat tre stycken lektioner av de få som vi har haft på körkortsteorin. Får väl hoppas att jag klarar G iallafall, det kändes ganska bra när jag gjorde provet förra veckan men vi får se, man vet aldrig hur det går riktigt innan man får se resultatet. Nej, nu ska jag titta på det senaste avsnittet av DH (Desperate Housewives) och därefter även det senaste avsnitter av HIMYM (How I Met Your Mother). Man ska ju chilla när man är sjuk, right? ;)
P.S. Rubriktorka!

Looooooove it!

I Just Wanna Know

#91 Dagens ♫


Take what you need, but don't take it from me

Hello alla bloggläsare, allt okej eller? :) Med mig så är allt bra, inte lika skoltrött som jag har varit den senaste tiden men jag antar väl att det kommer snart igen men I hope not! Tror även att jag nu äntligen vet vad som är felet med mig, alltså att jag har haft en konstant huvudvärk i 1½ år. Problemet är antagligen synen eftersom jag ser suddigt när jag koncentrerar mig på saker lite längre bort och sedan så har jag mestadels bara ont i området runt ögonen så jag är ganska säker på att det är problemet. Var även hos skolsköterskan idag (igen) och då fick jag göra en sån liten synundersökning igen och det visade sig att jag ser mycket sämre och suddigare i det högra ögat, vilket inte förvånade mig så jättemycket eftersom jag har haft mina aningar.. Menmen, nu blir det väl till att höra vad optikern säger igen. Kommer nog inte bli glasögon i vilket fall som helst, isåfall blir det linser men vi får se som sagt. Nu ska jag iväg till tennisen, har två matcher i dag som jag ska spela vid 7 och framåt så kommer ta den sena bussen hem idag men innan jag tar bussen dit så hade jag tänkt visa lite saker som jag beställde hem igår. De två kepsarna kommer från Junkyard och nördglasögonen kommer från Hiphopbutiken. Pilotbrillorna och klockan har jag inte beställt hem än eftersom lagret var slut men båda två kommer även dem från Hiphopbutiken. Jag tänkte att det är dags att nörda till sig lite nu och höja gangzta-statusen lite nu när sommaren snart är här, haha. Skämt åsido, det var billigt och jag tycker att sakerna är riktigt snygga! Kom precis på att det här antagligen är det första modeinlägget i bloggen, way to go Kung! Haha, nu måste jag packa tennisgrejerna, vill ju inte behöva stressa ihjäl mig som vanligt. Peace out!
Vad tycker ni? Hiss eller diss? ;)

Viva La France

Visst finns det tider då man längtar tillbaks till Frankrike och Paris, detta underbara land som jag föralltid kommer älska. Båda gångerna som jag har varit där så har alla problem bara försvunnit för några dagar och jag har bara bra minnen därifrån. Därför hoppas jag att jag en dag kommer få möjligheten att bo där om det så bara är för någon månad. Hursomhelst så har jag tänkt bjuda på lite foton från mitt senaste besök (16-21 februari) som jag spenderade tillsammans med Aron och Sabrina. Hoppas att ni tycker dem är intressanta. Ciao!


Fallen Angel

#90 Dagens ♫


Tired of wasting time

Är så trött.. Har så ont.. Vet inte vad jag ska göra.. Vad finns det att göra? Har varit här förut, ett antal gånger, bara att kämpa på, right? Blir bättre, blir bättre.. Tvåan är snart slut också, sen sommarlov.. LÄNGTAR.. Men ibland är livet bara för jävligt..

Last Time

If somebody called you, or wrote you a letter,
and in it they told you, this was the last night together.
Would that even change you? Would it even matter?
Cos lately you barely look me in my eyes.

Tell me, would you cry?
Tell me, would you hold me all through the night?
Tell me, would you tell me you were sorry for all the pain you caused me,
what will it take for you to realize?

Claude Kelly - Last Time

^^

Excuse me för bloggtorkan, lite stressigt i skolan nuförtiden, that's my excuse ;) Be patient! I promise to write more often and be more active soon .. :)

Ny kategori

Ska starta upp en till kategori strax; "Amazing Lyrics" eller något liknande kommer den heta där jag har tagit ut lite utdrag från texter i låtar som jag tycker är riktigt underbara. Hoppas ni gillar min idé, kommer även skriva vart texten kommer ifrån :)

Underbart

Är helt sjukt seg och trött i nuläget. Skolan har tagit ut mig totalt den här veckan men ändå så lyckades jag prestera relativt bra i min match innan som jag vann mot en "gubbe" i herrsingelklassen med 5-7 (ledde med 4-0 ... Suck ...) 6-2 11-9 (Supertiebreak i det sista setet, ledde med 9-6... Suck...). Blev alltså lite onödigt spännande. Varje gång jag ledde stort så slappnade jag av och det har jag gjort ett antal gånger i viktiga matcher kan jag säga.. Menmen, med huvudvärk, ont i halsen och trött som bara den efter skolan, innan matchen så är jag supernöjd med att inget av de sakerna påverkade mitt spel, kanske att jag var lite seg stundtals men annars kändes det riktigt bra. Nu väntar match på söndag igen mot min tränare Göran, let's bring it on säger jag bara, på söndag kommer jag vara utvilad och fit for fight! Nu orkar jag dessvärre inte skriva mer, måste fixa lite mat och sedan ska jag bara chilla så mycket som det bara går. Nice va? ;)

"I'll be back." Haha

MATCHDAGS

Om en och en halv timma börjar klubbmästerskapet i tennis för min del, spelar nämligen mot en gubbe i herrsingeln och jag hoppas att jag spelar bra, formen har ju varit över förväntan den senaste tiden och alla slag har suttit relativt bra :) Menmen, iväg till bussen nu, WISH ME GOOD LUCK! :D

Forever & Always

When I'm with you,
eternity is a step away,
my love continues to grow,
with each passing day.

This treasure of love,
I cherish within my soul,
how much I love you...
you'll never really know.

You bring a joy to my heart,
I've never felt before,
with each touch of your hand,
I love you more and more.

Whenever we say goodbye,
whenever we part,
know I hold you dearly,
deep inside my heart.

So these seven words,
I pray you hold true,
"Forever And Always,
I Will Love You."

Somebody's Me

Här kommer nu en av mina absoluta favoritlåtar och den här låten älskar jag verkligen så mycket. Man får så mycket känslor när man lyssnar på den och den har tagit mig igenom så många olika saker när jag har varit nere och känt att allt hopp är ute och att allt bara är meningslöst. Texten är minst lika bra som själva låten och på något sätt så får den mig att minnas att det finns ett ljus vid slutet av tunneln. Ni kanske inte tycker om den, men enligt mig, så finns det inte många bättre låtar..

#89 Dagens ♫


Somebody's Me

You, do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
Going back in your mind to that time?
Because I, I walk the streets alone
I hate being on my own
And everyone can see that I really fell
And I'm going through hell
Thinking about you with somebody else

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That Somebody's Me [2x]

How, How could we go wrong
It was so good and now it's gone
And I pray at night that our paths soon will cross
And what we had isn't lost
Cause you're always right here in my thoughts

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That Somebody's Me [2x]

You'll always be in my life
Even if I'm not in your life
Because you're in my memory
You, will you remember me
And before you set me free
Oh listen please

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breath without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That Somebody's Me [5x]

Double Personality

Hahaha ännu ett klipp som jag hittade på tvplaneten.se och även detta klippet är från Filippinernas Talang precis som Big Mouth (klippet jag la upp för någon dag sen..). Haha enjoy, tycker det är sjukt coolt :P

Idolfeber

Idol-audition har dragit igång nu och det startade idag (igår-lördag) i Göteborg och en kompis ska dit som även var där förra året. Hoppas verkligen det går bra för henne, förra året var hon ganska (väldigt) nervös, men nu blir det nog lite annorlunda eftersom hon är ett år äldre men vad vet jag. Hörde precis från henne att hon väljer mellan "Unbreak My Heart" och Bless The Broken Road. Hon frågade mig vilken hon skulle välja och eftersom jag verkligen älskar låten Bless The Broken Road så sa jag att jag skulle ha valt den om jag hade sjungit i audition. Men vi får se hur det blir med det. Hursomhelst så fick det mig att tänka lite igen.. Har funderat en hel del gånger sedan jag var .. Kanske 14år..?, på att prova mina vingar, vet inte ens om jag har en bra röst, men jag älskar verkligen att sjunga. Sitter alltid och sjunger när jag lyssnar på musik och jag lyssnar på musik a loooot, tro mig. Därför kanske det är dags nu att prova på, om ett år alltså för nu är det för sent eftersom jag fick reda på att idol-audition skulle dra igång för två dagar sedan. Frågan är bara vilken låt man ska välja och det har jag funderat på många, många gånger. Jag älskar James Blunt och tycker (jagsjälv) att min röst är ganska liknande men frågan är om det skulle fungera i en audition? Rascal Flatts med de två låtarna "What Hurts The Most" och nyss nämnda "Bless The Broken Road" är också två väldigt heta alternativ och jag älskar verkligen dem så mycket, texterna och melodierna är så sjukt bra men det finns en hel del låtar att välja mellan, man måste bara välja rätt.. Men vem vet, om ett år kanske ni får se mig i tv i en idol-audition.. Right now, it's just a dream..

Calle Kristiansson FTW, totally!

Lose Yourself

#88 Dagens ♫


BM (Big Mouth)

Hahaha fan va kul, hittade det här klippet när jag skulle se vad som gick på tv igår på tvplaneten.se. På något vis så kom jag alltså fram till det här klippet som är sjukt .. weird. Förstår verkligen inte hur en människa kan göra sådana ljud, kolla själv :P
Tror jag kommer drömma mardrömmar om den här .. Killen? Hästen? You name it ..

#2 Visste du att...?

... Jag är en sportnörd? Just ask my friends ;)



You & I

#87 Dagens ♫

Beautiful'..

It's tearing me apart, you're just another priceless work of art, in his gallery

Så dryg jag är med bloggen, orkar ju knappt uppdatera.. Dålig stil Kung, dålig stil .. Ska skärpa mig, lovar! (a)

Far Away

#86 Dagens ♫

En underbar låt & en underbar serie.. ♥

Light up the world before it's too late

Tjeenare, idag är jag på ett otroligt seghumör, är helt seg i hjärnan & träningsvärk i kroppen så blir nog inte så mycket gjort eller sagt idag. Får väl ta & börja med plugget lite eftersom det är något som måste göras, suck. Annars så är allt bra här, mår inte lika dåligt som jag har gjort förut, beror väl mestadels på att det är lov & antagligen kommer allt bli detsamma när skolan väl drar igång igen & allt bara blir stressigt & tråkigt men det är endast två månader kvar till ett sjukt efterlängtat lov & det ska jag verkligen ta vara på, tro mig.. Men nu ska jag iallafall iväg & äta något, kanske hörs senare, lovar dock inget men ska nog allt hinna med att lägga upp någon underbar låt senare ;)

You Make It Real

#85 Dagens ♫

Love this song.. Love James Morrison's music..

Tennisssss

Wiiieee :D Hahaha, älskar tennis, tillbaks senare (a) ;)

Hold me close or let me go

Känns som om det kommer bli en riktigt "segdag" idag. Igår stack jag till Chau för att installera FIFA 10 & för att lägga över lite filmer som jag inte har sett än men så sjukt gärna har velat sett (Avatar, The Hurt Locker, Sherlock Holmes m.fl..), men nu kan jag äntligen se dem utan att behöva streama. Har ju inte vågar ladda ned så Chau fick göra det åt mig :P Hursomhelst, Jonas kom även förbi igår kväll så jag stannade hos Chau till runt klockan 03.15 eller något. Spelade FIFA & tittade på film, dock inte någon av de "nya". Sedan kom jag hem, la mig i sängen framför tv:n & sedan var det dags att sova & här sitter jag nu, känner mig lite halvseg som sagt & vet inte vad som händer idag. Längtar bara tills imorgon då jag & Aron ska spela tennis igen. Var ju ett bra tag sen sist, senast i somras? Den här gången blir det iallafall spel på min hemmabana i Anderstorp eftersom Aron nu har tagit körkort för dryg vecka sedan, GRATTIS till honom förresten, dock vill jag ha själv.. Menmen, det ska bli riktigt kul iallafall, jag menar.. Det är ju alltid lika kul att äga sönder honom, right? ;) Nu ska jag iväg & äta iallafall & sedan får vi se hur det blir, kanske t.o.m. fixar lite med designen på bloggen, vem vet? Ciao, Arrivederci, Au Revoir etc..!

Wanna Be Close

#84 Dagens ♫


60 Things GIRLS should know about GUYS

Haha, hade tänkt lägga ut den här listan för ett tag sen men gjorde aldrig det så gör det idag istället. Hittade listan på Facebook-gruppen med samma namn, först hittade jag till gruppen: "60 Things GUYS should know about GIRLS" men sedan hittade jag även den motsvarande gruppen och de flesta stämmer faktiskt så tjejer, det är bara att rätta er efter listan ;) Nej, bara skojar men hoppas ni alla kan engelska, om inte, bara säg till så kan jag ändra om inlägget till svenska istället :)
1. Guys hate sluts even though they have sex with them!
(oh yeah..you're not "popular" if you've slept with more than 5 guys..you're a HOE)

2. "Hey, are you busy?" or "Are you doing something?" ~ two phrases guys open with to stop from stammering on the phone.

3... Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

4. Before they call, guys try to plan out a little about what they're gonna say so there aren't awkward pauses, but once he's on the phone he forgets it all and makes it up as he goes.

5. Guys go crazy over a girl's smile.

6. Guys will do anything just to get you to notice him.

7. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend or ex love-interest. Unless they're goin for the let-her-complain-to-you-and-then-have-her-realize-how-wonderful-and-nice-you-are method.

8. A guy who likes you wants to be the only guy you talk to.

9. Boyfriends need to be reassured often that they're still loved.

10. Don't talk about your guy friends to your boyfriend.

11. Guys get jealous easily.

12. Guys are more emotional than they'd like people to think.

13. Giving a guy a hanging message like "You know what?!..uh...nevermind.." would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking. And he'll assume he did something wrong and he'll obsess about it trying to figure it out.

14... Guys are good flatterers when courting but they usually stammer when they talk to a girl they really like.

15. Guys hate asking parents for money to buy girls presents. So they come up with ideas like saving their lunch money for a week. But it never works because guys are always hungry so they end up asking the parents for money anyway.

16. Girls are guys' weaknesses.

17. Guys are very open about themselves.

18. It's good to test a guy first before you trust him. But don't let him wait too long.

19. Your best friend, whom your boyfriend seeks help from about his problems with you may end up being admired by your boyfriend.

20. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don't need to give advice.

21. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.

22. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships.

23. Guys will brag about anything.

24. Guys use words like hot or cute to describe girls. We rarely use beautiful. If a guy uses that, he likes you a whole hell of a lot.

25. Guys think WAY too much. One small thing a girl does, even if she doesn't notice it can make the guy think about it for hours, trying to figure out what it meant.

26. Guys seek for advice from girls not other guys. Because most guys think alike, so if one guy's confused, then we're all confused.

27. Any guy could write out a rulebook or advice book for flirting, but no guy can write out a book about relationships.

28. Try to be as straightforward as possible.

29. A guy has to experience rejection, because if he's too-good-never-been-busted, never been in love and hurt, he won't be mature and grown up.

30. If the guy does something stupid in front of the girl, he will think about it for the next couple days or until the next time he spends time with the girl.

31. No matter how much guys talk about asses and boobs, personality is key.

32. Guys learn from experience not from the romance books that girls read and take as their basis of experience.

33. Guys worry about the thin line between being compassionate and being whipped.

34. If a guy looks unusually calm and laid back, he's probably faking it and is spazzing inside.

35. When a guy says he is going crazy about the girl, he really is. Guys rarely say that.

36. When a guy asks you to leave him alone, he's just actually saying, "Please come and listen to me."

37. Guys don't really have final decisions.

38. If a guy starts to talk seriously, listen to him. It doesn't happen that often, so when it does, you know something's up.

39. If your best guy friend seems to avoid you or is never around when you're with your boyfriend, he's probably jealous and likes you.

40. When a guy looks at you for longer than a second, he's definitely thinking something.

41. Guys like femininity not feebleness.

42. Guys don't like girls who punch harder than they do.

43. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.

44. Don't be a snob. Guys can be intimidated and give up easily.

45. Everything in moderation. Put on makeup, wear perfume. Just not too much.

46. Guys talk about girls more than girls talk about guys.

47. Guys hate rejection, but they hate being led on even more.

48. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions and are MAD confusing but somehow are drawn even more to them.

49. A guy would give his left nut to be able to read a girl's mind for a day.

50. No guy can handle all his problems on his own. He's just too stubborn to admit it.

51. Not all guys are assholes. Just because ONE is a jackass doesnt mean he represents ALL of us.

52. We don't like girls who are too skinny.

53. We love it when girls talk about there boobs.

54. Always make sure you know what kind of stuff your getting into before making out with a guy ...like wheather it's a one time deal or not ......

55. Believe it or not shy guys are the most easiest to talk to..it may not seem right but trust me they will start opening up like books after you just ask them questions about their lives and unoticable tell them about yours...

56. When a guy hits your butt it means that he wants you sexually

57. Even if they refuse it all guys are ticklish on the ribs..

58. Guys love neck rubs and if he lets you keep doing it ..it means that he really likes you or his neck really hurts...

59. Guys will test the waters to see how far they can get with you. Even if he doesn't intend to it will happen. Know how far it is you want to let him go and he will respect that...after you let him know a couple times.

60. When a guy sacerfices his sleep and health just to be with you, he really likes you and wants to be with you as much as possible.

Erkänn, det mesta stämmer? ;)



We Are The World

Sitter här just nu & ryser.. Känslorna bara svämmar över en när man tittar/lyssnar på den här videon.. Allt lidande som folket i Haiti måste ha få gått igenom, all kärlek till dem.. Bara lyssna på låten & låt känslorna styra. För min del så är det solklart, det går inte att undgå att man blir rörd av den här låten..

No Boundaries

#83 Dagens ♫

Kris Allen, American Idol-vinnare säsong 8, akustiska versionen av hans vinnarlåt = minst lika bra!

Nice kväll

Blev en riktigt soft dag igår. Städade rummet på eftermiddagen och sedan på kvällen kom Jonas och Chau förbi och vi bestämde oss för att fixa pizza så det gjorde vi och det blev ganska lyckat. Andreas kom även förbi senare på kvällen också så vi käkade pizza och spelade Pictionary resten av kvällen/natten. Musik spelades även på datorn såklart, inge kul utan musik, right? ;) Hursomhelst så var det en skön slappdag och just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, ska väl ta och äta strax också, magen börjar säga emot .. :P Hörs senare folks!

Stickwitu

#82 Dagens ♫


Bloggdesign

.. Under Update ..

I know it's a wonderful but I can't feel it right now (Ohh wait, yess I can!)

Fyfaan va underbart väder det är ute! Igår regnade det så att ännu mer snö försvann & idag är det blå himmel, solen skiner & det är inte så extremt kallt som det brukar vara, helt freaking underbart! Man känner verkligen att sommaren närmar sig nu med småsteg & I love it :) Ni har väl inte missat min nya header? Jonas hjälpte mig med den igår så ett stort tack till honom! Ska även försöka ändra lite andra grejer i designen med hjälp av en del personer om dem nu vill hjälpa mig. Idag blir det hursomhelst till att gå ut lite, orkar inte sitta hemma hela dagen idag, absolut inte när det är så sjukt underbart väder heller. Ska även städa också, har redan börjat lite smått så ska väl äta lite först & sedan återuppta städandet. Just det, GLAD PÅSK på er förresten, wish you a wonderful day :) Peace OUT!

Haha! Love it :)

I Tried

#81 Dagens ♫

Definitivt en av mina favoritlåtar.

4000

P.S. Glömde säga att 4000-besöksgränsen har spräckts här på bloggen, tack alla underbara läsare! :D

Shadow of the past

Tjenare, var några dagar sedan jag skrev något. Har fått tillbaks min dator nu som har fixats & den har även ominstallerats (för 3:e gången..) så alla länkar etc. har försvunnit & jag glömde totalt bort bloggen, men nu är jag här iallafall igen & det med att säga såhär: Fyfan va gött med påskloooov! Tycker ni inte det? ;) Ska slappa, spela tennis, umgås med vänner, plugga under lovet, händer för er då? :)

RSS 2.0