Som bortblåst'

Efter ännu en smärtsam förlust för någon timme sedan i tennis, så känner jag mig helt förvirrad. Spelet har inte alls fungerat, senorna på två rackets sprack idag, fick använda mig av mitt 3:e rack, livet känns väldigt stressigt just nu med en hel del saker att göra & fundera på. Stress är inte bra, det blir inte bättre av att man har konstant huvudvärk heller, det gör det bara ännu jävligare. Fuck allt känner jag bara ibland, fuck precis allt.. Men jag har haft den här känslan så otroligt många gånger så nu vet jag hur jag ska klara situationer som denna. Eller vet jag egentligen det?

Nu förstår ni kanske varför jag inte uppdaterar lika ofta som jag brukar göra, jag är bara trött & förvirrad. Jag har för många frågor i mitt huvud & för mycket men ändå så lite att tänka på.. Jag uppskattar att ni fortfarande läser bloggen iallafall, det gör livet lite bättre. Nu ska jag väl iväg & plugga resten av kvällen, stressa ihjäl mig på en lördagskväll, livet leker? Yeah, right..
- Cuongphan -


♥E&S♥

Kommentarer
Postat av: Emma-Lee

SV: Asså gud, tack så mycket! (: Det värmer verkligen att nån tycker så om just mina bilder, tack. ;p



Tack detsamma! ;D

2009-09-12 @ 18:25:18
URL: http://ebjork.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: åh okej, men så kan det vara ibland :/

2009-09-12 @ 20:41:55
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Emma-Lee

SV: Åh, tack så mycket. ;p Alltså jag kan skicka den till dig, men om du vill lägga ut den så behöver du bara skriva att det är min bild. Det är bara roligt när andra vill använda mina bilder också. ;p

2009-09-13 @ 00:55:11
URL: http://ebjork.blogg.se/
Postat av: Cindy'Nham

vad står <3E&S<3 för? :D

2009-09-13 @ 16:52:49
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0