Forever

#42 Dagens Låt


Finally back on track

Efter en dryg vecka så är det då äntligen dags för comeback i tennisen. Har varit sjukt trött & stressad den senaste tiden & plugget har även varit väldigt ansträngande så jag har inte hunnit med min käre favoritsyssla eller ja, rättare sagt mitt liv. Idag är det iallafall dags igen & jag ska ge 110% som vanligt fast idag har jag bestämt mig för att jag ska köra på en annan taktik, rättare sagt att försöka avgöra bollarna & köra så offensivt som möjligt samtidigt som jag gör få misstag. Detta gör jag för att testa om jag verkligen har vad som krävs, om mina slag verkligen håller. Jag tvivlar inte på att det gör det utan det är bara att köra på, jag har ju utvecklats något enormt sedan jag började träna tennis för några år sedan. Menmen, idag var det även fysikprov för min del, gick väl inte så värst bra som vanligt men fysik är verkligen inte min grej, så enkelt är det.. Hursomhelst så är det bara att bita ihop, det kommer bättre tider men det är klart att man blir deppig av grejer som inte går ens väg men till slut kommer man över det, förhoppningsvis. Men vi hörs ikväll eller imorgon, ha det bra tills dess!

Ny design?

Tjenare, har en fråga till er läsare.. Tycker ni att jag ska fixa en ny design eller ha kvar den som jag har nu? Alltså jag kommer inte fixa den själv utan med hjälp av en kompis eller någon annan men det är klart att det ska vara efter mina idéer m.m. också. Anledningen till att jag inte har bytt design på ett väldigt bra tag är att jag faktiskt tycker om den här designen som jag har nu. Den är stilren, headern är klockren & färgerna passar perfekt. Orange text på länkarna är mer än perfekt & sen har jag ju fixat klockan, musiklistan, bloglovin' & det själv så det är jag även mycket nöjd med. Dock är det enda som jag skulle vilja ändra på bilderna, någon sommarbild? Ny bild på mig? Kompisar? Jaja, jag ber om er åsikt hursomhelst, så vad tycker ni? Plugg härnäst, hörs imorgon. Blev ju inte så mycket med bloggpausen men jag skriver ändå inte lika mycket som förut då jag skrev/la ut runt tre inlägg per dag. Ha det bra tills vidare iallafall, ciao!


Wherever You Are

#41 Dagens Låt


Friends Forever

This one's for the two of you,
the ones who always knew..

I'm thinking of you every single day,
since the first time you said hey.

I'm always dreaming of your smile,
which I haven't seen for a while.

I need you more than ever,
and you said this would last forever.

I know you're not lying because that's not you,
but I just don't know what to do..

I can't wait til' the next time we'll meet,
cause I know my heart's going to beat.

More than ever, more than most,
Far away, from the coast.

Friends Forever, never forget,
because nothing can split us apart, no matter how hard it get..

You know I love you and I'll always do,
Let's just wait until it all come true'..
♥ E&S, Love you guys.. ♥

You're My Sun

#40 Dagens Låt

Hur svårt det än är så finns det ett ljus i slutet av tunneln..

Nothin' On You

#39 Dagens Låt


Bloggpaus?

Som ni nog redan har märkt så är det väldigt dålig uppdatering just nu. Har varit väldigt, väldigt stressad i skolan den senaste tiden & extremt trött har jag även varit så det finns liksom ingen lust att uppdatera för tillfället. Livet "rullar på" som vanligt, på onsdag fyller jag äntligen år men känner mig inget vidare precis, det är bara en vanlig dag i ett otroligt händelselöst liv (från min syn..).. Menmen, snart är det helg, något att se fram emot iallafall, men imorgon är det fysikprov som gäller, wish me good luck, måste plugga som bara den idag för jag kan det verkligen inte.. :/ Får se om det blir någon uppdatering inom en vecka, ni märker ju det isåfall, ha det bra tills vidare :) Peace & Love (L)

Blind Sight

#38 Dagens Låt


Disappear

Ännu en skolvecka har inletts, ännu mer prov & läxor har bestämts.. Ännu tröttare blir man på allting & man undrar vart den ljusa punkten finns? Jo, den punkten är du & jag ska kämpa för att komma dit, jag lovar.. Hursomhelst så står livet stilla just nu, känns inte som man blir något äldre men det blir man ju, speciellt när siffrorna ändras i sin ålder. Menmen, det är bara att försöka, så länge man försöker så kan man göra vad man vill, eller? Ännu en skada har dykt upp för min del, förra veckan var det ryggen, den här gången är det hälen. Om jag är överraskad? Nej, inte speciellt.. Kanske låter som jag är väldigt, väldigt negativ just nu & så är även fallet.. Lusten finns inte där liksom, den kommer & går men den senaste tiden har lusten inte funnits riktigt.. Fysikprov på fredag, matteprov nästa fredag, wish me good luck. Bara att plugga, plugga & plugga tills det sitter, som det nog aldrig kommer göra? Ta hand om er iallafall, är inte på något vidare skrivhumör just nu.. Ciao! (L)

Amunt VALENCIA!

2-0 till mitt underbara Valencia borta mot Osasuna redan efter 20 min efter mål av två David, skyttekungen Villa & trotjänaren Albelda, UNDERBART!! Nu är det duschen som väntar, lite mat & sedan återuppta matchen/fysikplugg, därefter är veckan slut & skolan börjar om igen.. AMUNT LOS CHÉ!!


Somewhere Over The Rainbow

#37 Dagens Låt

Jason Castro från American Idol, älskar hans personlighet & röst!

Last Day

Söndag idag igen dåja, är fortfarande lite förbannad & chockad över gårdagen men kommer nog över det till slut. Jävla störda idioter säger jag bara & idag säger dem förlåt, FÖRLÅT?! Som om det skulle räcka liksom? Nej, fega idioter är vad hela bunten är.. Hursomhelst pissar jag på dem (ursäkta mina ord).. Idag blir det till att plugga lite iallafall, spela innebandy & kolla på fotboll, ingen ovanlig söndag inte utan jag kör på som vanligt & imorgon är det ju ännu en skolvecka, tummen upp (ehh ned..)! Menmen, har iallafall en del saker att se fram emot, fyller ju år nästa onsdag (2dec), sedan tomtebandyn & sedan kanske, kanske Frankrike & då menar jag verkligen kanske. Vill bara fly iväg någonstans ibland, vill bara lämna allt här & börja om på nytt. Känner att jag förändras hela tiden & min hjärna är helt fucked up men ändå är det bara att kämpa på för man kan inte fly från sina problem, så enkelt är det inte. Jaja, ni får ha en bra söndag iallafall så hörs vi :)


Fucking Shit

Aldrig mer Hp, nej aldrig mer.. Helt sjukt..

Unity Live

Tjenare, nu uppdaterar jag, äntligen haha. Idag har det inte hänt mycket, har bara slappat & tagit det lugnt men nu ska jag iväg & käka pizza med polarna innan vi drar vidare till Hillerstorp & Unity Live. Får se om det blir roligt, annars är det bara att dra haha. Menmen, fullt upp för kvällen iaf, vi hörs sen efter allt om jag orkar :) Ciao!

Edward's Lullaby

#36 Dagens "Låt"


Min tur att längta?

Japp, då är det nog min tur nu att längta efter "New Moon". Tror antagligen att det blir till att ladda ned den när den kommer ut på tankafett i någon form, den första var ju inte särskilt bra enligt mig men den här ska vara mycket, mycket bättre. Funderar även på att låna hem den 3:e boken snart. När jag väl läser en bra bok så går det fort, riktigt fort ;) Menmen, jag har inte bråttom, jag har all tid i världen på mig.


Helg, äntligen!

Fyfan va trött & seg jag känner mig just nu, äntligen är de flesta arbeten & prov klara men det är ändå en del kvar men det är ett tag tills dess. Just nu vill jag bara vila ut lite, känner mig helt sliten & det är ju klart att man blir deprimerad av det.. Därför behöver jag som sagt vila, men jag hör av mig ikväll såklart. Inget speciellt händer i helgen utan jag kommer ta det ganska lugnt. Men vi hörs som sagt, ha det!

My L.o.v.e

#35 Dagens Låt


Volleybollmästare!

Tjenare, kungen här!
Just nu är jag ganska trött efter att ha tagit hem volleybollmästerskapet i skolan, känns helt underbart haha ;) Men vårt team (Kvävedivanadin = NV2) spelade ju riktigt bra så vi vann som sagt iår igen, iår satsar vi på trippeln i form av volleybollen, innebandyn & fotbollen :D Menmen, sitter här i skolan nu, igen, jag vet men jag måste faktiskt plugga. Har engelska-arbetet som ska in om några timmar (innan 00.00 idag) & sedan har jag ju också franskaprov imorgon så det måste jag också plugga på så ingen tennis idag alltså, har ju redan fått min träning för idag ;) Men vi hörs senare/imorgon, beror på om jag har tid över för att skriva, vi får se. Ha det bra iaf! :)
P.S. Inte vårt lag på bilden ;)

I Hate Love

#34 Dagens Låt

I Hate Love

I hate the mornings 
Cause I know what they bring 
You get up and take a shower in no time, your leaving 
And it sounds so selfish 
But i can’t help but think 
That if you knew how much i needed you 
You’d stay cause 

I hate goodbyes 
I hate these tears in my eyes 
I hate myself for the way i feel about you everytime 
I’ve had enough 
I’m sick of wishing he was around me every day, every night 
its way too much 
I hate love yeahhyeahhh 
I hate love yeahh woooo 

I hate your phone calls 
In the middle of the day 
Cause all you do is remind that my baby is so far away 
It drives me crazy 
Cause i need you with me 
I know its time for you to understand when i say that 

I hate goodbyes 
I hate these tears in my eyes 
I hate myself for the way i feel about you everytime 
I’ve had enough 
I’m sick of wishing he was around me every day, every night 
its way too much 
I hate love yeahhyeahhh 

I don’t want to feel this alone 
Everytime you walked out that door (I can’t help it) 
I start missing you (I can’t help it no) 
Wish I didn’t need you this much (I can’t help it) 
But i love how it feels when we touch 

I hate goodbyes 
I hate these tears in my eyes 
I hate myself for the way i feel about you everytime 
I’ve had enough 
I’m sick of wishing he was around me every day, every night 
its way too much 

I hate goodbyes 
I hate these tears in my eyes 
I hate myself for the way i feel about you everytime 
I’ve had enough 
I’m sick of wishing he was around me every day, every night 
its way too much 
I hate love 
I hate love 
I hate love

I miss you that much'..

Äntligen har jag slutat skolan för idag, har verkligen varit en sjukt seg dag för mig idag. Kunde inte sova inatt, ovanligt va? Den här gången var problemet att det kliade i håret som fan & jag låg där i sängen & vred & vände mig ett antal gånger. Kände redan på morgonen att jag inte skulle vara på hugget i skolan menmen, det gäller att kämpa för att komma någonstans. På fysiken, näst sista lektionen så kände jag att jag fick hur ont som helst i huvudet, tog två huvudvärkstabletter som jag fick av Aron (min knarklangare, haha..) men det hjälpte inte så jättemycket, istället mådde jag illa & det kändes som om jag skulle svimma eller åtminstone spy så jag kände att jag var tvungen att sticka hem. Men efter en kaffe (choklad) så tvingade jag mig själv att orka med en lektion till. Spanskan gick väl ganska bra, fick en del gjort trots min otroliga seghet. Nu sitter jag här, fortfarande kvar i skolan & skriver lite på engelska-arbetet som ska in imorgon. Lyssnar även på musik, musik som Kevin rekommenderade mig att ladda ned igår. Min musikstil, helt klart. Menmen, ikväll blir det till att plugga en del inför franskaprovet på fredag & även skriva lite på engelska-arbetet igen. Känns som om jag är så sjukt trött nuförtiden, lusten börjar också försvinna igen. Börjat bli stressad som bara den på grund av skolan men nu har det lugnat ned sig lite men huvudvärken har inte blivit bättre, kanske värre? Kanske har jag svininfluensan? Kanske, men jag bryr mig inte. Kan man ta sig igenom en svår sak så kan man ta igenom sig fler. Jag tänker ändå inte ta vaccinet för svininfluensan, det har jag redan bestämt mig för. Menmen, nu orkar jag inte skriva mer, dags att jobba vidare..

Love

Paranormal Activity

Innan så såg jag klart på filmen "Paranormal Activity" i skolan tillsammans med Kevin & måste ju självklart skriva vad jag tycker om den & om den rekommenderas enligt mig.

Filmen baseras alltså på något som verkligen har hänt & temat i filmen är det onaturliga, i detta faller spöken. Paret i filmen spelar in sin vardag & vad som händer på nätterna & jag ryser bara jag tänker på det. Ju längre tiden går desto mer skrämmande saker händer.. Till att börja med måste jag säga att ni som inte tror på spöken & säger att de inte finns, då är den här filmen absolut inget för er. Enligt er är detta säkert en "B-film" som inte alls är läskig med kassa skådespelare men det tycker jag absolut inte. Jag tycker filmen är läskig som bara den & bara jag tänker tanken på att filmen baseras på en verklig händelse så ryser jag som sagt. Kunde t.o.m. inte sova igår natt för att jag led av paranoia om att det var spöken i mitt rum (som det mycket möjligt även kan finnas..), men ändå älskar jag allt som har med spöken att göra! Ja visst, jag ryser, jag blir rädd men ändå vill jag veta mer om detta fantastiska fenomen om det nu ens finns. Dock tror jag att jag kommer kunna sova inatt då jag fick reda i slutet av filmen att det var skådespelare som spelade in filmen, vilket jag inte trodde under filmen så därför blev det mindre läskigt efteråt men ändå.. Vill du bli riktigt skrämd så innehåller den här filmen en hel del skrämmande scener som kan följa efter dig i dagar.. Rekommenderas starkt till spökälskare!
Nu blev ni allt sugna va? ;)

Heartbreakers

#33 Dagens Låt


Focuse

Tjenare, läget idag är ganska tröttsamt haha. Tennisträningen igår gick över förväntan, kändes inte alls i ryggen i början av träningen men sedan släppte det & jag spelade faktiskt ganska bra. Idag är jag stel i ryggen & har gympalektion sista lektionen. Är dessutom extremt trött, kunde inte sova igår efter att ha sett halva filmen av Paranormal Activitity, ja tror man på spöken så blir det läskigt. Finns ingen chans att jag ska till tennisträningen idag med A-laget, måste verkligen vila ryggen nu inför volleybollturneringen & inte falla förr trycket att vilja spela tennis. Menmen, är väldigt trött idag som sagt så orkar inte skriva mer just nu, börjar samhällslektionen snart också. Hörs ;)

Better Off Alone

#32 Dagens Låt


Dagens Låt enligt Kevin ;)

Tennis

Tennis strax, har lite bråttom. Bussen går om 12min så det blir till att cykla fort som f*n som vanligt ;) Kör på tennisträning idag trots att jag inte skulle göra det p.g.a. ryggen, menmen, dum som jag är så spelar jag ändå, jag älskar ju tennis? SÅ jag skippar antagligen idrotten imorgon (kanske..) & sedan är det ju friluftsdag (volleybollturnering) så det är fullt upp ändå ju. Jaja, vi hörs senare!

Någon som säljer Cuongägg?

tja! grewger swensson här som skriver! jag vill säga att den där Cuong är ett riktigt näbbdjur. han är liksom som ett däggdjur som lägger ägg. detta är inte tänkt att vara roligt utan det är bara ren fakta som jag har lyckats ta reda på genom många plågsamma och omänskliga laboratorieförsök som innehållit både nitroglycerin och motorsågar.
om ni hittar 20 cuongägg så kan ni lämna in dem till mot en själig betalning. jag är samlare och betalar för ett 20-pack i fint skick lite över 500 kr. adressen ni ska leta efter om ni ska komma med äggen till min dörr är evildoctor 3 i massacrevillage annars kan ni skicka de med posten till 1337 massacrevillage, skriv till dudeofdestruction och markera brevet med illegal smugglingsvara till ondskefulla experiment.
ha en bra dag och lycka till med veckans "Cuong jakt".

End of Week

Fan att helgen snart är slut & skolveckan börjar om på nytt.. Var & spelade innebandy nyss & nu känner jag verkligen att jag behöver lite mat & sömn för att ladda upp krafterna. Duschen kommer först, sen blir det mat/plugg & till slut sömn. Imorgon är det bara tre lektioner i skolan så det ska inte vara några problem, därefter skippar jag tennisen & stannar kvar i skolan för att plugga till de kommande proven m.m. Har ju fortfarande lite känsel i ryggen & det är volleybollturnering i skolan på torsdag & där är det full hälsa som gäller & inga skador för vi ska ju ta hem det iår igen (dock är jag ett nyförvärv för iår..)! Hursomhelst så är det fullt upp den kommande veckan, igen. Men efter den här veckan så har vi inte så jättemycket i skolan & då kanske jag äntligen får pusta ut & vila upp mig? Hoppas det iallafall :) Men vi hörs, ha det bra tills vidare!


Innebandy

Trodde jag skulle sitta hemma hela dagen idag & plugga men blir visst innebandy snart också. En kompis ville att jag skulle hänga med & jag känner att jag inte alls har lika ont i ryggen längre. Har även tänkt skippa någon tennisträning nästa vecka & stanna hemma & plugga istället inför alla prov & läxor så då blir det till att träna lite innebandy ikväll istället. Engelska/Franskaplugg är det som gäller ikväll (+ nu) också ;)

P.s. Någon som vill att jag ska prenumerera på din blogg så kan vi lägga till varandra? :)

Plugg

Japp, måste plugga nu resten av kvällen typ, så kommer inte skriva så värst mycket, kanske kastar in ett inlägg innan jag lägger mig ikväll? Önska mig lycka till, ha det bra ni med. :)

Lose Yourself

#31 Dagens Låt


Förvirrad

Vet inte längre vad jag ska tro. Tack för att du fick mig att vakna upp ur min dröm, jag behövde det verkligen. Jag har länge känt mig tom & har bara velat falla & glömma allting men nu är det slut på det. Jag ska hitta tillbaks till mig själv, den här gången på riktigt. Ingenting blir verklighet utan att man tror på det själv & tro är precis vad jag behöver fundera på just nu, vilken väg jag vill gå..

Do You Believe?

Do You Believe?


Look into your heart and tell me what you see.
Am I still on your mind; are you thinking of me?
Do you wake in the night and let out a sigh?
Do you whisper my name and wonder why;
I can't be there with you tonight?
With you in my arms, holding you tight?

Do you believe in the miracle of Love
Do you believe in you
Do you believe in Love
Do you believe it could happen to you

Take me in your arms, don't ever leave
With you in my arms, I'll make you believe!
I believe in Love, always and forever.
I believe in us, you and I together.
I can't believe Love is pain,
You have everything to lose and nothing to gain.
Tell me you believe and look into my eyes...
Do you believe... I'm not like the other guys?

Hold on tight, for I've given you my heart;
Heart and soul from the very start.
For your Love, I'll wait forever
With all my heart, I believe we'll be together.
Tell me you believe Love is bliss,
That you can believe in the magic of our first kiss.
Answer me one question, now, before I leave...
Tell me, Do You Believe?

Konversation

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det i från? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling.
Tjejen: Älskling.

Läs nu den här konversationen baklänges haha ;)

Forgive & Forget'..

Ryggen känns bättre idag som tur är, inte jättemycket bättre men lite bättre iallafall. Idag blir det till att plugga en del, engelska & franska (prov nästa vecka), vill gärna få bra betyg också men hoppas inte stressen gör så att jag failar, skulle inte vara något lyft precis. Kanske blir till att hänga med Aron m.fl. till ett ungdomsmöte ikväll men ska se hur jag känner mig i ryggen sen & om jag orkar såklart. Måste som sagt plugga också & den här gången kan jag nog inte skippa det. Annars är allt lugnt, lyssnar på musik nästan hela tiden. Spotify & Msn (Msn Live) fungerar inte så kör på en Ryan Cabrera - spellista på VLC istället & msn blir det på msn2go.com. Fyfan vad jag älskar Ryan Cabrera's röst, seriöst! Den är såå bra & alla de låtar jag har på spellistan (22st) är alla riktigt bra & gör mig glad. Glöm nu inte att spana in hans musik, ni kommer inte ångra er, jag lovar. Vi hörs! :)

Take It All Away

#30 Dagens Låt

Spotify -----> Ryan Cabrera! <3

Sjukt ont!

Idag är det fredag den 13:e & man kan ju inte börja dagen bättre än att sträcka ryggen på morgonen? Det var iallafall vad jag gjorde idag, vaknade inte av någon ryggont men sen när jag började gå så kände jag att det började göra ont i ryggen & framåt dagen så kunde jag knappt böja på mig. I skolan hade vi även ett arbete där vi hade gjort en teaterpjäs om litteraturen. Där skulle jag alltså spela teater med en rygg som knappt kunde böja sig så jag sa till läraren att jag ville flytta fram det men jag ångrade mig sedan för jag ville ha det gjort. Teatern gick bra, körde mest på inlevelse & sedan sket jag i att jag hade ont i ryggen. Klasskamraterna sa att vår pjäs var bra så får väl lita på dem. Hursomhelst, jag sa ju till er att jag inte skulle skriva på några dagar men vad gör jag då här? Jo, jag har långtråkigt.. Har suttit framför datorn ett par timmar nu, kan knappast göra något mer p.g.a. ryggen så bestämde mig för att uppdatera lite, duktigt va? ;) Blir ett ganska kort inlägg nu men kanske kommer något mer, vem vet? Dagens Låt kommer även senare, det lovar jag er! Iallafall, ha det bra tills vidare! :)


Vaccinet? - Nej tack!

Som ni nog har märkt så råder det bloggtorka på min blogg för tillfället. Förlår, förlåt, förlåt men det är så sjukt stressigt i skolan just nu, tro mig. Tror att jag t.o.m. kan ha failat på ett prov idag, i kemi. Var ju så sjukt svårt.. Hursomhelst så kommer jag inte skriva så mkt den kommande tiden tills det har lugnat ned sig lite. Har läxor, inlämningar & prov som bara den så då kanske ni förstår varför jag inte har skrivit någonting.. Min fråga till er läsare idag är iallafall:

Ska ni (om ni inte redan har tagit) ta vaccinet mot svininfluensan?

- Jag dissar vaccinet totalt. Jag känner att det är onödigt att ta ett vaccin som man inte ens är 100% säker på. Har hört från folk som har skakningar när man har tagit vaccinet, ont i hela kroppen, knappt kan gå, röra på sig. Dessutom så är svininfluensan i de flesta fallen som en vanlig influensa & jag tar nog den chansen hellre än att lida av bieffekter av vaccinet. Jag förföljs redan av en konstant huvudvärk dag ut & dag in som jag nog aldrig kommer bli kvitt (har gått 1½ år strax med den..) så varför ska jag utsätta min kropp för ännu mer obehagliga saker som även kan skada mig? Nej, jag dissar vaccinet totalt som sagt. Jag hoppas verkligen att ni tänker till extremt noga om ni nu funderar på att ta det & jag hoppas verkligen att inget går fel om ni nu bestämmer er för att göra det. Det var allt för mig idag, vi hörs om några dagar, någon vecka kanske. Ha det bäst! :)

Sold out

Är i princip för trött för att orka skriva något just nu. De vanliga måndagarna består av skola, tre lektioner, sedan hem & käka & till sist tennisträning. Allt detta gäller även idag förutom att jag var & styrketränade lite efter skolan med några polare. Känner mig helt seg som sagt & undrar hur det ska gå på träningen men det krävs väl bara lite socker (Dextro) så är jag igång igen. Hoppas verkligen att spelet stämmer idag.. Ska verkligen gå in för det lite extra idag för att få igång formen igen. Menmen, inget nytt att rapportera om iallfall, tills vidare får ni ha det så bra :)

- Cuongphan -

Plugg + Sport!

Tjenare, idag blir det till att plugga medan jag kollar på tennis (15.00 - Roger Federer - Novak Djokovic - Basel Final), fotboll (17.00 - Djurgården - Assyriska - Kval till Allsvenskan) & sedan fotboll igen (19.00 - Valencia - Zaragoza - La Liga) så jag har fullt upp idag med att nörda mig framför kemin & sporten. Blir alltså ingen innebandy idag, Valencia lockar mer känner jag nu när jag har fått Tv4 Sport så jag slipper streama Valencias matcher varenda helg.. Vädret är inte heller säkert lockande, det regnar ju hela tiden. Snön skulle ju komma men vad hände med den? Den var här & vände, höll inte ens i sig i en dag.. Jaja, nu måste jag äta något snart innan jag dör.. Ha det bra!

Kom igen nu Djurgårn', kämpa tills domaren blåser av!!

Twilight


.. För den första Twilight-filmen..?

Håller som sagt på att läsa den andra boken just nu. Läste ut den första boken på bara några dagar & direkt efter så tittade jag filmen. Vill bara ge er alla ett råd som varken har sett eller läst Twilight. TITTA PÅ FILMEN FÖRST INNAN DU LÄSER BOKEN!! När jag väl satt & tittade på filmen så blev jag uttråkad. Filmen var en total besvikelse jämfört med boken eftersom man redan hade läst om allt som hände i filmen & i boken så händer det så mycket mer.. Jag visste precis vad som skulle hända i filmen & det blev bara tråkigt. Jag kände inte ens för att se klart den faktiskt men det gjorde jag ändå.. Men så brukar det ju vara med alla filmer som bygger på en bok, de brukar vara sämre. Trots detta så är jag i full gång med andra boken alltså, har precis börjat & läst kanske runt 40 sidor / 450 så jag har ju en hel del kvar. Alla pratar ju om "New Moon" som går på bio strax & det kommer väl ta ett tag tills jag ser den filmen. Det enda som är bra med dessa filmer som bygger på böcker är att man nu kan föreställa sig lite mer om hur personerna & allt ser ut & då blir fortsättningarna på böckerna mycket roligare. Hursomhelst så dissar jag filmen med anledningen att jag läste boken först & i jämförelse så var boken så sjukt mycket bättre. Titta som sagt på filmen först, men det är klart, en del orkar inte vänta på den andra, den tredje & den fjärde filmen! ;) Vi får även hoppas att "New Moon" är minst lika bra som boken, om nu boken är bra såklart.. Min syster sa att den andra boken var den bästa av dem alla & hon grät som bara den när hon läste den, så lättpåverkad är kanske inte jag men man kan aldrig vara för säker..

Ave Maria

#29 Dagens Låt


Saturday, I'm in love'..

Så otroligt skönt att äntligen få sova ut, har väl sovit runt 6-7h varje natt i veckan p.g.a. prov m.m. men nu äntligen så har jag fått sova ut på en lördag. Vaknade vid 12.20 & sedan dess har jag bara tittat på ishockey på tv. Sverige förlorar som vanligt såklart. Ikväll blir det mest till att titta på fotboll på Tv4 Sport som jag installerade i förrgår. Vi har ju fått nya kanaler här på gatan så jag är överlycklig över att ha fått Tv4 Sport, La Liga går ju på denna kanal varje helg & jag börjar att titta idag på tre matcher & imorgon är det antingen innebandy som gäller eller Valencia-Zaragoza, svårt val men det blir antagligen Valencia. Får helt enkelt se om mina planer ändras över dagen idag, annars blir det bara till att softa. Vad händer annars för er ikväll? :)

- I never thought I could fall in love this fast, or am I?

Lost time

Blev äntligen klar med franskan för ungefär två timmar sen, skickade in den till läraren men dock vet jag inte om den är så särskilt bra. Är ju ingen jättegrej egentligen så det spelar väl inte så stor roll. Annars så har jag suttit här med Jonas i köket, han har kollat på film, pluggat lite matte medan jag har hållit på med min franskan & spelat lite på datan.. (a). Snart är det läsning som gäller innan jag äntligen kan sova & känna att det är en lördag. Kommer väl antagligen vakna runt 13-14 som vanligt med vi får se. Godnatt på er iallafall! :)

One Less Lonely Girl

#28 Dagens Låt


Incredible

Tjaa, tänkte skriva lite nu när jag är på lite bättre humör (dock huvudvärk..). Mådde inte alls bra igår utan fick en liten depressions-kick, kommer lite då & då men det var längesen sist faktiskt. Började tänka på gamla minnen under buss(bil)resan till Jönköping & då blev jag ganska deppig över att jag saknar så otroligt många människor & jag saknar alla dessa minnen. Deppigheten höll i sin hela dagen igår & jag var inte på något vidare humör. Det blev inte bättre av att jag var tvungen att plugga på matte. Men matteprovet idag gick faktiskt lysande, fick alla rätt, väldigt längesen jag fick det & hur kan jag vara deppig nu liksom? Gjorde även ett facebook-test (Your daily luck) & fick 93%, kanske en bidragande effekt till att jag satte alla poäng? Kollade även på mitt horoskop för dagen på ditthoroskop.nu & där stod det:

Tur: Du kommer att ha större nytta av din tur än vad du trodde vid dagens början. Det är små händelser med stora följder som kan ta en positiv vändning.

Hälsa: Det är så här års som ditt humör börjar ljusna. Du granskar din framtid och tycks trivas med det mesta.

Ekonomi: En möjlighet som innebär en stor ekonomisk förbättring kan uppenbara sig idag. Det är dock viktigt att du håller dig kall.

Arbete: Många vill se dig som en slags samordnare, även om du är ovan så går det bra. Lita på din egen förmåga.

Kärlek: Kvällen går i kärlekens färg och det förtjänar du då dagen i övrigt kan bli stormig. Försök att njuta av tillfället och undvik att tänka på morgondagen.

Relationer: Kanske har du ägnat dig för mycket åt dina vänner på sistone. Försök att också avsätta tid för att umgås med familjen.

Det mesta stämmer ju faktiskt & det förvånar mig inte alls. 93% på ett tur-test & sedan står det i mitt horoskop att jag kommer ha mer tur idag är jag kunde tro på morgonen. Kanske är det här vändningen på allt? Kanske.. Dagen för min del avslutas iallafall med att skriva ett franska-arbete som ska in idag, lyssna på musik, titta på tv & läsa (När jag hör din röst a.k.a. New Moon).. Hoppas att turen håller i sig, det kan jag behöva.

Belief

Ja, Cuong är sjukt less på plugget just nu.. Prov, prov & prov är det enda som snurrar i hans hjärna om man inte räknar med alla läxor också. Imorgon får han sitta uppe på en fredagskväll & skriva ett franska-arbete som ska in, kul va? EN FREDAGSKVÄLL! Nej.. I'm sick of this shit! Trots hans sjukt trötta humör så levererar han ändå Dagens Låt, har man lovat så har man lovat.. Njoy'.

#27 Dagens Låt

Perfekt låt att dämpa sina känslor.. Älskar denna låt..

När jag hör din röst

Tjaa, sitter här vid datorn på biblioteket lite. Läste ju ut den första Twilight-boken "Om jag kunde drömm" igår så var bara tvungen att låna den idag & som tur var så fanns det en kvar. Jag läser inte ofta, men när jag väl läser så är det endast för att boken är bra & jag vet, till och med killar kan fastna för Twilight, det är helt otroligt.. Man har ju hört att Twilight är en "tjejserie" annars menmen, jag känner mig inte mycket mer tjejaktig haha, bara boken är bra så är jag nöjd. Hursomhelst, nu har jag ännu en bok som jag ska läsa som tur är, då håller jag mig sysslosatt åtminstone. Hade två lektioner i skolan idag, franska & kemi & sedan var det dags att ta en av GKC:s två minibussar till Jönköping för att gå på några föreläsningar om astronomi. Var väl inte så jätteintressant men skönt att slippa skolan iallafall. På den andra & sista föreläsningen så tittade vi på en film, eller ett klipp där en lärare pratade samtidigt. Vi hade även på oss 3D-glasögon men jag förstår inte varför, till vilken nytta? Det var nästan ingen skillnad förutom att färgerna ändrades + att jag fick mer huvudvärk så jag slängde av mig dem nästan på direkten. Kanske om vi hade suttit lite längre fram så kanske jag hade märkt skillnaden, vi satt ju för övrigt längst back i föreläsningssalen bland ungefär 600 andra elever, nästan alla NV2:or. Efter föreläsningen åkte vi hem igen & jag lämnade min väska hemma innan jag cyklade iväg hit, till biblioteket. Är ganska hungrig just nu & huvudvärken vägrar dämpa sig. Så jobbigt & så irriterande är det.. Vill bara skrika: Vad är det för fel på mig??! Men det gör jag inte, jag bryr mig inte istället. Jag orkar inte fixa det längre, det får bli som det blir, det kan inte bli värre iallafall, eller? Nej, nu ska jag snart hem & äta, vi hörs kanske senare till kvällen om jag hinner, har en hel del matteplugg att gå igenom till provet imorgon. Derivata, usch.


You Are Not Alone

#26 Dagens Låt

Rest In Peace Michael, we will always remember you.. ♥

Catch me if u can'

Tjenaree!

En riktigt seg dag har det faktiskt varit idag.. Trots sovmorgon kände jag mig utsliten redan när jag vaknade. Ville ligga i sängen & sova för alltid men jag insåg kanske snart att det inte skulle gå, så istället snoozade jag i 10-15 minuter innan jag reste mig upp till slut. Kände på en gång att jag hade träningsvärk efter idrotten igår (kickboxning) & tennisträningen. Hela ryggen känns helt seg just nu & även armarna. Menmen, på något vis så klarade jag av skolan & belönades med fika utav läraren på sista lektionen (spanska..). När jag kom hem hade jag inte lust att göra någonting förutom att längta efter att läsa ut Twilight-boken där jag har runt 50 sidor kvar men den läser jag ut strax. Laddade istället ned filmen som jag tänker se under helgen. Laddade även ned Public Enemies av bara farten men den ska ju vara bra så varför inte liksom? Jaja, ni kanske märker att jag inte är på något vidare blogg-humör idag & det beror på min extrema seghet som jag känner i kroppen. Längtar redan efter att sova men måste även plugga matte innan dess också. Men vi hörs när jag piggnat till, ha det bra!

Part Of The List

#25 Dagens Låt

♥ Ne-Yo's original ♥

'
Marie Digby's underbara cover (Spana gärna in alla hennes covers på Youtube, hon är riktigt bra!).

Stop blaming me for your mistakes

Känner mig helt slut nu ju! Är knappt så jag orkar skriva men självklart så ska jag inte göra er besvikna utan hålla mitt löfte att uppdatera lite oftare & några gånger per dag :) Skola idag, gick väldigt, väldigt fort. Spanska provet då, ni kanske undrar hur det gick på det? Trots att jag sov ganska sent igår igen & att jag var trött idag så gick det ändå ganska bra. Stressigt var det eftersom det var så sjukt många uppgifter fast det är ju inte ovanligt eftersom det är Paula vi pratar om.. Hursomhelst, det gick bra iallafall, frågan är bara om det räcker som jag skrev innan men men vi får se helt enkelt, sämre än VG kan det ju inte bli iallfall, men jag satar på MVG såklart.. :D Sista lektionen i skolan idag hade vi idrott vilket var jobbigt, faktiskt. Kickboxning är kul men det är inte kul att känna träningsvärken efter, speciellt inte när man även har träning senare på kvällen men även tennispasset ikväll gick ganska hyfsat som tur är, dock så känner jag mig lite stel i ryggen just nu men det gjorde jag ju innan träningen med. Nu är det mat som gäller, kanske titta på någon serie samtidigt på datorn? Heroes? DH? Smallville? Ja, utbudet är stort för ett seriefreak som tur är!

Ni kanske har märkt att jag är ett stort fan av sådana här bilder? :)

Porque te quiero'

Hade spanska prov ganska nyligen & det var inte så jättesvårt måste jag säga men det var ett stort prov så det blev ganska stressat. Hann inte med en grej så fick i princip gissa på varenda mening i den uppgiften där man skulle sätta in ord, läste knappt meningarna menmen, känns ganska bra ändå, frågan är bara om det räcker för ett MVG, vi får se.. Sitter här nu på samhällskunskapen & skriver ned anteckningar på datorn vilket är jättekul & jättespännande haha. Politik, vilket tråkigt ämne. Snart är det lunch iallafall på en timma, sedan är det bara matte, engelska & idrott (kickboxning) kvar, en ganska slapp dag alltså trots en hel del lektioner. På matten så ska vi ju bara plugga inför fredagens prov om derivata så då blir det ju bara att läsa på lite & göra lite uppgifter utan att stressa & på engelskan ska vi antagligen göra något slappt som vanligt, eller så blir det grammatik vilket inte är så jättefarligt enligt mig. Tennis ikväll igen, kanske dags att vässa formen? ;)


Don't matter how much you run, you can't escape my love'..

Tjoohoo, jag är faktiskt på ett ganska ovanligt, bra humör just nu trots att jag är sjuukt trött. La mig runt 00.30 igår & kunde inte sova förrän vid ungefär 03.00 eller något sådant, hatar verkligen när det händer! Steg upp flera gånger på natten, först var jag bara allmänt pigg & sedan började det klia som fan i håret, mjäll kanske? Till slut tröttnade jag.. Jag satte mig upp, tände lampan & tog upp Twilight-boken & läste ett kapitel, därefter la jag mig ner & lyckades somna en halvtimma efter, sömnproblem eller vad? Men det beror nog mest på att vi precis har haft lov. Hursomhelst, snart ska jag alltså äntligen få sova igen, tur att jag hade sovmorgon idag annars hade jag varit helt död. Har prov imorgon också första lektionen i spanska (som jag pluggar just nu & känner att jag kan det ganska bra.. MVG-bra? Njaa..), får väl se hur det går iallafall. Ska plugga lite till & sedan läsa Twilight igen innan jag somnar, har verkligen fastnat för den här boken, seriöst! Har läst runt 250 sidor på tre dagar, något jag vanligtvis inte brukar göra om det inte är en väldigt bra bok som i det här fallet. Alla säger att det är "tjejböcker" men det är det inte bara, killar förstår även böckerna & vill man, så kan man förstå. Är glad att det finns fyra böcker också & sedan även filmer, för inte saken sämre precis.. En timmes spanskaplugg som väntar nudå, härligt. Glömde säga att jag spelade tennis idag för första gången på en vecka, gick verkligen inte bra men vad kan man vänta sig, har tid på mig att komma igång. Vi hörs antagligen imorgon för i nuläget så har jag ganska bra uppdatering i blogget vilket jag är jäkligt stolt över ;) Byebye!

Ryan Cabrera vars musik spelas konstant just nu på min Spotify, diggar hans låtar hårt! Lyssna & du kommer att fastna direkt.. Dagens råd, jag lovar! :D

Never Knew I Needed

#24 Dagens Låt


End of vacation

Nu är då höstlovet slut & det har faktiskt gått ganska snabbt. Har varit så otroligt skönt att slippa Gnosjö för några dagar & bara ha kul med vännerna i Norrköping & testa på lite nya grejer. Ännu ett minne för livet. Nu är det skola som väntar, jättekul men det är något som hör till livet helt enkelt. Plugg har det blivit massor av idag, matte & spanska, suck. Sedan läste jag ett antal sidor i "Om jag kunde drömma" nyss, ett bra avslut på dagen alltså. Dagen blev inte sämre av att Färjestad, Valencia & Djurgården vann över Brynäs, Málaga respektive Kalmar. Skönt att Djurgården fixade kvalplatsen, nu håller jag verkligen tummarna på att dem klarar kontraktet! Skola är det som väntar som sagt i  cirka två månader innan jullovet äntligen är här men det finns ju såklart andra saker att också se fram emot före det, som min födelsedag (2 December) till exempel? Nej, det finns som sagt en hel del grejer att se fram emot, inte minst Frankrike.. Nu är det sängen som väntar, sen skola imorgon. Hoppas allt är bra med er, vi hörs! :)

Tack för en underbar vecka grabbar, längtar tills nästa gång! ♥

It's You

#23 Dagens Låt

♥ Ryan Cabrera - It's You ♥

Bara plugg..

.. Är precis vad min dag har bestått av. Pluggade matte innan i cirka 2h, därefter har jag softat lite. Strax är det spanska-plugg som gäller & jag funderar på att dra till fabriken vid 19.00 & få igång konditionen nu lite efter att jag har varit i Norrköping & inte tränat alls förutom promenering typ varenda dag. Málaga - Valencia vid 19.00 också så det kanske är ett tecken på att jag bör stanna hemma ikväll? ;) Nej, vi får se hur det blir, tennis blir det iallafall igen i veckan :D


F*cking unbelievable


Daily Horoscope

Cuong viewed today's daily horoscope for Sagittarius in Daily Horoscope.

If you had plans to travel, today there could be delays, Sagittarius. This planetary configuration could throw something fun in your path that causes you to wait a bit, but if you are a student, this could be disastrous. The reason is that having fun may take priority over something important you should be doing, and cause problems for you. It's possible that you could be embroiled in an argument before the day is over, and even though this is normal for people in some professions, such as law, this may have a bit of emotional impact.

Ja, det låter ju inte så jättebra. Frankrike-resan kanske blir försenad eller kanske inte ens blir av & om den blir det så kan den göra så att mycket annat blir helt katastrofalt enligt horoskopet men inte ger jag upp för det. I'm going to France anyway ;)

RSS 2.0