Från då till nu

Har alltid trott att det inte fanns många kort på mig från när jag var liten men jag hade visst fel. Hittade en hel del när min syster var och hälsade på och tänkte bjuda på några av dem nu så att man kan se skillnaden på hur hur jag såg ut då fram tills nu. Tycker det är skitkul att titta på gamla foton och saker man har gjort och skrivit från förr i tiden. Det får en att må bra på något vis. Hursomhelst, skratta inte för mycket nu bara!

Can you spot the difference?

Kommentarer
Postat av: Lisa Trinh

köttbulle kinder när du var liten! :')

2011-12-15 @ 17:31:27
URL: http://ttnl.blogg.se/
Postat av: Cindy

åhh! så söööt cuong! ;osvar:

hahaha, nej jag vet asså är as dålig på att förklarar saker.. det får saker och ting låta så dåligt eller fult hahaha :$ verkligen sämst..

2011-12-15 @ 20:31:03
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

haha, joo! man vill bara kidnappa dig speciellt när du var liten. lite små avis på dig att du var så söt när du var liten (du är ju söt nu med) jag fick aldrig uppleva den känslan haha när jag var liten ><haha, nej tror mig, alla är bättre än mig (:

2011-12-15 @ 21:40:27
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

hahaha, skojar inte den var as stor! haha omg, ofta du satt och läste min långa text ;oHAHAHA, jag var inte alls lik mig själv som jag är nu och var as fet haha :$haha, nej tror inte på dig ;o

2011-12-15 @ 22:10:52
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

hahah, men den var as stor tror mig, jag var ändå hungrig hade ju inte ätit frukost ;ohaha, men åhh säg vad du vill och jag tror vad jag vill eller jag vet rätare sagt ;)

2011-12-15 @ 23:21:56
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0