It's Not Easy (Superman)

Älskar den här låten :)

Roger Federer

Vet att jag inte skriver så ofta längre men det är bara för att det är sista rushen i skolan nu. Snart är det äntligen sommarlov, så skönt! :)

Tänkte passa på att skriva lite nu iallfall, men hela inlägget kommer handla om tennis, eller ja mest om min idol Roger Federer. Roland Garros (Grand Slam - Frankrike) är ju igång nu & jag tittar på tennis 24/7, älskar verkligen när dem visar dessa stora turneringar på Eurosport, är så härligt. Hela mitt hjärta håller verkligen på Federer & det skulle göra en sån enorm skillnad om han vann. Alla ni som kan eran tennis vet hur mycket det skulle betyda för honom & för mig med.

Var inne lite på facebook & letade, då hittade jag ett videoklipp på Federer, så jag tänkte att jag skulle gå in på Youtube lite igen & titta på The Champ & vilka klipp jag hittade.. Har sett en hel del förrut men nu hittade jag några nya & jag tänkte lägga upp dem här, jag ryser i hela kroppen när jag tittar på dem. En idol är en idol & Federer har gjort allt för mig, utan honom skulle jag inte ha tennisen. Titta på klippen här nere & ni kanske förstår lite varför.

Nu är det även helg så hoppas ni har det bra, själv blir det tennis, tennis, tennis & plugga på fysik samt spanska som jag har prov i!

Ha det bra! :)

- Cuongphan -

Roger Federer, The Champ'. Always and Forever Fed <3


He's only a man, not Superman'. <3

Gratiskodis.se

Tänkte göra lite reklam för en sida som jag gått med, tjänar lite extra poäng, haha :)

Gratiskodis.se heter sidan så det är bara till att bli medlem & börja samla poäng ;)


Will you ever?

Will you ever?

I don't think you will
ever fully understand
how you've touched my life
and made me who I am.

I don't think you could ever know
just how truly special you are
that even on the darkest nights
you are my brightest star.

I don't think you will ever fully comprehend
how you've made my dreams come true
or how you've opened my heart
to love and the wonders it can do.

You've allowed me to experience
something very hard to find
unconditional love that exists
in my body, soul, and mind.

I don't think you could ever feel
all the love I have to give
and I'm sure you'll never realize
you've been my will to live.

You are an amazing person
and without you I don't know where I'd be.
Having you in my life
completes and fulfills every part of me.

- Cuongphan -


Helg!

Jadå, då är det redan helg nu efter endast tre dagar i skolan den här veckan. Är ju Kristihimmelfärdsdag eller vad det heter nu så det blir en lite längre helg, skönt! Annars har veckan varit relativt lugn. Har endast haft matteprov i måndags & igår & idag var det väldigt soft i skolan. Hade dock Cooper-test på morgonen men det gick bra som tur är, men nu är jag helt slut i kroppen & hjärnan, haha.

Undra vad man ska hitta på under helgen, har ingen aning faktiskt.. Får väl se vad som händer men lite plugg blir det också, tråkigt men ja, en del saker måste göras..

Tittade på de sista avsnitten av Prison Break innan & nu är det slut.. :'( R.I.P. Michael Scofield.. Älskar verkligen Prison Break & kommer alltid göra det. Finns ingen serie som är bättre utan Prison Break är klart den bästa serien någonsin. Nu är det iallfall "bara" Heroes & Desperate Housewives kvar & såklart Simpsons & sedan får jag väl leta reda på en ny serie. Kanske ska börja kolla på House eftersom alla säger att det är så bra men jag får se, i nuläget orkar jag inte en till serie trots att jag är ett seriefreak som ni antagligen redan märkt, hahaha.

Ha en riktigt skön helg allt folk, vi hörs! :)

- Cuongphan -



Perfection in my Eyes

Perfection in my Eyes

All I ever wanted was to be part of your heart,
And for us to be together, to never be apart.

No one else in the world can even compare,
You're perfect and so is this love that we share.

We have so much more than I ever thought we would,
I love you more than I ever thought I could.

I promise to give you all I have to give,
I'll do anything for you as long as I live.

In your eyes I see our present, our future and past,
By the way you look at me I know we will last.

I hope that one day you'll come to realize,
How perfect you are when seen through my eyes.

- Cuongphan -


Vinst i debuten!

Spelade ju seriematch igår, min första match på seniornivå så det var kul att debutera :) Jag spelade med väldigt mycket variation i spelet & då menar jag inte att jag spelade bra, utan att jag spelade dåligt ibland & bra ibland, men det löste sig som tur var.

Dubbel var det ju som sagt så jag spelade med en av mina tränare & vi mötte Hyltebruk. Vi vann första set med 6-4 men sedan började vi spela sämre i andra. Det blev inte bättre av att mitt racks strängar hade spruckit vid ställning 3-0 i första set så jag fick spela med fyra olika racketar, lite jobbigt ja. Hursomhelst så vann vi även det andra setet med siffrorna 7-5 trots att vi legat under med 5-1 eller 5-2, kommer inte ihåg riktigt men vi spelade upp oss på slutet igen som tur var. 6-4 7-5 är jag ändå ganska nöjd med. De tyckte att jag spelade bra men det tyckte jag verkligen inte. Hade så mycket mer att ge men jag kan inte förvänta mig så otroligt mycket eftersom jag spelat tennis 5ggr i veckan förra veckan så lite trött & seg var man. Skönt med seger iallafall & när jag kom hem fick jag reda på att Federer även han vunnit i två raka mot Nadal med 6-4 6-4, så kul!

Men dock fick jag avsluta veckan lite trist.. Valencia förlorade med 1-0 mot Atlético i den så otroligt viktiga matchen.. Nu måste Atlético tappa poäng i de sista två matcherna samtidigt som Valencia måste vinna båda för att ta den sista Champions League-platsen. Tufft är det men det är även spännande..

Jajaja, nu ska jag plugga lite matte. Hade matteprov idag & det gick väl som väntat, fick G iallafall men det var riktigt svårt & det tyckte de andra med. Nu ska jag plugga matte igen som sagt. Imorgon är det nationella som gäller, Del 2 nu (vi hade ju Del 1 i onsdags). Önska mig lycka till!

Lägger ut ett underbart klipp här nere, men gå in på den här länken annars för det klippet är ännu bättre, bara det att jag inte kan lägga in det på bloggen: Roger Federer top.10.

Ha det bra allt folk! :)

- Cuongphan -


Njut av the champ! <3

For You Are The One

For You Are The One

For you I would climb
The highest mountain peak
Swim the deepest ocean
Your love I do seek.
For you I would cross
The rivers most wide
Walk the hottest desert sand
To have you by my side.
For you are the one
Who makes me whole
You've captured my heart
And touched my soul.
For you are the one
That stepped out of my dreams
Gave me new hope
Showed me what love means.
For you alone
Are my reason to live
For the compassion you show
And the care that you give.
You came into my life
And made me complete
Each time I see you
My heart skips a beat.
For you define beauty
In both body and mind
Your soft, gentle face
More beauty I'll ne'er find.
For you are the one
God sent from above
The angel I needed
For whom I do love
.
- Cuongphan -

Love'.

Lördagstankar

Jadå, ännu en lördag kommen & det finns absolut ingenting att göra! Eller jag orkar åtminstone inte göra något. Måste plugga lite till det stora matteprovet vi har på måndag, fattar knappt något så ja, det behövs. Sen ska jag väl städa rummet, är damm överallt & det är lite jobbigt. Ska ladda upp inför seriematchen imorgon också med att se om jag hittar någon livestream på matchen mellan Roger Federer, the champ, & Juan Martin Del Potro. Semifinal i Madrid, vinnaren där möter Djokovic eller Nadal i final imorgon. Hoppas Federer spelar sin toptennis nu så att jag får lite inspiration som vanligt ifrån honom inför imorgon. Matchen börjar 20.00 ikväll & jag tror att jag kommer ha tillgång till matchen, eller jag hoppas verkligen det iallafall, men en dags uppladdning, härligt va?

Fotboll imorgon kväll också då Valencia gästar Atlético Madrid, en otroligt viktig match som antagligen avgör vem som kniper den sista Champions League platsen. Hela mitt hjärta kommer skrika: ¡VAMOS VALENCIA, CHÉ WA CAN! Skönt att avsluta veckan med en sån här match som betyder något enormt! :)

Just det, har glömt berätta hur det går i skolan ju.. Det går uppåt igen. I onsdags hade vi nationella i matte A, det gick väl bra antar jag förutom att jag gjorde ett klantigt misstag på första uppgiften. Hade uppsats i franska också samma dag & man skulle besvara ett brev på franska om hur det är i Sverige, blev någon sida. I torsdags hade jag nationella i engelska, muntliga & det gick riktigt bra! Jag försökte prata på så mycket som möjligt & jag fick Mvg- som jag aboslut är nöjd med. Jag var i grupp med Lina.mReinolf & Niclas, vår lärare, sa att vi var den bästa eller en av de bästa grupper han haft, väldigt nice att få höra det! Till sist avslutade jag skolveckan med att ha min svenska-redovisning & det gick väldigt, väldigt bra tycker jag & jag fick reda på att Niclas nog också tyckte det. Ska bli kul att få veta hur det gick & vilket betyg jag får på måndag :)

Annars är det väl inte så mycket annat som händer i mitt liv för tillfället. Skolan, tennisen & fotbollen är det som gäller, samt Lina såklart! :)

Ha en bra lördag med mycket lördagsgodis! Tyvärr så äter jag inte godis så det blir inget för mig, mitt nyårslöfte håller än.. ;)

- Cuongphan -

Tennis! :D <3

Internet tillbaks! :)

Äntligen är internet tillbaks efter några dagar utan.. Har inte kunnat skriva några inlägg eftersom jag bara haft tillgång till internet i skolan & då hinner man inte skriva.. Nu är det iallafall tillbaks så jag får väl köra igång igen ;)

Haft tennis hela veckan. I måndags spelade jag en del matcher där jag (vi) vann dubbelfinalen i KM, spelade riktigt bra där. Sedan fortsatte jag veckan med en härlig tisdagsträning. I onsdags blev det spelfritt men igår så var träningen igång igen med lite springande, men det var skönt. Idag var det "stegen", en massa småmatcher mot de bästa inom klubben & jag kom 2:a, ett gem bakom vinnaren, lite snöpligt eftersom jag hade vunnit om jag inte hade släppt ett extra gem i min sista match.

På söndag är det dags igen, men denna gång gäller det något större. Seriespelet utomhus drar igång nu & jag blev uttagen i seniorlaget så jag får debutera. Spelar dubbelmatch med en "gubbe", eller rättare sagt en av mina tränare. Ska bli riktigt kul eftersom jag har känt mig i form hela veckan så jag hoppas på en debutvinst, skulle vara så skönt.

Ikväll har jag myst lite med sötis, Lina. Kollat lite på film & haft allmänt trevligt ;)

Ha det bra allt folk, hörs! :)

- Cuongphan -

Lista

Internet fungerar inte hemma för tillfället så jag får skriva i skolan nu när jag har tid. Lägger upp en "liten" lista här som ni kan ha roligt med, haha. Lägg upp listan på eran blogg sen fast med egna svar såklart ;)

1. Hur gammal är du om fem år?
21
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Klassen? :P
3. Hur lång är du? Runt 175 skulle jag väl gissa på..
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Någon actionfilm på tv med Arnold Schwarzenegger
5. Vem ringde dig senast? Morsan
6. Vem ringde du senast? Lina
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Härligt härligt. Japp. Vi ses i skolan om en liten stund (Från Aron).
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Idag
11. Vilken ögonfärg har du? Brun
12. När vaknade du i dag? 7.20
13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen, får väl köra på ”All I Want For Christmas Is You”
14. Vilken är din favoritplats? Tennisbanan
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan kanske?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Frankrike/Spanien, ett bra jobb som jag trivs med, kanske gift?
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Ett av Linas fina uttalanden, hahaha xd
19. Hur stor är din säng? Stor?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 + min lilla kudde som jag gjorde i mars -98 ;)
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Gnosjö, suck..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor - Ute, Strumpor - Inne & Barfota - Stranden
26. Är du social? Självklart! (a)
27. Vilken är din favoritglass? Sandwich, mmm..
28. Vilken är din favoritefterrätt? Har ingen speciell.
29. Tycker du om kinamat? Älskar kinamat!
30. Tycker du om kaffe? Ja, men bara om det är mjölk & socker till!
31. Vad dricker du till frukost? Varierar. Ibland mjölk, ibland, vatten, ofta juice!
32. Sover du på någon särskild sida? Gillar att sova på högersidan!
33. Kan du spela poker? Ja, självklart!
34. Tycker du om att mysa/kela? Alltid
35. Är du en beroendemänniska? Haha, klockrent ja!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ajjemen, Marjam :)
37. Vill du ha barn? Ehh, inte nu men senare i livet.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, en del franska & spanska.
39. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, vem gör inte det?
40. Vad spenderar du helst pengar på? På att ha kul med vänner.
41. Äger du dyrbara smycken? Nó.
42. Vilket är ditt favoritprogram på tv? ”Vilka”. Desperate Housewives, Heroes, Prison Break & Simpsons!
43. Kan du rulla med tungan? Ja, men det kan inte Lina.. (a)
44. Vem är den roligaste människan du känner? Som alltid får mig att skratta? Aron kanske eller Lina.
45. Sover du med gosedjur? Nej, inte längre? :P
46. Vad har du för ringsignal? Broken Strings av James Morrison (Feat. Nelly Furtado)
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, någonstans..
48. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina Spanien-armband.
49. Flirtar du mycket? Nej..
50. Kan du byta olja på bilen? Kan inte så speciellt mycket om bilar.. än..
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Ja! (Not)
52. Vilken var den senaste boken du läste? The Shining (på engelska)
53. Läser du någon dagstidning? Ibland ja, Hänt Extra.
54. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej, orka slösa pengar på det.
55. Dansar du i bilen? Hur dansar man i en bil? xd haha
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P4, eller något sådant, lyssnar inte så ofta.
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En matteuppgift
58. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Roger Almbladh!
59. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Ett par dagar – en vecka tror jag väl (läger).

- Cuongphan -


Snart sommar! :)

Connie Talbot

Har inte så mycket att skriva om just nu, så lägger upp ett Youtube-klipp som jag hittade på http://ciiinddynhaaam.blogg.se/, trevlig tjej det! Ska duscha lite nu & sen blir det till att plugga hela dagen på diverse grejer, orka!

- Cuongphan -

Helt fantastisk är hon, sjöng den här när hon var 6år, way to go! :)

Valencia - Real Madrid 3-0!


Weeeeeeyy! Vinst med hela 3-0 mot Madrid & vilken dominans! Valencia totalt ägde hela matchen & det var riktigt kul att se dem spela såhär. Lite fakta om varför Valencia vann ikväll:

* Mycket bättre spel samt att de vågade mer!
* De gav 100%!
* Mål: 3-0!
* Skott på mål: 7-2!
* Bollinnehav: Ca. 61-39!

- En otrolig insats från Valencia. Nu kan man slappna av lite iallafall & sova gott när man vet att Valencia har vunnit en sån här otroligt viktigt match. Det gör det inte sämre att det är Real Madrid som man har knäckt! :)

Nu ska jag titta klart på Prison Break avsnitt 19 på säsong 4 som jag började titta på innan, sen ska man äntligen sova! Var med Lina lite innan & det var kul. Vi hade inte så speciellt mycket att göra så jag kom på en lek när vi var ute. Vi skulle komma på låtar & nynna på dem så att den andra kunde lista ut låten, ganska kul faktiskt, haha!

Ha det bra allt folk så hörs vi imorgon, Bonne nuit! :)

- Cuongphan -


Bild från Linas stuga som jag berättade lite smått om i ett inlägg.
Berättar lite mer detaljerat om de dagarna snart!


El Mini-Clásico!

Ska nog snart iväg till min älskling & hitta på något med henne, ska bara äta lite först. Finns inte så mycket att göra men jag har alltid kul tillsammans med henne & man kommer alltid på något att göra till slut.

Sen så avslutar jag kvällen med att titta på vad jag kallar för "El Mini-Clásico", Valencia CF - Real Madrid CF som startar kl.22.00 så jag hoppas att jag hittar någon bra live-stream för jag har tittat på nästan alla Valencias matcher denna säsong & jag såg även förra helgens stormatch mellan Barca - Valencia som slutade 2-2, kunde lika gärna slutat med bortavinst men så blev det inte den gången.. Alltså, möte mot Madrid idag, ett tufft möte & det behövs verkligen en vinst om vi ska behålla vår Champions League-plats. Jag hoppas verkligen att spelare som David Silva, David Villa & Juan Manuel Mata visar framfötterna idag, en vinst skulle vara så otroligt viktig! Med endast 4 omgångar kvar av La Liga 08/09 så ser tabellen ut som följande:

1. Barcelona 85p
2. Real Madrid 78p
3. Sevilla 60p
4. Valencia 56p
5. Atl. Madrid 55p
6. Villareal 55p
7. La Coruna 53p

- Barcelona & Real Madrid är redan klara för Champions League men det är plats 3 & 4 som de andra lagen slåss om, alltså kvalplatserna för Champions League. I och med Sevillas vinst mot Villareal förra helgen & Valencias förlust mot Espanyol så drog Sevilla ifrån lite i racet. Säsongen kan inte avslutas mer spännande än såhär.. Valencia spelar ikväll mot Real Madrid men i de kommande omgångarna så tar man även emot Atl. Madrid samt Villareal, tufft! Man avslutar sedan säsongen mot Atl. Bilbao, den matchen kan lika gärna bli den avgörande för Valencias del men jag är säker på att vi kan slå Real Madrid idag samt även Atl. Madrid & Villareal i de kommande matcherna!

Matchstart kl.22.00 ikväll alltså mellan Valencia - Real Madrid på Mestalla. Älskar verkligen dessa matcher, ¡AMUNT LOS CHÉ! (≈Heja Valencia!) :)

Hoppas ni har det bra & om ni inte har något att göra, så råder jag er verkligen att ta en titt på den här matchen, det handlar inte bara om poäng, det handlar om prestige & ära & det är därför det är så kul att titta på fotboll.

- Cuongphan -

Mestalla! <3

Sverige - Kanada 1-3

Sverige åkte alltså ut i VM igår mot Kanada med 3-1. Kanada var spelmässigt mycket, mycket bättre & man kan knappast klandra Jonas Gustavsson för de insläppta målen eftersom alla mål var defensiva misstag.Nu gäller det iallafall för Sverige att ta brons imorgon mot USA. Sverige lär vara tänt då de inte vill åka hem tomhänta men USA är ett skickligt lag, man vet aldrig vart man har dem.

Jag tror att Sverige vinner med ett eller två mål, antingen 2-1 eller 3-1. Sen tror jag att Kanada kommer vinna guldet eftersom de har ett starkare lag med spelare som Dany Heatley & Martin St. Louis i spetsen. Men ryssarna överraskar alltid & om storstjärnan Ilya Kovalchuk är på spelhumör då jävlans kan matchen tända till! :)

Kung Gustavsson! <3

Blogg-slaveri!

Har tröttnat på den gamla designen så jag bad Jonas om hjälp med designen som vanligt så han har fått slita halva kvällen med att fixa den. Han är inte helt klar men resultatet är än så länge väldigt bra, han skulle fixa klart den imorgon. :)

Själv så stör jag mig på att bloggdesignen aldrig ändras när jag går in på min blogg. Alltså när jag går in så är det den gamla designen jag ser, så för att kunna se hur den nya ser ut & alla nya inlägg så måste jag gå in på design inne på bloggen & trycka på förhandsgranska.. Det konstiga är att det bara är så för mig för alla andra kan se den nya designen & de inlägg som jag skriver.. Fattar inte vad problemet är & Jonas gör inte det heller. Jaja, hursomhelst så tackar jag honom för hjälpen! :)

Vad tycker ni om den nya designen då? :)

- Cuongphan -


Love

Har knappt orkat skriva som vanligt, men ibland måste man ta sig tid till att skriva något åtminstone :)

Har haft tre nationella prov den här veckan. I onsdags hade jag nationella i engelska (hörförståelse & läsförståelse) samt i franska (hörförståelse) & idag hade jag läsförståelsen i franska. Det gick väl sådär på alla. Kände varken att det gick bra eller dåligt, tar det som det kommer nu helt enkelt. Annars är det en jävlans massa plugg & grejer i skolan nu.. Massa redovisningar m.m. som lärarna skickat på oss, kul..

Saknar min broder Kristoffer också. Var väldigt deppig igår kväll & det kanske slank ut en del ord & meningar som jag ångrar men du vet att jag saknar dig så sjukt mycket. Vill att det ska vara som förut, då vi var så bra vänner & hade så kul tillsammans. Längtar efter att då träffa dig igen.

Haft en rätt slapp dag.. Började dagen med att gå ned till Bernts & fika med grabbarna (Reinolf, Aron & Calle). En skön start på dagen men sen var det dags för skola igen.. Inga särskilda grejer som vi gjorde idag förutom Franska-nationella.

Just det, är hockey ikväll med. Sverige mot Kanada, vilket möte! Fan att Finland åkte ut, blev så förbannad men nu håller man på Sverige för en gångs skull, gissa varför? Kung Gustavsson står ju i mål! "Monstret" kommer bli Sveriges bästa målvakt genom tiderna, tro mig. Färjestad lär för alltid komma ihåg dig Gurra, hoppas att du en dag återvänder & om den dagen kommer så kommer jag åka till Karlstad för att se dig stå i mål igen! :)

Vill även önska grattis till mina underbar vänner Jonas & Reinolf som båda fyllde 17år igår. Hoppas ni hade det riktigt bra & slappt! :) Även Julia. N fyllde år & henne måste man ju även gratulera! :)

Musiken i filmklippet här nere kommer från filmen "A Lot Like Love" & jag tycker att låten är sjukt bra.. Även filmen är så bra! Men texten stämmer verkligen...

Ha det bra allt folk! :)

- Cuongphan -


Aqualung - Brighter Than Sunshine <3

Kärlek

Du är allt jag någonsin önskat mig,
du är allt jag saknat.
Du har vänt på min värld, gjort mig glad & fått mig att vilja se framåt istället för att titta bakåt på det som varit hela tiden.
Det finns bara En som är som du, & du är min.

Då har man kommit till en av de punkterna i livet då man känner att precis allt funkar. Skolan, livet, kärleken. Just nu är jag så glad, mest glad över att ha vågat ta ett steg framåt, istället för två bakåt. Har aldrig känt som jag gör nu. Det finns flera underbara människor att tacka för det & ni vet vilka ni är. Kändes som om jag var en sekund från att försvinna från denna värld, att göra något man skulle ångra för alltid, istället kämpade jag & fick min belöning, dig.

Plugg, plugg, plugg är det som gäller nu. Har en jävlans massa saker i skolan att göra men det är bara att bita ihop. Har haft en riktigt rolig helg i Linas stuga tillsammans med Lina, Jonna, Hanna, Jonas & Andreas. Skönt att komma bort från allt om det så bara är en dag, eller en vecka. Det är skönt iallafall, speciellt när man är med såna underbara människor.

Jag lovar er alltid att jag ska börja blogga mer, men det känns som att tiden knappt räcker till längre, kanske är det så? Hinner nog inte blogga varenda dag iallafall men jag ska försöka när jag får en halvtimma eller mer över, som nu.

Låten "Stars" här nere som sjungs av Alejandro Fuentes är verkligen underbar, så sjuukt bra!

Hoppas att det är bra med alla! (:

- Cuongphan -


Love it :)

RSS 2.0