The One That Got Away

Har verkligen börjat älska den här låten den senaste tiden. Som alla antagligen redan vet så är det Katy Perry som har gjort originalet till The One That Got Away men det är inte den versionen som jag älskar, utan det är två covers av mina favoritartister på Youtube, nämligen Sam Tsui och Jake Coco. Det jag älskar med dem utöver deras underbara röster är att dem Alltid gör låtarna till sina egna. Vilken tycker ni är bäst av de tre?

#177 Dagens ♫

Svårt att välja mellan Jakes och Sams covers..

Kommentarer
Postat av: Cindy

Haha, om du fick välja bara en av de då? ;osvar:

Haha, men det är ju bara bra för hjärnan att repetera hehe (a) men gulligt av dig om du vill hjälpa hehe :$haha, njaa.. bara ibland typ till tårtor (a)

2011-12-09 @ 12:41:40
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

haha, håller med dig att båda har olika stilar men vadå bara för att han är asiat haha. jag tyckte sam gjorde refrängen bättre medan jake gjorde verserna bättre sen var gitarr bättre till verserna medan piano bättre i refrängerna eftersom tycker man ska ta i lite då hehe :$ sen tror jag inte jag har hört original låten förr haha ska ta och lyssna på den sen haha ><

2011-12-09 @ 21:34:35
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

hihi, jaså men vad bra då har vi i alla fall kommit överens om en sak! ;d men hur mår du annars då cuong, så länge sen sist ):

2011-12-11 @ 13:29:57
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

vad bra! vad vill du ska hända då? (: eller vad vill du göra? ;d hmm.. joo det är bara bra med mig hihi ;p

2011-12-11 @ 16:32:33
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

svar:

men det låter i alla fall kul, att vänner kommer hem ;d då kommer du säkert att spendera massor med tid med de va? (: hihi, joo i will men det är jobbigt.. känner inte för att plugga just nu ): allt kändes så mycket bättre i 9:an..

2011-12-12 @ 00:11:20
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Cindy

Jag tycker att du ska blogga oftare så jag får något nytt att läsa hihi (;svar:

haha, jaså vad kul att du också tycker samma som jag ;d ibland är det as irriterade att läsa när de inte gör smilisar, men samtidigt för jag också skylla mig själv för jag gör inte heller så många nu förtiden :/ fast jag försöker när jag tänker på det haha. men i texter och sånt som i blogginlägg tycker jag inte att man ska ha, kan vara okey med en eller två men inte för många haha (:haha, awwe tyckte 9:an var lagom asså okey men ändå ganska skönt men gymnasiet är typ princip likadant bara när det är maxad då är det maxad,.. fy ): men jag ska kämpa tack! (: tänk positivt! du klarade av det ! (;

2011-12-13 @ 15:46:26
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0